Året i billeder..

Årets bedste opskrifter part 2.

Se tidligere indlæg her, med den første del af årets bedste opskrifter. Det var faktisk meningen at jeg kun skulle lave 1, men så fik jeg dårlig samvittighed over alle de lækre opskrifter som bare bliver glemt, det fortjener de ikke..PicMonkey Collage

1. Blomkålspizza, det er en sikker vinder og de fleste har prøvet kræfter med den. Ikke destro mindre, så fortjener den en plads her. Find opskriften HER.

2. Blomkålspizza snegle, ved jeg mange af jer har lavet, er i hvert fald blevet tagget på en masse fine billeder på Instagram, de er virkelig lækre. Find opskriften HER.

3. Sundere romkulger, eller faktisk mest bare dadelkugler med rom i. Da jeg serverede dem til en fødselsdag var de væk efter 10 min. Find opskriften HER.

4. Tundeller, en klassiker blandt mine veninder. Virkelig mange jeg kender har lavet dem, og det er faktisk lidt lang tid siden jeg sidst har, det må jeg gøre igen snart. Find opskriften HER.

5. Sandwich brød, det gik over alle mine forventninger og blev ultra lækkert. Find opskriften HER.

6. Mine lækre soya boller med chokolade, mmmh, de blev simpelthen så lækre og luftige. Find opskriften HER.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året i billeder..