Løb efteråret i møde - billigt træningstøj.

Tør du skille dig ud?

IMG_3976.JPG

IMG_3963.JPG

For nogle uger siden skulle jeg farve mit hår mørkerødt/kastanje brunt. Jeg købte en “farv-selv-farve” i Matas. Mens jeg puttede farven i mit hår, syntes jeg godt nok det var meget rødt, altså VIRKELIG rødt.. Jeg ventede de obligatoriske 30 min. og skyllede farven ud, turde næsten ikke se mig selv i spejlet. Mit hår blev ikke rødt… Det bliv lilla. Jeg grinte voldsomt af mig selv i spejlet, med en anelse nervøsitet, jeg skulle til bryllup to dage efter, og mit hår lignede en teddybamse. Jeg lade mit hårbillede på Instagram, og folk var så søde til at skrive at jeg faktisk så cool ud, og mente jeg skulle beholde det. Jeg valgte at beholde det, selvom mit hår overhoved ikke passede til min kjole til brylluppet. Efter flere hårvaske, blev mit hår mere rødt, og jeg er faktisk rigtig glad for det, har endda fået en del mails omkring hvilken hårfarve jeg brugte, fordi de syntes det så så fedt ud!
Jeg har heldigvis et meget afslappet forhold til mit hår, klipper mig selv, og kan sagtens finde på at give mig selv pandehår, også fortryde det igen meget hurtigt.. Da jeg var 16 afblegede jeg mit hår 5 gange på 2 dage, og mine øjenbryn med ( det skal lige siges at jeg havde kulsort hår ). For at sige det mildt lignede jeg en meget syg pige, og mit hår knækkede af. Da min mor så mig skreg hun, og bad mig blive hjemme fra skole for at gå til frisøren. Da frisøren så mig hår rykkede hun en tid, så jeg kunne komme til med det samme, jeg var nødt til at få klippet 15 cm af mit hår, og jeg blev farvet mørk.

Det er sådan nogle historier der altid ligger i familien, og vi tit griner af.. Hvem har ikke gjort lidt tossede ting som teenager. Jeg elsker mit hår nu, og kan sagtens finde på at farve det en underlig farve igen.. Hmm måske pink? 😉 .. Tør du?

Sponsoreret indlæg..

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

4 kommentarer

 • Du er jo pisse sej! Vild med din indstilling 😀 Jeg er selv røv sart over mit hår og har flippet helt ud efter uheldige episoder med hjemmefarvning som teenager 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie

  Synes dit hår blev virkelig pænt!
  Jeg fortryder selv den dag idag at jeg som 13 årig farvede mit hår orange og brugte rødlig brune, det har gjort at jeg, som er naturligt blond, ikke kan afblege mit hør uden at det bliver hvidt i toppen, gult på midten og orange i enderne (det skal lige siges jeg er 18 nu).. Det var ikke kønt. Så nu lever jeg med mørkt hår og udgroning 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Hvilken hårfarve brugte du så?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Det kan jeg ærligt ikke huske, det var nemlig ikke med vilje mit hår skulle blive lilla, det var en fejl.

   Mvh
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Løb efteråret i møde - billigt træningstøj.