Spis efter årstiderne - Grønsags mos.

Vind biletter til de 3 musketerer..

de-3-musketerer-648628

den 22/11 var jeg blevet inviteret ind i Østre Gasværk og se den nye forstilling “De 3 Musketerer”. Det var en tidlig julegave alle Bloggersdelight bloggere fik, og vi måtte hver inviterer én med. Da jeg og Theis skulle til Kbh den weekend, valgte jeg selvfølgelig at tage ham med, vi kom 1,5 time før og fik serveret brunch, der er kommet på top 5 af de bedste brunch jeg har fået. Jeg har aldrig været i Østre Gasværk, og var helt blæst omkuld af den smukke rustikke og fantastiske bygning. Jeg stod med hovede bagud og kiggede op i det imponerende rum, hvorefter jeg spurgte Theis: “Gad vide hvad det i sin tid har været brugt til?” – Han kigger sødt på mig “Måske et gasværk skat..” …

Anyway… Jeg havde intet læst om stykket, men har set flere film der handler om “de 3 musketerer”, så tænkte jeg følte mig ret godt klædt på. Da jeg så plakaten uden på bygningen, forstod jeg hurtigt at dette ikke var helt som jeg havde troet. Jeg havde troet jeg skulle se et teaterstykke som var en tro kopi af den rigtige historie, men i stedet blev vi underholdt i næsten 3 timer med en rockmusical. Jeg grinede, måbede, lo, fnisede og skreg af grin under hele stykket stort set, det var så imponerende et stykke og jeg var virkelig underholdt. Det var plat, på den oplagte og fantastiske måde, det var vanvittig humoristisk og sangene var virkelig gode.
Du vil se skuespillere som Ole Thestrup ( ham fra blinkedne lygter “Du skal sguda ikke skyde min ko”), Trine Pallesen ( Gaby fra Rejseholdet ), Jens Andersen ( Polle fra Snave ), Jon Lange ( Ham hovedrollen fra “Alle for én” ), Rasmus Fruergaard ( Han er hovedrollen, men fik en dubletant, Tim Schou da jeg så det, og han gjorde det sgu godt ) og Anne Vester Høyer ( hende har jeg set helt nøgen i teater stykker “Kvinde kend din krop”.. ) de3musketerer_300dpi

Ikke nok med jeg er blevet denne oplevelse rigere, så har jeg tilmed fået lov til at give 2 billetter væk til én heldig vinder. Vinderen kan helt selv vælge hvornår man vil se stykket. det løber frem til den 1. Februar 2015, du kan se alle spilletiderne HER.

1. For at deltage skal du blot følge mig på Facebook HER.
2. Skrive en kommentar i kommentarfeltet her på bloggen, så finder jeg en heldig vinder den 9/12-2014.

     En for alle og alle for sex, drugs &       rock’n’roll!
Facebook-20141106-112636

13 kommentarer

 • Fin anmeldelse – jeg skal helt klart have svigermor med derind, hvis jeg vinder billetter. Vi bonder mega meget over bryllupsplanlægning 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Det lyder super fedt og anderledes – Ville helt klart være en oplevelse jeg ville dele med min kæreste på vores kommende månedsdag 🙂 !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg ville elske at besøge min søster i Kbh og tage hende med ind og se den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine M K

  Sikke en skøn dag i har haft jer 🙂 og tak fordi du skriver hvem skuespillerne er i parentes.. Står altid og ligner et kæmpe spørgsmålstegn, når folk nævner kendtes navne. Haha. Men sådan her ved jeg jo godt hvem de er :p
  Vidste slet ikke, du var på facebook, men du fik da lige et like med det samme. Der vil jeg også gerne følge med 😀
  Ha’ en god dag søde Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Det lyder jo helt kanon! Jeg håååber at kunne invitere min søde mor med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Nicoline.
   Du er den heldige vinder, af min give-away! Jeg håber din mor bliver rigtig glad 🙂 ..
   Send mig en mail: Caroline0201@live.dk , så kan vi finde ud af noget .

   Rigtig god aften og god jul .

   Mvh
   Caroline Thorsfelt.
   I samarbejde med Østre Gasværk.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla

  Ej en skøn, fantastisk og anderledes give-away 🙂 Dejligt med en give-away der omhandler velværd <3. Jeg ville elske at vinde denne give-away og dele den med min skønne veninde, som bare altid er der for mig, Vi trænger til en aften, hvor vi bare griner !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan aldrig navnene på skuespillere så det er så fedt du lige skriver hvad de har været med i, så kan man meget bedre relatere. 🙂 Ville meget gerne ind og se stykket, det lyder sjovt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Årh en skøn konkurrence. Jeg har for et par år siden set en anden opsætning på Østre Gasværk, som var intet mindre en fantastisk, så man kan ikke forvente sig andet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Fingers crossed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  (y)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Olesen

  Sikke en dejlig konkurrence 🙂 Hvis jeg vinder, tager jeg sgu også kæresten under armen – selvom han ikke er meget for teater ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Kristin

  Skøn konkurrence

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spis efter årstiderne - Grønsags mos.