Fordi i er så dejlige, vind en ferie til 12000 kr..

Rabatkode til justspotted + fedt indlæg.

Hvis i følger mig på Instagram, så så i igår at jeg havde fået nogle fede ting i mit køkken. vi har et utrolig småt køkken, og kedeligt hvis jeg selv skal sige det. Det er svært for mig at gøre det større, men jeg kan i hvert fald prøve at gøre det hyggeligere. Faldt over disse fede klistermærker hos Justspotted.dk , også gik det hele i værk. De er utrolig nemme at have med at gøre, og er så glad for resultatet. De er både kommet i køkkenet og på badeværelset.
I kan se mit “før efter” billed her:

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jeg syntes selv det er blevet så flot. Jeg ville elske at udskifte mine fliser med nogle flotte forskellige farvet små fliser, men det er alligvel et større arbejde. Det har givet mig en hel ny kærlighed til mit køkken, og når jeg bruger så meget tid derude, så er det jo fedt.
Justspotted har givet mig en lækker rabatkode til jer søde mennesker! Du får 15% på hele dit køb derinde, indtil den 3/2 ( til og med den 3/2 ) .. Koden er: “THORSFELT” ( med store bogstaver )  Vi har lige fået løn, og deres plakater og rammer er virkelig lækre, se mit tidligere indlæg med deres flotte billeder her. Jeg er især glad for min flora Danica serie, som du kan finde her.

(null)

indlægget er lavet i samarbejde med Justspotted.dk

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

9 kommentarer

 • Louise

  Jeg kan ikke få øje på rabatkoden? Er det bare mig, der er blind?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Nej du er ikke blind, men min blog gik lige ned.. Koden står i indlægget nu 🙂
   Shop løøøs 🙂

   MVh
   Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  God ide ! – hvad er koden ? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Koden står i indlægget nu, min blog gik lige ned 🙁 ..

   God weekend.
   MVh
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rutsje

   Fedt ! God weekend 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg kan ikke finde de klistermærkerne på hjemmesiden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Har lavet et link, hvor jeg skriver “disse”, så kommer du direkte derind 🙂
   Mvh
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Hvor er klistermærkerne??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Har lavet et link, der står “disse” i starten 🙂 🙂 🙂
   God weekend.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fordi i er så dejlige, vind en ferie til 12000 kr..