Se mig og læs mig.

Jeg ønsker mig..

Unknown
1//2//3//4//5// 

Julen er slut, nytår er på vej, også er min fødselsdag lige om hjørnet. Den falder nemlig altid den 2/1, hvilket nogle gange har været über nederen, da alle har tømmermænd og ikke orker at fejre mig, men jeg fejre den sammen med min skønne storesøster, så det vejer det op. Jeg fylder 23 og min kære søster fylder 27, ja, vi er født samme dag bare 4 år imellem, jeg skulle lige stjæle billedet ..
Det gode ved at have fødselsdag så tæt på julen er at det jeg ikke får i julegave, får jeg som regel i fødselsdagsgave.
Jeg har nogle fine ønsker, mest til lejligheden, er især forelsket i de seje knager, og det fede gulvtæppe, tror det vil passe godt ind i vores soveværelse, det ser super hyggeligt ud.
Ønsker mig også de smarte høretelefoner, er så træt af mine falder ud når jeg træner og løber, så de vil være super lækre til træningen. Jeg ønsker mig en hel masse bøger, kunne ikke bestemme mig for én, men den må meget gerne være en fed fantasy bog.

Indlægget er lavet i samarbejde med JBL.

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se mig og læs mig.