Frokost

DEN ØKOLOGISKE UGE

ImageGen-1.ashx
I denne uge ( uge 35 ) er det økouge! er det ikke fantastisk?
– i denne uge sætter økologisk landbrugsforening, i sammerbejde med bl.a. dyrenes beskyttelse, madkulturen og danmaks naturforening fokus på økologi.
Det syntes jeg da er en helt igennem genial idé 🙂
selvom ugen snart er gået, så er der mange ting du kan nå og se, dette er den største økologiske samlede kampagne i hele verden. KLAP PÅ SKULDEREN LILLE DK!
hele ugen har alle landets byer summet af øko, man har kunne smage på lækre sager, og der er blevet holdt forsamlinger hvor temaet selvfølgelig har været økologi.
I weekenden holder en masse økologiske gårde åbent hus! så tag en ven, veninde eller kæreste under armen, og kom afsted. du kan finde progammet herJeg skal på søndag ud på flere gårde her på sjælland, og forhåbentlig få en masse inspiration, håber også jeg får købt en masse lækre grønsager og økologiske produkter. og måske klappe en lille økologisk gris! haha det vil jeg gerne. 😀
Det hele lyder simpelthen så lækkert, og syntes det er fedt at økologien bliver sat i fokus, da jeg selv går meget op i økologi og dyrenes velfærd. Det er et godt koncept og det er jeg villig til at støtte.
Ha’ en skøn aften 

ImageGen.ashx

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frokost