Rødbedesalat med falafel

Sund livstil messe i øksenhallen

20130928-161134.jpg

Idag var jeg inde i øksenhallen til sund livstil messe, sammen med min mor 🙂 det var super hyggeligt, vi var der lige da de åbnede så der var næsten ingen mennesker, det var meget dejligt. Vi fik 3,5 time til at gå derinde med at kigge, smage og blive lidt forkælet! Det var en skøn oplevelse. Jeg fik også shoppet nogle lækre ting. jeg fik en saftpresser!!!!’ 😀 jeg var/er så lykkelig! Har bare i så lang tid ville have en, og idag blev den endelig min, i kan også se på billedet min mor tog hvor glad jeg er 😀
– udover det fik jeg købt noget lækker sesam mel jeg glæder mig til at prøve. Fik også købt noget kød erstatning. Har aldrig prøvet det før, men det passer meget godt til mit tidligere indlæg om vegetar! Manden sagde det smagte vidunderligt! Så det må også prøves. Jeg købte også nogle lækre smør pålæg, på tube, totalt sejt. De smager også dejligt og er virkelig nem lige på et stykke brød.
Købte også noget soya chokolademælk til min kæreste. Det smager meget bedre syntes jeg, men han er jo en hård dommer! 😉 sådan er mænd.
Tilsidt fik jeg købt en lækker håndcreme da min hud er så sart overfor vinter!
Alt i alt har det været en skøn messe!!! Og kan næsten ikke vente til at gå i krig med min saftpresser!
følg mig på instagram: carolinethorsfelt

20130928-161942.jpg

20130928-161950.jpg

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rødbedesalat med falafel