Blomkål, gulerod pizzasnegle

Hjemmelavet “nutella”

20130926-160337.jpg

Alt for lækker nutella. Jeg postede denne opskrift for lidt over et år siden, men syntes den fortjener at komme frem igen fra “gemmekassen” – pas på den er kraftig vanedannende 😉

opskrift på syndig nutella:
• 350 g hasselnødder
• 4 tsk usødet kakaopulver
• lidt salt
• 5 dadler
• 2 spsk olie
• evt lidt vand

Sådan:

Risk nødderne på panden ved svag varme, til skallen begynder at falde af.
Pil det værste af skallen af efter.
Put nødderne i en blender og tilsæt kakao og dadler. Det kan godt være svært at få det til at kører rundt i blenderen, så jeg tilsatte lidt vand, og det hjalp på det.
Tilsæt ellers olie efter behov.
Du kan evt også tilsætte lidt stevia hvis du vil have den sødere.
Sæt det i køleskabet også er morgen bordet i weekenden næsten klar.

( det kan ca holde sig 10 dage på køl ) – herhjemme holdt det 2 dage!

20130926-160421.jpg

 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blomkål, gulerod pizzasnegle