Syndig chokolade/kokos kage

Ikke nu, jeg skal lave mit drømmehold..

Den sætning har jeg alligevel hørt en del gange i mit forhold. Jeg vidste han var en fodbold gal dreng da jeg forelskede mig i ham, men helt ærligt, jeg vidste jo ikke det ville hænge ved..
Lørdag morgen:
Jeg vågner lidt tidligt, Theis sover stadig. Jeg ligger og holder om ham, og tænker over hvad dagen skal byde på, vi har aftalt at slappe af til blæsevejret ( EGON.. uhhh, det hed min søde farfar ). Jeg tænkte jeg ville gå ned og lave morgenmad, som vi kunne spise på sengen til et afsnit af en god serie, jeg tænkte over om jeg skulle hoppe ned at træne, inden vi skal hygge, jeg tænkte jeg lige ville rydde lidt op, vi har også stadig vasketøj i kælderen, det kunne jeg også hente?
Pludselig blev freden brudt, da Theis’ telefon ringer, det er hans gode ven Michael, der skal  høre hvad han laver, da Theis siger han lige er vågnet siger han “Er du sindsyg? du skal jo nå at lave dit drømmehold, til kl 13.45”, Theis svare “Gud ja, det har jeg helt glemt, jeg må igang” Michael: “Jeg overvejer faktisk at lave 2!” Theis: “Virkelig?” MIG: “…….?????”  Kiggede på mit ur, der var over 2 timer til, men Theis sprang ud af sengen efter sin computer, også ved jeg godt hvad klokken har slået, i de næste 2 timer kan jeg ikke komme i kontakt med ham, han sidder og glor ind i den tossede skærm, uden mad, drikke og toiletbesøg, han ryger helt ind i en anden verden, hvor kærester i hvert fald ikke er velkommende.

Jeg tager modvilligt tøj på og smækker da også lidt med døren, Theis: “Er ser noget galt skat?” Mig: “Jeg gider ikke snakke med dig nu!”, går ned i stuen, det første der fanger mit øje er Theis’ morgenmads skål fra igår, hvorfor kan han ikke bare sætte den i ud i opvaskeren?
Det gik op for mig at alle de mange planer jeg havde haft i hoved, var væk. Jeg kunne selvfølgelig godt træne, jeg kunne også godt hente vasketøj, men jeg kunne ikke hygge med min kæreste fordi der var fodbold, helt ærligt, holder de aldrig ferie? Jeg har for længst accepteret fordbold i mit liv, jeg forstår godt han skal sidde og råbe af skærmen, og alt det der, men det betyder ikke at jeg ikke bliver sur og skuffet som kæreste. En dag brokkede jeg mig lidt over at vi skulle se endnu en kamp, var de 2 forrige ikke nok? ( i mit hoved tænker jeg at en kamp opvejer den der fodbold feber drenge har, også er holdet lidt lige meget, men det er jo ikke sandt Caroline…. ) .. Han kiggede på mig og svarede: ” ER DU klar over at da vi var i bio igår spillede Real Madrid, men jeg valgte at tage i bio med dig..” Så kan jeg jo ikke sige så meget, fordi Real er jo GUDE holdet, og hvis han tager i bio med mig mens de spiller, så elsker ham mig. Lidt ved jeg da.

Gad vide om det er de samme tanker Theis har, når jeg hiver computeren frem og begynder at blogge?

IMG_5780.JPG

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

4 kommentarer

 • Altså Caroline… Jeg sad kikkende og læste dit indlæg. Du rammer plet.
  Kan trøste dig med at jeg lige nu sidder i min lejlighed alene i Odense, fordi min kæreste er taget til fodbold.

  … Og han morgenmads skål havde han selvfølgelig ikke tid til at sætte ud til opvasken.

  Knus hende der selv tager ind og træner om lidt. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   haha, godt jeg ikke er alene. Tror mange kvinder har nogle fodbold gale tosser. Min sidder lige nu og råber af fjernsynet nedenunder. Jeg er kravlet op med min blog, det gider jeg ikke høre på 😀 .. haha
   God aften.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha. Jeg kender det alt for godt. Det er den evige krig, vi vel hverken kan eller skal vinde. :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Det er virkelig en krig, og jeg har for længst opgivet 😀 haha

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Syndig chokolade/kokos kage