Svigermors brød

30 minutes of fame.

 photo IMG_3156_zpsbde95d2d.jpg photo IMG_3155_zps77200095.jpgIgår var jeg med i Go’ Appetit på TV2, og hold nu op en fest det var! Jeg tilmeldte mig for en måneds tid siden, for at give mig selv en udfordring. Jeg blev ringet op og de var interesseret i at have mig med. Jeg bestemte lidt selv hvad jeg ville lave af mad, så forslog “Stop Spild Af Mad” Hvilket de var vilde med. Jeg lavede mad med Gorm, hvilket jeg er rigtig glad for, fordi jeg syntes han er mega inspirerende, og har spist på hans resturent i Torvehallerne nogle gange 🙂 Er super glad for alle de søde beskeder i har skrevet, fedt i så med! til jer der ikke så det, har jeg lavet en film på youtube, så i kan se med hvis i vil. Tænkte også det var sjovt at se “bloggeren” i “virkeligheden” så kan i fornemme lidt hvordan jeg er! Enjoy.

Del 1, da den fyldte for meget på Youtube.

Del 2. Til jer der har TV2-Play, vil jeg anbefale jer at se det der, da kvaliteten er bedre.

 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13
   

7 kommentarer

 • Du er simpelthen så sej! Tillykke med et rigtig fint show med charme, selvtillid og lækker mad! (og hår :P)
  Jeg glæder mig til at se dig mere på skærmen i fremtiden måske? Du gjorde det i hvert fald hammer godt 😀

  Anna – wonderwomanwannabe.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hejsa 🙂 vil lige høre din ørering er jeg helt tosse med, hvor kan man få fat i dem, og hvad hedder de, det var lige et side spring, men ellers go udsendelse 🙂 go aften
  Klem

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Rikke.
   Tusind tak, jeg elsker den. Det hedder en “stretch”, den kan du få lavet i næsten alle pircing forretninger. Jeg har udviget mit hul med 1 cm. Men man starter som regel med 2,5 mm. også arbejder man sig op. Hvis du skal have en vil jeg fraråde at bruge plastik øreringe da de STINKER af noget jeg ikke vil skrive på min blog 😀 .. Jeg bruger træ, og det er det bedste jeg har prøvet. 🙂

   Tak for din kommentar.
   MVH
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  HAHA, Hvor er det sjovt, har altid forestillet mig du havde en mere mørk stemme end hvad du enlig har 😉

  Men kan godt lide at du har så meget gå-på mod, men god appetit for maden ser meget meget lækker ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Pernille.
   hæhæ, det kender jeg godt. Man får også en lidt lys stemme når der er kamera på 😀 ..
   Tak for din kommentar, er virkelig glad for du så med. super fedt 🙂
   Rigtig dejlig dag til dig.
   MVH
   Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • @thelouiway

  Aaaw, du’ sød! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svigermors brød