Gulerod og squash deller

Mutti’s hokkaido-mos

20131126-220109.jpg

Min mor laver bare den bedste mad, i hvert fald hvis jeg skal give min ærlige mening. 🙂 så jeg nyder når hun tryller i køkkenet, og igår blev det endnu en succes.

opskrift på hokkaido/kartoffel mos
3-4 personer
• 750 g kartofler
• 1 hokkaido
• 2 dl græsk yoghurt 10%
• salt og peber

salsa:
• 2 rødløg
• 1 fennikel
• 2 gulerødder
• evt bacon
• lidt persille
• meget lidt ingefær

fremgangsmåde:
Skræl kartofler og hokkaidoen, og skær dem ud i tern. Kog dem i en gryde med vand i ca 20 min.
Hak salsa ingredienserne, og steg baconen, og tilsæt fennikel og gulerødder, tilsæt persillen og ingefæren til sidst.
Hæld vandet fra kartoflerne og hokkaidoen, mos dem og tilsæt græsk yoghurt, smag til med salt og peber.
Jeg fik det serveret med en ovnbagt laks til 🙂

Det smagte virkelig himmelsk, så det kan gemt klart anbefales 😉

find mig på instagram: carolinethorsfelt

   

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gulerod og squash deller