Squash pasta vendt i pesto med kylling.

Knækbrød

img_7735_zps9e87a3c9

Dette knækbrød har jeg efterhånden lavet et utal af gange, det smager fantastisk og er virkelig nemt at lave.
Det tager lang tid at lave, men det passer sig selv de meste af tiden.

Du skal bruge:

2 dl hørfrø
• 1,5 dl græskarkerner
• 0,5 dl sesamfrø
• 1 dl solsikkekerner
• 1 håndfuld valnødder
• 1 æg
• 2 tsk salt
• 1,5 dl koldt vand

Sådan:

• Hak valnødderne groft.
• Bland alle ingretienserne sammen i en skål og lad det stå i en time.
• Tænd for ovnen på 125 grader.
• Fordel dejen på en bageplade med bagepapir, sørg for at det kommer ud til siderne
• Bag knækbrødet i 1 time og  30 minutter.
Knæk derefter knækbrødet ud som du vil.

FØLG MIG PÅ INSTAGRAM OG BLOGLOVIN: CAROLINETHORSFELT 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13
   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Squash pasta vendt i pesto med kylling.