Lækre madpandekager

Hvem er jeg?

IMG_5069.JPG

Jeg har fået en del nye følgere både på instagram og på bloglovin, derfor syntes jeg i måske gerne kunne tænke jer, at vide lidt om bloggeren bag skærmen!

• Jeg er født og opvokset på Amager, lige nu bor jeg i Sundby, med min mor da det ikke har været muligt for mig at finde en bolig i København. flytter sammen med en veninde den 1/7.

• Jeg har sendt en motiveret ansøgning afsted til Ernæring og Sundhed, krydser alt hvad jer har for at jeg kommer ind.

• Det er meget vigtigt for mig at sundhed er realistisk, og det er nemt at gå til. Jeg prøver så vidt det er muligt at Bruge min instagram og blog, til at vise et realistisk billede af sund mad og træning.

• Jeg er pt. arbejdsløs, fordi jeg sagde op på mit tidligere arbejde da jeg ikke følte mig tilpas. Så hvis du kender noget i København, så sig endelig til 🙂

• Jeg er afhængig af min telefon, den ligger altid ved min side. Jeg er STOR forbruger af instagram og min blog.

• Jeg elsker mine veninder, og den ro der er omkring dem. Elsker at være sammen med dem. Men tanken om at måde nye piger skræmmer mig. Syntes piger er meget svære at snakke med end drenge.

• Jeg har mindst 1 dag om ugen, hvor jeg bare er mig selv. Selvom jeg nyder at være sammen med mange mennekser og hygge mig med dem jeg holder af, så kender jeg mig selv godt nok, til at vide, at jeg simpelthen har BRUG for at være mig selv. Ellers bliver jeg irritabel. Har brug for at være alene med mine tanker, og bare se en god film, læse en god bog.

• Jeg er kærester med Theis, vi har været sammen lidt over et år, og har ikke planer om at bo sammen. Jeg elsker ham virkelig højt, og vi har det næsten altid super sjovt sammen. Vi laver altid en masse ting, og nyder hinanden fuldt ud.

• Jeg er en morgenfugl. Står gerne op kl 8 i weekenden og vil gerne have der sker noget nu, jeg elsker at få flest solskinstimer og flest oplevelser på en dag.

 

• Jeg har vidst at jeg er ‘særlig sensitiv’ siden jeg var 18-19 år gammel, min mor er det også. Vi minder meget om hinanden, nok også derfor vi er så tætte.
– At være særlig sensitiv for mig er ikke noget jeg bakser med i hverdagen, men det har givet mig en masse svar på ting fra mine tidligere forhold, og fra min barndom.
– Jeg bliver hurtigere overstimuleret end andre gør. Jeg bliver nemmere påvirket af følelser og stemninger.
Jeg har som tidligere skrevet, læst en masse om det. Jeg har også gået i terapi hvor jeg også arbejdede med det. Idag kender jeg meget til det, jeg læser stadig en masse bøger om det.

FØLG MIG PÅ INSTSGRAM OG BLOGLOVIN: CAROLINETHORSFELT

2 kommentarer

  • Først og fremmest; Du virker helt vildt sød og som en rigtig fantastisk personlighed 🙂 Og hvor er det sejt at du sagde op på dit arbejde, for det er virkelig vigtigt at føle sig pas.
    Jeg kan kende mig selv i dig. Jeg har bliver også hurtigt overstimuleret af indtryk og har derfor brug for meget alenetid. Jeg elsker at løbe og er desuden helt enig med dig i, at der også skal være plads til chokolade i et sundt liv.
    Er faktisk næsten helt sur over at du bor i København. Haha.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • det var da sjovt at læse (det var som at læse om mig selv ju)! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre madpandekager