Aftensmad "uden" kulhydrater

Hjemmelavet mysli

img_1363_zps5f6cfb09

– Mysli er virkelig In for tiden, ser hele tiden billeder af det på instagram, og så slog det mig, at jeg faktisk aldrig har lavet min egen. Jeg blandede en masse ting fra skufferne sammen, og fandt lidt inspiration fra Mayadroem, havde ikke tænkt på chiafrø, virkelig lækkert. Men blandede også andre ting i. Resultatet var skønt her til morges, oven på min skyr. Jeg er fan 🙂

opskrift på mysli:
• 100 g mander
• 100 g valnødder
• 50 g speltflager
• 60 g morbær
• 1 spsk kokos mel
• 2 spsk olie
• 2 spsk honning
• 2 spsk chia frø
• 2 spsk hørfrø
• 2 spsk sesamfrø

fremgangsmåde:
• Hak mandler og valnødder lidt groft i minihakker ( eller i hånden )
• Bland det hele sammen i en skål, hæld det på panden og rør godt rundt til honningen er klisteret godt sammen omkring myslien.
• Lad det afkøle inden du putter det i bøtte.

find mig på instagram: carolinethorsfelt

20140117-071509.jpg

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13
   

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aftensmad "uden" kulhydrater