Vind 3000 kr til Downtown PLUS..

Fordi i er så dejlige, vind en ferie til 12000 kr..

 photo IMG_9481_zpshvgkvdzd.jpg photo IMG_9487_zpsfsnr1ebw.jpgVinteren er over Danmark, og det betyder jeg har 3 par sokker på.. Burde invisterer i et par nye vinterstøvler, men forhåbentlig kommer foråret snart.
Jeg elsker alle vores årstider lige højt, elsker vinter, sommer, forår og efterår, alle sammen er så forskellige, og ville ikke kunne leve i et land der ikke har årstider.
Men selvom det er rart med kulde og mørke, så er man da et skarn hvis man ikke kunne drage sydpå, og bare mærke solens varme stråler mod ansigtet med en drink i den ene hånd, og en veninde, mor, kæreste ( hund?) i den anden..

Jeg elsker at forkæle mine læsere, og hvis det er med præmier hvor jeg selv ville ønske jeg kunne vinde, så er det mega fedt. Jeg har fået den über fede mulighed for at forkæle én af jer med en skøn ferie fra Friferie.dk til en værdi af 12000 kr!! Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig deres nyhedsbrev, også er du simpelthen med i konkurrencen!! Tilmeld dig HER.

Jeg har jordens ( oh jo ) sejeste læsere, og ønsker virkelig at kunne give lidt igen. Den som vinder må lige sende mig en besked på Instagram eller mail, med et stort smil på læberne og en kæmpe motherfucker STOR drink i hånden, det ville være nice.

Når du tilmelder dig deres nyhedsbrev skal du svare på spørgsmålet: Hvor ligger Gardasøen? .. Jeg kan ikke sige hvor den ligger, men kan fortælle dig det er et land jeg elsker, for deres pizza og pasta. Det er et land hvor Asterix og Obelix har kæmpet mod cæsar i Colosseum. De elsker olie i mad og i deres hår, også er deres land formet som en fodbold sko. 

Billederne er fra en ferie med Theis, da vi var på Santorini i 15 dage, den bedste ferie længe. Vi har også planer om at tage afsted til sommer, måske en afbudsrejse.. Jeg vil super gerne til Sydfrankrig, og drikke mig glad i vin..

 photo IMG_9470_zpsegpihkjq.jpg photo IMG_9126_zpszcrc5qm2.jpg

 


Indlægget er lavet i samarbejde med Friferie.dk 

 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

4 kommentarer

 • Katinka

  Hej søde Caroline!
  Sikke en flot GA!
  Men når man trykker på HER kommer man ind på copenhagendesigneroutlet.dk og kan ikke rigtig finde et link der ligner noget med friferie?
  God dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katinka

  Sorry my bad, det vikrer helt fint! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Hej søde Caroline! Når jeg går ind, får jeg ikke noget spørgsmål omkring gardasøen, men den siger tak for svaret? :-/ nå, jeg håber jeg er med! Kunne da være fantastisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker konkurrence, og endnu mere lækre billeder! Kunne det dog bare være sol og sommer (:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind 3000 kr til Downtown PLUS..