SUND IS (2. Forsøg) ;-)

Lasagne med aubergineplader og bønnepomfritter

Her til aften lavede jeg en lækker omgang lasagne med aubergine plader, og med bønnepomfritter som tilbehør, til mig og min kæreste! mums mums! det er en af mine absolut ynglingsretter!!

Til 2 personer skal du bruge:
2 store aubergine
2 æg
En dåse flåede tomater
1 løg
1 fedt hvidløg
500 gram hakket oksekød
Frosne bønner
Salt
Olie til stegning
300 gram parmesanost

Dip:
200 g cheasy fraiche 5%
Purløg
Salt og peber

fremgangsmåde:
• Snit løg og hvidløg og steg dem i lidt olie i en gryde, tilsæt kødet og de flåede tomater, krydre kødet ( jeg brugte koriander, cayennepeber, basilikum og salt og peber ) lad kødet simre på svag varme.
• Skær auberginerne ud i lange skiver, drys med rigelig salt, og lad dem trække i 30 min.
• Tænd for ovnen på 200 grader.
Efter 30 min, så skyld auberginerne i koldt vand, og tør dem godt af med køkkenrulle.
• Pisk de 2 æg sammen, og vend auberginerne i det, steg dem hurtigt på panden ( 3-4 min på hver side)
• Smør et fad ind i olie og fyld på, start med kødet, så pladerne og slut med ost, også ind i ovnen i ca 30 min.
bønnepomfritterne
Put dem i en skål, og vend dem i noget olie, hæld dem ud på en bageplade med bagepapir, og drys med salt. De skal have 30 min. i ovnen, til de er sprøde.
dip
Klip purløgen og bland det sammen med fraichen, tilsæt salt og peber efter behov.

– denne her ret er super lækker, den er nem at lave, tager lidt lidt tid, men det er det hele værd! Elsker denne her ret!
( den kan også laves som vegetar, det smager også skønt!' )
god aften!

20130731-212310.jpg

20130731-212318.jpg

20130731-212325.jpg

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUND IS (2. Forsøg) ;-)