Banan chokolade kage

Vind 3000 kr til Downtown PLUS..

Lige nu har DU igen mulighed for at vinde lækkerier her på bloggen.
Du kan vinde 3000 kr til Plus.Downtown.dk, hvilket er en af mine favorit hjemmesider. Downtown er en “smart” hjemmeside, hvor du kan købe mad, tøj, rejser mm. og spare penge.
Jeg købte engang en rejse til Berlin, via Downtown plus, kan ikke huske hvad jeg gav for det, men det var ikke meget. Jeg har flere gange brugt det til billig brunch, med en veninde eller med Theis, det er fandme smart.
Jeg er tilmeldt deres nyhedsbrev, så får mails fra dem, med de nyeste “deals”, og de er som regel rigtig svære at modstå. Hvis du lige nu tilmelder dig deres nyhedsbrev, er du med i konkurrencen om at vinde et gavekort til 3000 kr til oplevelser derinde. Alt sammen gør du lige HER. Du får det oven i købet gratis leveret, hvis du køber for over 499 kr. Krydser fingre for dig, så er noget af sommerferien måske allerede klaret, eller brunchen med bedste veninden næste søndag? .. Held og lykke.

Skærmbillede 2015-01-28 kl. 16.56.39 Skærmbillede 2015-01-28 kl. 16.56.50

 

Hvorfor hører sådan nogle indlæg til på en sundhedsblog? 
Jeg vælger med kærlig og hård hånd hvilke sponsoreret indlæg jeg laver, jeg takker nej til en del, og ja til nogle. Min blog er oprigtigt og udstråler MIG, derfor er det vigtigt for mig at de sponsoreret indlæg jeg laver, er noget mine læsere kan få glæde af. Jeg er selv stor tilhænger af Downtown plus, fordi.. hvem vil ikke spare nogle penge?? Derfor er det en dejlig mulighed for mig, at give jer lidt igen. Det var bare vigtigt for mig at understrege..

 


Indlægget er lavet i samarbejde med plus.Downtown.dk 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banan chokolade kage