hypnoses; underbevidsthed hold din kæft.

Misforstå mig ikke

Jeg udstiller mig selv på nettet, det kan vi ligeså godt sige som det er, fordi det gør enhver blogger.
Jeg smækker billeder op af mig selv i undertøj, mit hjem, min mad, mit liv. Jeg skriver om ting som andre beskriver som “modigt” “voldsomt” “skræmmende” “ærligt”, hvilket jeg har det okay med, så længe jeg selv kan se mig selv i det.
Jeg vælger, uden tvang eller betaling at ligge videoer op af mig selv og min krop, videoer hvor man kan se mig for den jeg faktisk er, hvilket er ret grænseoverskridende, men jeg gør det for at vise folk at “sådan ser jeg nu engang ud, og jeg har intet problem med det”. Med mine billeder og videoer kommer der en del kommentar, mail og beskeder som ofte altid er positive, nogle folk vælger at “unfollow” mig og min blog, andre kommer til, sådan er det. Hver sin smag, plejer jeg at sige. Jeg har fået nogle beskeder fra mennekser der skriver at de ikke forstår mit “brok” om min krop, jeg ser jo godt ud, så hvorfor snakker jeg dårligt om mig selv? Jeg er ikke en stor pige, jeg er tynd og slank. hvorfor snakker jeg grimt om mig selv?
Jeg kiggede alle mine indlæg igennem, hørte alle mine videoblogs for at se om jeg er til at “misforstå”, om mit budskab er svært at læse eller forstå. Jeg blev faktisk lidt ked af det, fordi jeg følte jeg fik lagt ord i munden, som jeg ikke havde brugt, hvis i forstår.

Jeg skriver som eksempel “Selvom jeg ikke har trænet i nogle uger, så elsker jeg stadig mig selv” “selvom jeg ikke har overskud til at stå i køkkenet og lave lækker sund mad, og derfor bestiller en pizza, så er det helt ok” “træning betyder ikke alt for mig, og jeg elsker mig selv og min krop for den jeg er” “elsk dig selv, du er dejlig” 
Når jeg skriver det sådan, så mener jeg ikke at jeg banker mig selv oven i hoved, fordi jeg ikke har fået trænet, jeg mener ikke at fordi jeg spiser lidt usundt, så er jeg tyk. Jeg mener præcis det modsatte, og det må i ikke misforstå.
Det kan godt være nogle ikke forstår det jeg laver, eller hvad jeg prøver at vise, men jeg ved der er utrolig mange smukke kvinder, der ikke føler sig tilpas i deres krop fordi de ikke er “fitnesspiger”. Jeg prøver at skrive og vise det som jeg selv gerne ville have hørt da jeg troede jeg skulle se ud på en bestemt måde, for at være tilfreds. Læs mere om det HER.

Men jeg er udemærket godt klar over at jeg ikke er en stor pige, jeg ved også godt jeg ikke har behov for at tabe mig, hvilket jeg heller ikke er igang med. Jeg er en ganske almindelig dansk kvinde på 58-60 kg ( alt afhængig af hvad tid på dagen det er ) og jeg føler mig tilpas i min krop. Jeg har en fantastisk kæreste der elsker min krop, og jeg ser en sund og rask pige i spejlet. Når jeg skriver at jeg elsker mig selv selvom jeg ikke træner og spiser sundt hver dag, så er det ment som at der altså er mere i livet end det. Når jeg ser de beskeder de fleste af jer skriver, så kan jeg jo se at jeg har fat i den lange ende, folk skriver: “ej, tak, det var lige hvad jeg havde brug for at høre” “Du er en inspiration for mig, tak for det” “jeg elsker at følge dig, og dit afslappede forhold til sundhed, tak” – det gør mig sgu glad, for det er præcis det jeg prøver på.

Misforstå mig ikke, jeg elsker mig selv, hver dag. Hvis jeg ikke elsker mig selv ALTID, så accepterer jeg heller ikke mig selv, for lige præcis den jeg er. Det er selvom jeg ikke træner 7 gange om uge, det er selvom jeg ikke spiste grønsager til aftensmaden igår. Det er også selvom jeg har trænet 7 gange i denne uge, og det er også selvom jeg spiste grønsager igår, det er hele mig, altid..
Jeg plejer ofte at sige til mig selv, det der står i starten af min blog: Caroline Thorsfelt – lev efter dine egne regler.

 photo hejehjehj_zpse3513781.png
 photo Fotor090392437_zps345caa66.png

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

5 kommentarer

 • Jeannie

  Jeg elsker det! Bliv ved med præcis det du gør! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Jeannie 🙂 ..
   Tusind tak skal du have, det er jeg rigtig glad for du syntes.
   Ønsker dig en dejlig dag.
   mvh
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Du er nemlig helt igennem fantastisk! Jeg bliver så glad og positiv af at læse din blog og elsker din ærlighed.

  Forsæt virkelig – du sætter positive tanker igang – selv på de dårlige hår-dage 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vild med det! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du bare utrolig smuk, og du har da også bare en fantastisk krop! Du stråler jo af selvtillid og det smitter af, skønt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hypnoses; underbevidsthed hold din kæft.