Sociale medier, elsker det..

Det er en OM’er Lidl..

foto.PNG

Jeg kæmper en sag for kvinders krop. Jeg kæmper her på min blog for at vi kvinder ikke skal føle at vi skal måle os med andre, vi skal elske os selv, præcis som vi er. Jeg gider ikke høre på “plus-size”, jeg finder mig ikke i at nogle grødhoveder skal bestemme hvem der er en “plus” pige og hvem der ikke er, det er ikke jeres ret at give os den hat på!

Jeg så dette billedet fra Lidl’s tilbuds avis, og jeg krummede tær, jeg fik en knude i maven og min kvindelige side blev ramt af en stor trucker lastvogn, øv.
Ved første øjekast ser man undertøj, billigt undertøj, dejligt. Billigt nattøj, ej hvor lækkert, hvem kan ikke bruge det.. Til PLUS-SIZE?! Fedt i sælger undertøj til større kvinder Lidl, det mener jeg da helt oprigtigt, det er da godt, men hvad sker der så med denne smukke kvinde i bruger? Hende vil i kalde for større model, og reklame til jeres undertøj? Så kan du kalde mig feminist og andre ting, men hende her, hun er ikke en plus model. Hun er plus-size fordi hun måler en str 40 eller mere ( ifølge denne fucked op verden vi lever i ), men hvorfor vil jeg så mene at hun ikke er?? Fordi hun ikke er en plus model, hun er en ganske ALMINDELIG kvinde, med en flot og smuk krop. Fordi hun ikke måler en str 34 som alle de MINUS modeller der går på den der åndsvage lysende gang, som næsten ingen af os mennesker kan leve op til, med mindre vi spiser 0,5 broccoli om dagen og træner 8 timer..
Jeg bliver godt og gammeldags HARM/RASENDE/SKUFFET/KED AF DET, over denne her uendelige snak om kvinde kroppen. Vi er runde, vi er høje, vi er tynde, vi er kantede vi er lækre. Lad være med at trække noget ned over hoved på os, som ikke holder nogle steder. Jeg syntes det er fedt i ( Lidl ) sælger undertøj til større kvinder, men så brug dog for satan nogle større kvinder i jeres reklame “Jamen sådan nogle kvinder sælger sikkert ikke så godt som hende her” .. SKAL VI VÆDDE? Kan se størrelserne går fra 40-54, hvilket vil sige at det går op til kvinder der er større, men det falder ligesom til jorden når i tager denne slanke almindelige kvinder og skriver “PLUS MODEL” hen over maven på hende.

Årh, det var lige min indre vrede der lige blev vendt på vrangen der..
Jeg mener bare at det er forkert at bruge en almindelig kvinde, og bruge hende i en plus-size reklame.. Hvorfor er det de forkerte mennesker der har magten over hvordan vi skal se vores krop. Jeg har fandme fået mange mails med piger der bliver så kede af deres krop, fordi medierne gør at de føler sig tykke og forkerte, denne reklame hjælper ligesom ikke på det. DROP nu det der plus-size show i har gang i og lad os sammen vælge SELV hvordan vi vil ses, det har i ikke ret til..

Lidt søndags vredes poesi fra mig.. hej.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

15 kommentarer

 • Rikke Sandhøj

  Jeg er en “plus-size”… Og jeg har overhoved ikke lagt mærke til at denne reklame var et salg til “kvinder som mig”, pga. den “tynde” model..
  Tak for dit sure opstød.. Det varmer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej rikke 🙂
   Det kan jeg godt forstå du ikke lagde mærke til, det gjorde jeg næsten heller ikke da jeg først så billedet. Det er forkert at sende sådan et signal til almindelig kvinder, når man kalder hende her for plus model, det gør bare at kvinder der nemlig er lidt større, føler sig kæmpe store, fordi de får det til at fremstå sådan..
   Håber du får en dejlig dag.
   Mvh
   Caroline 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Amen.
  Tvivler på, at modellen er en størrelse 40.
  38 maks. Hvor er det trist.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Karoline.
   Enig! Jeg er en str 36-38 og i en artiklel jeg læste, så er man en plus størrelse hvis man er større end 36. det er jo sindsygt! 🙁 ..
   Håber du får en dejlig dag.
   Mvh
   Caroline 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] gaden med en “plus size” (læs: utrolig slank) model på gaden før både instagram og blogland sætter ord på deres […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, enig! Det er SÅ trættende at det kropsideal altid skal være det samme. Mere plads til forskellighed tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Ja tak Anna!!! HØRT! lad os nu være de kvinder vi er, uden at give os hatte og mærkater på 😀 ..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • “Fordi hun ikke måler en str 34 som alle de MINUS modeller der går på den der åndsvage lysende gang, som næsten ingen af os mennesker kan leve op til, med mindre vi spiser 0,5 broccoli om dagen og træner 8 timer..”

  Det her er altså også en rimelig nederen kommentar at få, når man er en str. 34 og spiser helt normalt.

  Lige så vel som at Lidl skal overveje signalværdien af deres reklame, hvilket jeg for øvrigt er helt enig med dig i, så kan du også med fordel overveje dine budskaber.

  Hvorfor er det okay, at retorikken er omvendt hård mod os, der bare er naturligt slanke? Jeg føler næsten, at jeg skal forsvare, at jeg altså ikke sulter mig selv, og at jeg altså også er en kvinde, selvom jeg ikke er en str. 38.

  Shakira er bestemt ikke en plus size-model i min verden, men man er nu heller ikke “MINUS”, fordi man er en str. 34 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Kristina.
   Det indlæg blev skrevet i vrede over denne her “plus” debat, der kører. Det er ikke ment som i at andre der er mindre, skal føle sig trådt på. Det var ikke hensigten med mit indlæg. Selvfølgelig er jeg klar over mange kvinder er naturlig slanke, det har jeg også altid selv været, jeg har et meget højt stofskifte. Jeg viste bare den ene side af denne debat, der findes mange. Det er mere en debat om dem der bliver stemplet PLUS uden at være det, ikke en debat om de kvinder der bare er naturlig slanke. Håber ikke du misforstod min pointe, jeg overdriver for at fremme forståelsen.
   Rigtig god dag.
   Mvh
   Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså jeg ville være mere end glad for en krop som hendes – plussize eller ej… Hader det begreb!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Præcis, har det på samme måde. Hun ser fantastisk ud. Lad være med at stemple hende !! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catharina

  Hvis det er fra tilbudsavisen i denne uge, så ser det ud til, at de nu har fjernet den yndige model – altså fra den man kan se her på nettet.
  Måske de lige fik tænkt sig om en ekstra gang! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Ja jeg så det godt på eksta bladets hjemmeside, det er vildt hvor meget magt internettet alligvel har. Fedt de har fjernet det, men at de kalder det en “fejl” og de ikke forstår hvordan den er lavet, den forklaring skal de længere ud på landet med 😀 ..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Er så glad for at læse dette indlæg og du og Nina Q’s kommentarere på instagram! Det er klart med til at give mig mere selvtillid og holde af den krop jeg nu engang har. Er hverken stor eller undervægtig men syntes selv jeg har en mæææææærkelig kropsform, og det har jeg jo sikkert ikke hehehe 🙂
  Er meget glad for at du gør dit for at ændre pigers syn på deres krop! Tak tak tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Vil mene denne smukke kvinde er på størrelse med mig, hvis ikke lidt mindre, og jeg bruger for det meste 36, engang imellem 38, og jeg har et helt normalt BMI, og str. – altså ikke plussize.
  Det er jo forfærdeligt at man i modeverdenen bliver betragtet som plussize når man har en helt normal figur. Det giver et urealistisk ideal, og er helt sikkert medvirkende til, at der stadig kommer flere og flere spiseforstyrrede unge. Trist udvikling!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sociale medier, elsker det..