Flødeboller med og uden hindbær

Jeg kommer fra A til C

 

Det hedder “kom fra A til B” og det må gerne gå hurtigt, hvorfor ikke kalde det A til C, også er B det pusterum man kan tage imellem.
Jeg tog en dag for mig selv, gik inde på Frederiksberg mellem de små gader. Fandt en cafe med løvblade op af siden og et vindue man kunne købe kaffe i, med en smilende pige inde bag. Det var ikke rigtig plads til at sidde indenfor, men der var opstillet fine stole udenfor på den lille sidevej. Fik serveret min cafe latte med en småkage. Jeg havde ingen ting jeg skulle nå. Jeg sad bare og nød solens varme i min nakke, og lyden af svag støj i det fjerne. Jeg havde været til fysioterapeut og i mit hoved var planen jeg skulle hjem lige efter, men hjem til hvad?
“Du skal se at drikke din kaffe, så du kan komme afsted, videre” Hvorfor? kan jeg ikke bare sidde og lave ingenting, og nyde jeg har en dag hvor jeg ikke skal noget. Hvorfor skal jeg tænke på det næste jeg skal, så nyder jeg ikke det jeg laver nu.
Jeg sad længe og kiggede på den fine cafe, indtil jeg tog min cykel en times tid efter og gik videre..

2 kommentarer

 • Johanne

  Skønt indlæg! Hvor har du ret 🙂
  Ha’ en dejlig dag, evt. med flere af sådanne rare pauser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Johanne.
   Tak skal du have, det er nemlig rigtig vigtigt med sådan nogle pauser, og jeg glemmer det tit. Jeg bliver så dejlig afslappet når jeg lige trækker vejret ned i maven og tager den med ro 🙂
   Ha en dejlig dag, og tak for din kommentar.
   mvh
   Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flødeboller med og uden hindbær