Hjemmelavet LCHF rugbrød

Morgentræning og ostepizza

20130827-211945.jpg
Nu kommer der et lille aften indlæg. Som overskriften siger, så stod mit vækkeur til kl 05.45, også stod den ellers på morgentræning, kunne godt mærke i de sidste timer i skolen at trætheden nærmede sig. Men det var ikke noget en kop grøn te ikke kunne kurerer 🙂 haha..
Elsker at træne om morgenen, for det første så er træningen jo hurtig overstået også skal man ikke tænke på at finde plads til den i dagens program ellers, det er meget skønt. Min krop fungerer også super godt om morgenen, er virkelig et morgenmenneske, og det er jeg taknemmelig for. Og sidst men ikke mindst, så er det også skønt at træningscenteret næsten er tomt 😀
Efter skole stod den på sund madklub, det er noget jeg laver med nogle veninder. Vi mødes ca 2 gange om måneden også laver vi lækker og sund mad, som regel er det mad efter LCHF stilen.
Idag stod den på ostepizza. Det smagte super lækkert, og til forskel for blomkålspizza så er bunden meget mere fast.
opskrift på ostepizza
Til to mellemstore
– 200 g revet halloumi
– 1,5 dl fløde
– 4 æg
– 10 tsk loppefrøskaller

fremgangsmåde:
Tænd for ovnen på 250 grader
Pisk det hele godt sammen, og lad det stå i 10 min.
Lav to klatter med dejen, brug evt en grydeske. Sæt pizzaen ind i ovnen i 10 min. Tag den derefter ud og fyld på med hvad du elsker. Jeg smurte en god pizzasovs på også parmaskinke og lidt ost. Sæt den i ovnen igen i ca 4-6 minutter, eller til osten er smeltet.
Det er en utrolig let og mættende pizza også smager den også skønt.
Velbekommen 🙂

20130827-213030.jpg

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet LCHF rugbrød