3 kropsidealer, 1 krop.

you gotta love curves

 photo foto3-3_zps2cc87d79.jpg

 photo foto1-3_zps9060e16b.jpg
Idag ( og alle dage ) hylder jeg de kvindelige former. At være overvægtig og have et vægtproblem, er ikke det samme som at have former og kurver. Så er jeg lige den smarte IT type, der vil finde en tabel over normalvægtige kvinder, eller sådan noget. Det eneste der kommer frem på google er: “DANSKERNE ER FEDERE END NOGENSINDE FØR” “10% AF BEFOLKNINGEN ER FEDE!” – okay.. Så jeg understreger bare min pointe ved at sige: jeg elsker former! fuck tabellen. det her handler at elske sig selv, også hvis dit BMI er på over 40. I sådan et tilfælde vil jeg anbefale dig at dyrke lidt motion, og spise mere varieret, men elsk dig selv mens du gør det.

 

Kvinder der har former; brede hofter, lækre lår, fyldig barm og en smækker mås, OG bære sig selv med selvsikkerhed og kærlighed, er de smukkeste kvinder i verden. Jeg omformulere lige mig selv: Kvinder der bære sig selv, tynd som tyk, med selvsikkerhed og kærlighed..ER DE SMUKKESTE KVINDER I VERDEN!

Dagens gode råd: smid din vægt ud, hop i dine ynglings jeans med selvsikkerhed. Smil til dig selv i spejlet.. og nårh ja; ELSK DIG SELV..


 photo foto2-3_zps6800b51b.jpg

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 kropsidealer, 1 krop.