HVORFOR HAR JEG SÅ TRALVT?

Se mig og læs mig.

Caroline-4Det skarpe øje har lagt mærke til jeg har fået ny header ( det smarte billedet i toppen af min blog ).. Jeg er super glad for det, og syntes det er mega svedigt, har hørt at svedigt er på vej ind igen…
Det er lavet af min gode ven Peter, der er en haj til at tegne. Jeg ville have et billedet af mig med alle de ting jeg elsker; mad, kaffe, min computer, mit kamera og min yogamåtte. Jeg har fået mine nye briller på, også er jeg på spring fordi jeg ofte er en pige med mange planer.
Lige pludselig blev min blog mere hyggelig at kigge på, og det er selv noget jeg ligger mærke til når jeg besøger andre blogs.
Jeg er helt vild tilfreds med min header, syntes det minder utrolig meget om mig, lidt stresset til tider, lidt for meget i hænderne og altid mange bolde i luften.

Har allerede haft flere blogveninder efter mig, fordi de gerne vil have lavet det samme, og skulle jo lige forhøre mig med Peter, men den var han frisk på. Hvis du kunne tænke dig et billede af dig selv, eller en anden som tegning, så skriv til peter på: Laybourn89@gmail.com, også kan i snakke frem og tilbage også ang. pris. Han er utrolig tålmodig, jeg skrev flere gange “Ej jeg vil også lige have .. , men ikke .. , jo det vil jeg gerne alligevel .. , kan du ikke sætte briller på.., kan mit hår ikke blive mere rødt…, ej ikke så rødt” osv. Det behøves jo ikke være en tegning til en blog, det kan jo også være til dig selv, eller en gave til din kæreste, det er da for SVEDIGT..

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVORFOR HAR JEG SÅ TRALVT?