Deluxe dadelkugler med lakrids

Begynder yoga..

Jeg fik et Go Pro i julegave, hvilket er en über lækker gave. Jeg har manglet et længe, da det fylder væsentlig mindre end mit spejlrefleks kamera, og optager bedre end min iphone.
Jeg er begyndt til yoga, hvilket er fandens hårdt, hvis du spørger mig. Jeg er ejer er danmarks dårligste balance, så derfor falder jeg ofte. Yoga er rigtig godt til at styrke min balance og min smidighed, også er det dejligt. Du må ikke spørge mig om hvad de stillinger jeg laver hedder, for det aner jeg ikke. Tror faktisk bare jeg har sammensat det jeg kan, det var mest bare for sjov, men så er det også rart at se en selv lave stillingerne. Jeg har i hvert fald meget træning foran mig, men øvelse gør mester, og træning skal være sjovt.

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Deluxe dadelkugler med lakrids