Mættende smoothie

VIDUNDERLIG TORSDAG

20130912-202535.jpg

Det har simpelthen været en helt igennem fantastisk dag!! 🙂
Startede dagen med en lækker blåbær smoothie, med friske blåbær! Intet bedre jo!
Blandede den med lidt hindbær, kokosfibre og skyr.
Toppede den med chiafrø, hørfrø og et æble. mums mums 🙂

• da jeg fik fri fra skole hoppede jeg ind i min lokale helse butik go4love , fik brugt for nogle hundrede kroner, men det var alt sammen skønne og lækre ting 🙂 fik bl.a købt en ombar, den har jeg ville smage længe, og det er ikke sidste gang jeg smager den! Fik også købt mandelmel og raw cacao nibs.. igen: muuums, købte også noget raw chokolade smørpålæg til min kæreste. 🙂
– da jeg kom hjem havde jeg nogle timer inden jeg skulle mødes med min veninde, så tænkte jeg lige ville bage nogle lækre æblemuffins, da jeg havde så mange æbler i overskud fra dagen igår. 🙂 hold da op hvor blev de lækre, mine søskende kom også forbi, de elskede dem! – det betyder meget for mig når min familie kan lide det mad jeg laver 🙂 – jeg regner med at ligge opskriften op på dem i morgen!

– min veninde og jeg skulle ind og spise på palæo , hvis du bor i København og ikke har været derinde endnu, SÅ KOM AFSTED!! det smager så skønt, og det er virkelig lækre råvare de bruger. Vi gik lidt rundt i torvehallerne efter, og faldt over de lækreste ting, haha det er farligt at sætte sine fødder derinde. Fandt lækre mørke chokolader, samt de lækreste frugter. 🙂 mums, så det blev jeg jo nødt til at købe også. Haha
– nu er jeg hjemme efter en vidunderlig dag, og tror jeg putter mig ned under dynen og ser greys hvide verden 😀
ha en dejlig aften
Kram Caroline

husk at følg mig på instagram: carolinethorsfelt

20130912-203807.jpg

20130912-203753.jpg

20130912-203818.jpg

20130912-204028.jpg

20130912-204033.jpg

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mættende smoothie