Soya Boller ( Idiot sikker )

Caroline har IKKE styr på sit shit..

IMG_3034jeg er 22 .. Jeg har til vane altid at skrifte mening, jeg keder mig utrolig hurtigt med det jeg laver.. Jeg har altid drømt om at blive skuespiller/sanger/tv-vært, dvs et job hvor JEG er i fokus, egocentreret lille tøs. Jeg ville derefter virkelig gerne være fotograf, og det vil jeg stadig gerne, men da jeg fik af vide det var pokkers svært at leve af det, så droppede jeg det. Jeg ville derefter gerne være mediegrafiker, og kom i praktik som det, men vi lavede kun reklamer for kedelige firmaer, så det gad jeg da virkelig ikke.. Så har jeg ellers gået mange år og ikke vide hvad jeg skal med mit liv, indtil jeg begyndte at gå meget op i sundhed, så vil jeg da ind på Ernæring og Sundhed, jeg kom ind og skal starte til september. MEN, nu er jeg jo flyttet og jeg har startet en hel ny hverdag op, også er jeg begyndt at tænke; “vil jeg faktisk gerne arbejde med sundhed hele mit liv?” .. Jeg kan huske jeg hadede mig selv, virkelig meget. HVORFOR kan jeg ikke bare finde ud af hvad jeg vil med mit liv, også er den ikke længere, hvorfor skal jeg skifte mening, hvorfor skal jeg tøve, hvorfor er jeg så pisse besværlig. Så vil jeg faktisk rigtig gerne læse psykologi, ikke for at bruge det til noget, men fordi jeg syntes det er spændene, men så kommer jeg jo i tanke om jeg har et gennemsnit der skraber bunden, så det kan jeg alligevel ikke. Når jeg kigger under adgangskrav bliver jeg deprimeret; “MATEMATIK A, FYSIK A, KEMI A, ENGELSK A”, jeg fik 02 i matematik og begyndte at græde, og det var på C niveau.
Tanken om at skulle have det på A niveau, giver mit en kold fornemmelse ned af ryggen, AD.
Så hvis du sidder derude og tænker: “Caroline Thorsfelt, hun har sku hendes shit på det rene” – så tager du fejl, jeg prøvede virkelig i HF at få gode karakterer, men jeg kan ikke. Jeg har dog aldrig dumpet noget, men det er sgu også en overraskelse

Jeg er typen der kom stort set hver dag, jeg er hende der skrev ALT ned, også det læreren sagde vi ikke behøvede at skrive, jeg er hende der afleverer alle mine opgaver til tiden. Jeg stod for begge julefrokoster, jeg lejede lokale, jeg handlede ind, jeg lavede mad, jeg ryddede op.. Jeg lavede mapper i slutingen af året med alle mine noter, jeg var hende folk spurgte om de måtte låne mine noter, jeg var hende der fik op og fik lorte karakter og græd, mens ham der aldrig var der fik 12..
Jeg er hende der på ingen måder syntes det er fair, men jeg er også hende der tænker “så er jeg god til så meget andet” – skal nok holde jeg opdateret når jeg finder ud af hvad det er..

Så hvad skal jeg dog bruge det “glimtende flotte” gennemsnit til?.. Jeg vil alt, jeg vil ingenting. Jeg vil leve af at gå rundt og ønske folk en god dag, jeg vil leve af at tage billeder af naturen, jeg vil leve af at indrette hjem, jeg vil leve af at have min egen genbrugsbutik, jeg vil leve af at blogge, jeg vil leve af at rede pandaen, jeg vil leve af at have min egen cafe, jeg vil leve af at kigge på stjerner, jeg vil leve af at finde en kur mod kræft, jeg vil leve af at rejse verden rundt, jeg vil leve af at arrangere fester, jeg vil leve af at skrive bøger, jeg vil leve af at fodre ænder, jeg vil leve af at style modeller, jeg vil leve af at interviewe folk på gaden, jeg vil leve af at sælge, jeg vil leve af at være en livsnyder..

Hvad skal jeg dog vælge… 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

8 kommentarer

 • Tine

  Hej Caroline. Jeg har haft det præcis som dig!
  Jeg læser i dag til ergoterapeut i Odense. Det er super spændende og indeholder både sundhed, træning, psykologi og meget mere. Tjek det evt ud, der er så mange muligheder indenfor dette! Man kan både arbejde i psykiatrien med fx depression, ocd, skizofreni. Men også med børn med handicap og ældre og unge med forskellige problematikker både fysisk og psykisk. Måske det var noget?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Tine.
   Min mor er selv uddannet ergoterapeut, har selv tænkt på den. Men ved ikke lige om det er mig, tænker stadig 🙂 ..
   Tusind tak for din kommentar, det er sødt af dig.
   God jul 🙂

   MVh
   Caroline Thorsfelt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej Caroline,
  Jeg vil bare lige gøre dig opmærksom på at adgangskravene til psykologi ikke er matematik A, fysik A, Kemi A og Engelsk A, men derimod Dansk A, Engelsk B, Matematik B, Historie B eller Idehistorie B eller Samfundsfag B eller Samtidshistorie B… Bare så du ikke tror, at det er helt så slemt 😉 Jeg læser selv psykologi, og er super glad for det, selv hvis du ikke har snittet, så kan du jo altid prøve at søge kvote 2 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Sarah.
   Tak for din kommentar 🙂 det ved jeg godt, det var bare et eksempel på hvor højt snittet er på mange uddannelserne. Men psykologi lyder nemlig utrolig spændene, det kan være jeg skal være studerende for 1 dag og overvære en time 🙂
   Tak, og ha en god jul.
   Mvh
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • R

  Det er virkelig bare svært at føle sig god og tilstrækkelig i et samfund, hvor kun folk med 12-taller bliver modtaget..
  Prøv at læs den her artikel: http://www.information.dk/517333#kommentarer
  Det er virkelig skræmmende, hvordan dét at være et godt menneske og dét at være god til så meget andet end at få gode karakterer, pludselig bliver vægtet så lavt..
  Jeg har egentlig ikk før læst din blog, men har i længere tid fulgt dig på instagram, og da jeg så dit opslag angående det her indlæg, måtte jeg altså hoppe forbi. For nøj, hvor er det træls at være den person, der knokler og knokler og bare ikke når til tops.. Og så er der selvfølgelig dem, der ender med 12-tallet uden at røre en finger!
  Men jeg kender dig ikke, og jeg er altså ligeglad med, om du fik 02 i matematik C! For jeg synes, at du virker super cool, og det er grunden til, at jeg gider blive ved med at læse, hvad du skriver.
  Man skal bare huske på, at karaktererne ikke fortæller noget om vores egenskaber som medmennesker, men alene om vores faglige dygtighed inden for et begrænset område. Og man kan være nok så god til at score karakterer – men hvad er det værd, hvis man ingen gode egenskaber har som menneske? Og dem synes jeg du virker til at have mange af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Rikke.
   Hvor dejligt du vælger at læse med, det er jeg glad for 🙂 ..
   Du har helt ret ang. det med karakterende, det er skræmmende hvor højt de forskellige snit er blevet på uddannelserne.
   Men som du også skriver så er det under ingen omstændigheder karakteren der gør mig, dig eller nogen til et godt menneske. Den der har fået 12 gennem hele livet, bliver nødvendigvis ikke den bedste læge eller pædagog fx. Det er bare ærgerligt der kan gøre at jeg fx ikke kan komme ind på min drømme uddannelse fordi jeg er dårlig til matematik, men sådan hænger det jo sammen, og det er der desværre ikke noget at gøre ved 🙂 ..

   Tak for din komnmentar, ønsker dig en god jul :)..

   mvh
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lotte

  Hej Caroline.
  Er lige begyndt for nylig at læse din blog, for hold nu kæft jeg kan relatere til så meget af hvad du skriver! Jeg er vild vild vild med din ærlighed og det at du ikke gør alt til et glansbillede!! 🙂 nå, men anyway.. jeg blev bare nødt til at kommentere på dette opslag det lige så godt kunne have været skrevet af mig! Den ene dag vil jeg det ene, den næste dag det andet.. har altid troet lige siden jeg var 15 det ville komme til mig en dag, men nu stadig 8 år senere ved jeg det ikke! Panikkede i sommers og startede på et studie der slet ilke var mig, bare for at starte på noget. Der var jeg så en uge. Og nu igen tilbage til arbejdsmarkedet. . Nå men det kommer jo nok en dag 🙂 stor kram og kæmpe tak for en god blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Lotte.
   Sikke en skøn kommentar, det er jeg da vildt glad for! elsker når nye mennesker kommer til, der er altid plads til en ekstra 😉 ..
   Det var godt du mærkede efter at det ikke var noget for dig, det er super ærgerligt at man har lagt kræfter i det, og det så viser sig ikke at være noget alligvel, men så håber jeg snart du finder ud af noget andet, det håber jeg også jeg gør 😉 ..
   God jul og god dag.

   MVh
   Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Soya Boller ( Idiot sikker )