Gulerods grovboller

Hjemmelavet LCHF bounty!

20130906-082510.jpg Dette indlæg er ca. et år gammelt og det fortjener virkelig en “repost” det er stadig en af mine (  min kærestes, og min mors ) ynglings opskrifter.
De er super nemme at lave, og smager frygtelig godt.

opskrift på bounty
Til 10 stk ca.
• en halv dåse kokosmælk
• 2 store spsk kokos olie
• 150 g kokosmel
• 150 g mørk 80% chokolade ( husk at tjekke kalorie og kulhydrat indhold på kokos mel og mælk, da det kan variere meget fra mærke til mærke. )

fremgangsmåde:
• Smelt mælken olien i en gryde, tilsæt derefter melet, og rør godt rundt.
• Fold folie om en rugbrødsform, eller en anden form. Mas massen derned i, og fordel den godt, så den er lige tyk overalt.
• Sæt den på køl i et par timer. Når massen er blevet mere stiv, så skal du skære den i stykker.
• Smelt chokoladen i er vandbad og dyb kokosen ned i, jeg brugte 2 gafler til hjælp. Nogle stykker kan godt knække.
• Sæt dem på køl igen, også nyd dem kolde efter et stykke tid! Jeg blev virkelig overrasket over hvor friskt de smager. – Men pas på, de holdt ca 2 timer herhjemme. 

Følg mig på Instagram, Bloglovin, Facebook.

6 kommentarer

  • Inge Hansen

    Er det kokosflager eller affedtet kokosmel du bruger til dem? Synes det ligner almindelige kokosflager, men du skriver kokosmel 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Olivia Høyer

    De ser lækre ud

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Caroline Thorsfelt

      De smager virkelig også fantastisk 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Olivia Høyer

      Kan man erstatte kokosolien med noget andet?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Caroline Thorsfelt

      Ja, lidt vand. Men så vil jeg putte mere kokosmel i for smagens skyld 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gulerods grovboller