you gotta love curves

HIV DEM OP MORMOR!

 photo DSC_4615_zps94934ff7.jpg
 photo DSC_4627_zps814d6e20.jpg

Caroline i en nøddeskal..
Jeg er igang med at gøre mig klar til job, har været i bad og alt det der, finder tøj frem og tager strømpebukser på. Der sker så et eller andet oppe i mit hoved når jeg tager strømpebukserne på, fordi det giver mig anledning til at tænde for musikken, og danse i omkring 20 minutter inden jeg kommer nogle vegne. Jeg more mig voldsomt ved at hive mine strømpebukser helt op under min BH, griner frygtelig meget af mig selv faktisk ( sådan helt pinligt, hvis man så det på video efter ).
Nogle gange ville jeg gerne være en flue på væggen i mit eget hjem, tror virkelig jeg ser fjollet ud, men jeg havde en fest. Det var faktisk skyld i at jeg forlod mit hjem med et stort smil på læben, og masser af energi.
Caroline endnu mere i en nøddeskal..
Jeg skal selvfølgelig lige tage billeder af mig selv, mens jeg høre musik, og mens jeg danser.   hæhæ..

Moralen ved dette indlæg: lad nu være med at tage dig selv så seriøst. Smid bh’en, dans i polkaprikker, mor dig over din mavedelle ( min udgjorde faktisk en rigtig god mavedans, hvis jeg selv skal sige det ) ..  

 photo DSC_4618_zps2d1b80f9.jpg

 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

6 kommentarer

 • du er så dejlig en person! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej søde.<3
   Tak skal du have, og i lige måde.
   Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine MK

  Søde, skønne, dejlige Caroline. Hvor er du bare glædessmittende (hvis man overhovedet kan sige det) at se på! Dine ord er så fantastisk livsbekræftende og inspirerende at læse.
  Hilsen en stor fan og fast læser af din blog :))) håber du har haft en skøn dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej søde Trine 🙂
   Det ord må du meget gerne bruge, det kan jeg godt lide 😀 ..
   Hvor er det dejligt jeg kan give dig den følelse.
   En fast og trofast læser, er den bedste læser. TAK 🙂
   KRAM

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • christina

  Hvor er du skøn!
  Fik det største smil på læben – Og er forresten helt enig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Christina.
   Tusind tak skal du have, er rigtig glad for din kommentar 🙂 ..
   Er rigtig glad for jeg kan give dig et smil på læberne.
   God dag.
   KRAM

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

you gotta love curves