BONDEGÅRD ❤

Mættende smoothie

20130909-124941.jpg

mandag morgen, jeg bliver desværre aldrig fan af mandag morgen. Øv øv, jeg orker simpelthen ikke skole, efter jeg er begyndt på andet år på min hf, så er min motivation dalet voldsomt. 9 timers spansk om ugen hjælper ikke på det. Og arbejde lige efter skole, så er først hjemme kl. 21.30, også skal jeg træne. Puha.. 🙁 mig energi niveau bliver virkelig sat på en prøve, men sådan er det 🙂 haha, man skal se på de positive sider!
Også ef det også skønt når man endelig har tid til sig selv. Så værdsætter man det mere, og mine morgener er faktisk en hel time-halvanden times kvalitets tid til mig selv. 😀 der laver jeg alle de ting jeg elsker.
I morges havde jeg vildt meget lyst til smoothie, og havde lige handlet mange hindbær ind. De er på tilbud i Lidl for 10 kr pr pose! haps!
Så jeg lavede en lækker mættende smoothie.
opskrift:
• 1 god håndfuld hindbær
• 1 moden banan
• 2 tsk kokosfibre
• 1 tsk kokossukker
• 1 tsk loppefrøskaller
• 1 spsk fløde
• 1 spsk mælk

Blend ingredienserne sammen, og top med det du elsker. Jeg puttede lidt hørfrø på og hasselnødder. Mums.

husk at følg mig på instagram: carolinethorsfelt
ha en skøn dag!
Kram Caroline <3

20130909-125849.jpg

20130909-125901.jpg

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BONDEGÅRD ❤