TYNDHED = TILFREDSHED ??

Give away, balance i maven.. – sidste chance..

 photo foto 2-6_zpsowdyor3f.jpg photo foto-7_zpsld5puelx.jpg

FINDER EN VINDER I AFTEN!

70% af vores immunforsvar sidder i maven, vidste du det? Det er alligevel ret vildt. Hvor meget gør du selv, for at holde dig sund og ikke mindst rask? Jeg indtager dagligt masser af proteiner og vitaminer. Jeg søger for at komme ud og gå lange ture, og jeg træner jævnligt. Men det betyder ikke at jeg er et raskt menneske.
Da jeg blev spurgt om jeg ville teste Duolac piller, takkede jeg nej. Men jeg sendte pillerne videre til min tætteste veninde, som tit har haft problemer med maven, og relativ tit er syg.  Hun er en normal pige, 22 år, vejer 65-70 kilo, hun er 166 høj, også har hun en voldsom elevator vægt, hun kan veje 65 om morgenen og dagen efter vejer hun 68 kilo, det er ret voldsomt. Hun takkede ja til at prøve pillerne, som var 1 c-vitamin pille om dagen og 1 pulver mælkesyre tilskud, som indeholder 10 mia. mælkesyrebakterier fordelt på 4 naturlige mælkesyrebakteriestammer, som man drysser over sin morgenmad eller i et glas vand.
Hun er laktoseintolerent hvilket betyder hun ikke kan tåle mælkeprodukter, og derfor får hendes krop ikke nok mælkesyre bakterier. Selvom jeg kan tåle mælk, og dagligt spiser skyr, så er det slet ikke nok mælkesyre bakterier min krop får. Der er “kun” millioner af mælkesyrebakterier i skyr eller yougurt og kroppen har brug for milliarder, fordi stress forurening og alt for meget forarbejdet mad, desværre har fået vores egen beholdning til at skrumpe.

Jeg tænkte over det, og valgte selv at hoppe med på pillerne. Jeg indtager dagligt 1 c-vitamin pille og 1 pose pulver med mælkesyrebakterier. Vi har ikke været på pillerne så længe, men Anna ( min veninde ) har tabt sig 2,5 kilo, og holder vægten indtil videre. Jo mere varieret vores tarmflora er, jo fladere mave, smukkere hud og stærkere krop får vi.

IKKE AT FORSTÅ AT MAN SKAL TAGE DISSE PILLER, FOR AT TABE SIG. Men sammensat med en god kost, kan man godt tabe sig nogle kilo. Jeg og Anna har kun nydt godt af dem indtil videre, og vi fortsætter, opdatering følger nok..

For det ikke skal blive et foredrag, om en masse tekniske ting, kan du læse mere mere om Duolac HER.

Også tilbage til den der give-away! Du har nu muligheden for at vinde 2 x pakker med Duolac daglig Vitalitet ( c vitamin ) og 2 x pakker Duolac derma Plus ( pulveret )

Alt du skal gøre er at:
1. følge bloggen på Facebook ( HER )
2. Skrive en kommentar her på bloggen, du bestemmer selv, om du vil skrive hvorfor DU skal vinde, eller om du bare vil skrive HEJ. Men det vil være rart at læse hvorfor lige præcis dig og din krop har brug for dette.

Trækker vinderen mandag den 16/2

 photo foto 1-4_zps9gf3bx9o.jpg

 


Dette indlæg er lavet i samarbejde med Duolac 

– men som altid er mine meninger ikke påvirket af at det er et sponsoreret indlæg. Jeg skriver altid 100% min ærlige mening.

80 kommentarer

 • Pernille Selch Thyrring

  Hej!
  Jeg vil rigtig gerne vinde denne præmie… Normalt er jeg ikke den, der hopper på diverse vidundermidler og pulverting, men hvis det der virker, tror jeg, jeg ville have rigtig meget gavn af det 🙂 Jeg har i mange år periodevis døjet med fordøjelse og tarmflora. Oplever tit at jeg føler mig oppustet eller har ondt i maven – og det ville da være skønt at slippe for 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg vil super gerne vinde de produkter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Hej. Jeg har igennem det sidste halve aar gaaet igennem en masse problemer med min krop og i min soegen paa at finde svaret paa hvad der foregaar tager jeg ogsaa dette kosttilskud. Det har hjulpet meget men det er stadig ikke vaek saa jeg fortsaetter til alle mulige forskellige laeger. Det kunne vaere fedt at vinde for at spare lidt penge paa et helt noedvaendigt kosttilskud for mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Det lyder som et ret godt tilskud! Det ville være dejligt at prøve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Yir, en lækker konkurrence. Jeg bøvler tit med maven, i form af forstoppelse og mavesmerter, og det ville da være en befrielse, hvis jeg kunne (bare en smule) slippe af med det. Jeg har prøvet mange forskellige piller, men disse har jeg dog aldrig hørt om eller prøvet.. så det håber jeg jeg kommer til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Det lyder virkelig som noget der rent faktisk virker! Jeg har selv problemer med mavesmerter og har forsøgt at udelukke forskellige madvarer, men uden resultat.. Det der lyder som et forslag – fingers crossed! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Ambjørn

  Hej Caroline! 🙂

  Det kunne være super lækkert at vinde dette. Jeg har altid gået rundt og haft problemer med min mave. Det hænder at jeg får slemme smerter og oppustethed og derfor bliver nødt til at ligge ned i en times tid før det bliver bedre. (Rigtig træls hvis man er ude at spise eller i byen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Sikke en lækker konkurrence, krydser alt hvad jeg har! Jeg har i længere tid har døjet med min mave samt været syg en del gange her på det sidste, hvilket jeg ellers ikke normalt er. Så håber meget, at jeg er så heldig, at jeg får muligheden for at prøve disse tilskud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse

  Det virker som reelle tilskud – ikke noget hokus-pokus der! Det kunne være spændende at prøve om det kunne afhjælpe irriterende oppustethed:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Larsen

  Du får begge dele 😉
  Hej!
  Jeg skal vinde fordi jeg også døjer med elevatorvægten, og har på det seneste døjet meget med sygdom – det vil jeg da godt forsøge at bekæmpe 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lassen Petersen

  Jeg ville enormt gerne vinde :). Og se om det lige kunne give det sidste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Døjer selv med yoyo-vægt og til tider meget oppustet mave, så kunne være fedt at vinde, hvis de ellers virker! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej 🙂 ej! Jeg kunne godt tænke mig at prøve at se om det kunne virke på mine maveproblemer 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Vind

  Det vil jeg gerne vinde! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jeg har en super sart mave, og jeg kan tydeligt mærke, når jeg ikke er god ved den. Bare i weekenden hvor jeg spiste pizza og drak vin med nogle veninder, havde jeg hele den efterfølgende dag lidt ondt i maven… der er ikke meget der skal til! Derudover er mit immunforsvar ikke helt på toppen, så måske disse sager kunne hjælpe på begge dele? 😀 Jeg krydser fingre for min mave og jeg !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Christensen

  Kunne være super skønt at prøve!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Hej.

  Jeg vil rigtig gerne vinde produkterne. Da jeg i år har droppet brød og stort set alle mælkeprodukter. Jeg har altid døjet med min mave. Så giver jeg det her et forsøg. Indtil videre virker det okay – har tabt 5 kg. på en måned. Men det kunne være fedt, hvis de kunne hjælpe til at få min mave fungere igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Åh, dét lyder som nogle produkter min mave vil ELSKE at afprøve!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Hej! Det virker som nogle kosttilskud der ville gavne betydeligt! Jeg oplever tit, at jeg har har ondt i maven eller føler mig oppustet – det ville ikke gøre mig noget at slippe for det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Denne her konkurrence kunne bare ikke passe bedre til mig lige nu 😀 Jeg har i et år efterhånden kæmpet med maveproblemer, og prøvet alle mulige behandlinger (serisøt, tarmskylning heriblandt! haha) Har været lidt desperat ikke….. Min egen læge var ikke til stor hjælp og for snart tre uger siden prøvede jeg så at udelukke mælken og det har bare hjulpet! Så nu kunne jeg jo vildt godt tænke mig at prøve det her, når nu din laktoseintolerante veninde har haft held med det. 🙂
  Tak for en god blog !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Hej Caroline 🙂
  For det første tak for en altid super fed og inspirerende blog. Og så kunne det da være lækkert at prøve de piller 😉 Min mave er meget sensitiv, og bliver nemt irriteret.. Så forhåbentlig kan dette hjælpe 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Hej Caroline.
  Jeg kan godt tænke mig at vinde denne præmie, da jeg oplever mange maveproblemer. Min mave er ofte urolig og oppustet, og jeg føler i det hele taget, den ikke har det optimalt. Jeg er begyndt at spise A38 dagligt, som har hjulpet den en del, men den brokker sig stadig lidt for ofte. Jeg ønsker at få en velfungerende mave og fordøjelse, der ikke volder de store problemer.
  Hilsen Johanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinna pedersen

  Har længe gået og overvejet at prøve nogle mælkesyrebakterier af en art, da jeg netop har meget svært ved at styre min oppustethed og generelt bare bliver meget oppustet, og desuden synes jeg også det kunne Være fedt at se om det kunne gøre noget godt for min urene hud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Hej.

  Jeg døjer utroligt meget med min mave, der er sjældent ro i den, og som din veninde svinger min vægt voldsomt. Jeg får en masser medicin for bl.a. Gigt, som er ret hård ved min mave. Derfor vil jeg virkeligt gerne vinde denne præmie, så jeg forhåbenligt kan få lidt ro på maven ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine S L

  Det ville være fantastisk at vinde de produkter, og se om det kunne hjælpe på min mave. Jeg har i mange år døjet med maveproblemer, og har prøvet diverse ting for at få den til at blive bedre. Blandt andet hypnose, akupunktur, zoneterapi og utallige besøg hos lægen, som ikke tager mig seriøst, og mener det bare er noget der skal gå over af sig selv. Det sidste halve år har jeg holdt mig fra mælkeprodukter med laktose, da jeg muligvis er laktoseintolerent, og derfor heller ikke får nok mælkesyrebakterier. Det ødelægger nogle gange mit sociale liv at have sådan en dum mave, så jeg håber meget at kunne finde en løsning på det snart.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Reistrup

  Jeg har det sidste halve år lidt voldsomt af gas i maven. Jeg har ændret vores kost derhjemme og på et år har jeg smidt 41 kg. Derfor vil jeg rigtig gerne vinde denne præmie <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Den her giveaway MÅ jeg vinde, min mave ville blive Så glad for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg har længe prøvet at få min mave til at fungere ved hjælp af kosten, jeg er der langt fra, så derfor kunne det være mere end fantastisk, hvis disse piller kunne hjælpe mig på vej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Ovesen

  Hej! Jeg ville være så glad for at vinde denne giveaway da jeg tit føler mig oppustet og det kunne være skønt at finde lidt ro. btw fed giveaway!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Kathrine Frovst

  Håber jeg vinder denne give away – da det måske kan være nøglen til mit evige maveproblem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Dem vil jeg super gerne prøve! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hejsa 🙂
  Jeg vil så sygt gerne vinde disse piller, da jeg selv, som din veninde, også døjer meget med velvator vægt. Der ud over har jeg i ca 2 år haft problemer med min mave, og fordøjelsen. Pt prøver min læge at holde gang i min mave, ved at give mig forskellige piller, så jeg kan undgå en kronisk forstoppelse, som jeg er på vej til. Udover at jeg helst skal undgå forstoppelsen, så hjælpen en god maven også til med at holde mit psoriasis nede.
  Så at vinde disse piller vil være en super dejlig ting og gøre mig lykkelig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hej!
  Jeg har lige siden jeg startede på universitetet haft problemer med ondt i maven, når jeg sidder til forelæsning hen på de sene eftermiddagstimer. Jeg har ikke prøvet piller der opbygger tarmfloraen, men det lyder som at det kunne have en gavnlig effekt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Zachariassen

  Hej 🙂 jeg vil rigtigt gerne vinde denne præmie. jeg har lige lavet min liv stil om, så nu spiser jeg meget mere grønt og sundt det har jeg gjordt i 4 mdr nu. men jeg døjet meget af at være oppuste og ondt i maven, også svinger min vægt også rigtigt meget af dag til dag op til 2 kg :/ så jeg tror at de her piller ville kunne hjælpe mig vider 🙂
  Vild lækker konkurrence. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilia

  Hej Caroline!

  I have been following you on instagram for a while now and absolutely love your attitude on life and your body! I have been suffering from IBS (irritabel tarm) and body image disorder for close to 15 years and since moving to Denmark last year and following the right people on instagram (you being one of course!) I have slowly been gaining my strength again, but my stomach issues are still not right. It would be great to try these products and try to get some peace in my belly!! (it just said grumbled “help!” at the screen!) 😀

  Tusind tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil super gerne vinde disse produkter, da jeg har en sart mave, og er både gluten- og laktoseintolerant. Det kunne være spændende at se om det havde en virkning for mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celia

  Hej Caroline 🙂
  Super god ide med giveaway!
  Jeg er utrolig interesseret i at vinde denne konkurrence; ikke for at tabe mig; men for ikke at ligne en gravid kvinde hver aften. Jeg er 20 år gammel og tør ikke gå i stramme bluser eller kjoler til middage eller lign. da jeg simpelthen er så oppustet at kun store bluser kan dække det.
  Dette ville måske kunne hjælpe på det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej 🙂
  Jeg ville rigtigt gerne vinde denne gave, så jeg kunne give den til min kæreste .. Han er lige som din veninde laktoseintolerant og har samtidig irritabel tyktarm – så han har det ikke altid så godt.. Jeg kunne håbe på at det kunne give ham lidt mere ro i kroppen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Caroline!
  Først vil jeg sige, at du er utrolig motiverende og herlig at følge! Jeg får altid et smil på læberne over dine Instagram opdateringer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Krigslund

  Jeg oplever oftest, at min mave har sit eget liv – jeg spiser eller sundt og træner meget, men ligesom din veninde, kan jeg svinge flere kilo dag for dag, og jeg føler ikke, at min mave er i harmoni. Jeg er meget nysgerrig på at prøve disse piller, for jeg er også 100% sikker på, at jeg ikke får nok mælkesyrebakterier om dagen. Håber meget! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine Jensen

  Spændende giveaway ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise Gudmandsen

  Hej.
  Jeg er netop lige “faldet” over din Facebookside og dermed din blog.
  Du inspirerer mig allerede.. Jeg har også altid haft det lidt ambivalent mht piller og den slags, men efter at have læst dit indlæg om duolac, har jeg haft stort mod på at prøve. Jeg håber derfor at vinde dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Det lyder som nogle rigtig gode og spændende produkter. Dem vil jeg meget gerne prøve. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hej!

  Jeg vil super gerne vinde, fordi jeg lider af irritabel tyktarm. Der er intet der hidtil har virket, så jeg er meget villig til at prøve noget nyt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Fantastisk give-away, som min mave vil elske at blive en del af. Jeg er gluten-allergiker og har derfor ofte maveproblemer, og disse tilskud lyder som en perfekt løsning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Nielsen

  Hej Caroline.
  Det kunne jeg rigtig godt tænke mig at vinde! Bliver helt nervøs for om jeg får nok mælkesyrebakterier, når vi har brug for så mange som du beskriver. Derfor kunne jeg godt tænke mig at prøve at mærke forskellen på min egen krop, og jeg kan også have tendens til den såkaldte “elevatorvægt”, som du beskriver. Det kunne da være rart, hvis disse piller kunne hjælpe mod dette 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Melchiorsen

  Jeg vil rigtig gerne vinde.. Har selv i mange år døjet med oppustethed, fordøjelsesproblemer og en vægt som kan svinge 2-3 kilo fra dag til dag. Har selv forsøgt at gøre noget i forhold til dette. Har skåret næsten alle kulhydrater væk og træner en del. Men oplever det desværre stadig i perioder.. Så det ville da være skønt at vinde denne dejlige give away

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg er i behandling for en spiseforstyrrelse og skal derfor (selvfølgelig) spise noget mere. Men det fylder i maven, giver mig ofte ondt i maven og oppustet mave. Udover at det er en kæmpe psykisk udfordring bare at spise mere, så gør de efterfølgende “symptomer” det bestemt ikke lettere. Så jeg vil meget gerne vinde, og håbe at min mave få lidt mere ro 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • regine

  Dem vil jeg gerne afprøve!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Har altid haft problemer med min mave. Jeg spiser dog yoghurt hver dag, for at min mave holder sig i balance. Jeg vil virkelig gerne vinde denne giveaway!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg kunne godt tænke mig at prøve pillerne da jeg har En mave der i perioder driller mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kirsten

  Jeg vil enormt gerne vinde denne præmie , da jeg har store problmer med min mave.

  Jeg har en autoimmun muskelsygdom, så derfor er mit immunsystem , for at sige det midt, ude af kurs! Jeg har , lige som din veninde en ret svingende vægt og store problemer med min fordøjelse. Jeg spiser meget sundt og træner flere gange om ugen, men alligevel er min mave tit oppustet som en kæmpe ballon – Jeg ligner en der er gravid i 6 måned.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kirsten

  Jeg vil enormt gerne vinde denne præmie , da jeg har store problmer med min mave.

  Jeg har en autoimmun muskelsygdom, så derfor er mit immunsystem , for at sige det midt, ude af kurs! Jeg har , lige som din veninde en ret svingende vægt og store problemer med min fordøjelse. Jeg spiser meget sundt og træner flere gange om ugen, men alligevel er min mave tit oppustet som en kæmpe ballon – Jeg ligner en der er gravid i 6 måned.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Hejsa. Jeg vil super meget gerne vinde de produkter, da jeg igennem de sidste 2 år har bøvlet rigtig meget med min mave og været til div. undersøgelser, men desværre uden held! Lægerne kan simpelthen ikke finde ud hvorfor min mave/tarmflour er så svækket, at det giver min de værste mavekramper, oppustethed, forstoppelse – ja jeg kunne blive ved, men så ender denne kommentar med at blive et sundheds-indlæg og dette ønsker jeg ikke.
  Kort og godt, jeg ville blive så glad om hjertet og forhåbentlig også min mave, hvis disse produkter kunne hjælpe mig, så jeg kunne få en nogenlunde normal hverdag, uden “mave-problemer”, fordi jeg må være ærlig: DET ER DÆLME HÅRDT! ;-(

  Tusind tak for din hud ærlige og fantastiske blog – Bliv endelig ved! 😉

  Kh Maria G.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nete Bjerregaard

  Jeg vil gerne vinde, fordi jeg ofte er syg, selvom jeg prøver at spise sundt og få nok vitaminer! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla

  Hej 🙂
  Jeg ville rigtig gerne prøve disse piller, da jeg længe har døjet med maveproblemer. Jeg har været til speciallæge med dette, og er blevet testet og undersøgt for alverdens og de kan ikke finde ud af hvad der er galt. Har prøvet så mange produkter efterhånden, og det kunne være spændende at prøve dette produkt nu når i er så glade for det.

  – Camilla 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Jensen

  Det ville være rigtig fedt at prøve produktet! Min mave har det bare med oftere at give problemer end at opføre sig ordentligt. Hvis det her kunne hjælpe ville det være fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg har MANGE maveproblemer – forstoppelse, oppustethed og generelt ubehag. Har efterhånden prøvet næsten alt men nothing seems to work.. det med mælkesyrebakterier er dog endnu ikke afprøvet og derfor vil jeg rigtig gerne vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Min situation er næsten identisk med den, du beskriver for din veninde – jeg er laktoseintolerant, og jeg har den mest åndssvage elevatorvægt, som varierer med 2-3 kilo med enkelte dages mellemrum. Har faktisk længe overvejet at prøve Duolac, men som studerende har man jo ikke voldsomt meget ekstra at gøre godt med, især når man ikke helt er sikker på, om det vil have en effekt… Det kunne derfor være alt for sejt at vinde et start-kit her, så jeg kan finde ud af, om det også vil gøre gode ting for mig og vil være værd at investere i i fremtiden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  For det første, mange tak for en altid inspirerende blog, som man bliver glad af at læse! Og så kunne jeg også godt tænke mig at vinde pillerne, da min mave er meget sensitiv og let bliver irriteret… Så forhåbentlig kan de hjælpe! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Hej Caroline 😉 vil bare lige sige at jeg åbenbart har postet 2 kommentarer herinde. Troede ikke den første gik igennem.. Det var en fejl 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Feed præmie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Jeg vil meget gerne vinde! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta Durrani

  Jeg vil rigtig gerne vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej!
  Jeg vil rigtig gerne vinde, da jeg bøvler meget med – ja lad mig bare sige det lige ud, mit lort 😉
  Den ene dag er det det ene, den anden dag er det det andet.. øv bøv.. ++ en mavekramper..
  Mvh. Sara.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sveta

  Hej. Jeg har været så hård ramt af sygdom siden november… uafbrudt lige rask et par dage også bang i seng igen.Jeg har aldrig været typen at tage vitaminer(sorry) men jeg må nok tilstår at nu har jeg været lidt i gang i 14 dage og kan føle at det går lidt bedre. Så jeg vil meget gerne prøve lidt af hvert da jeg er lidt “jomfru” på vitamin område :o)) Tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma S

  Fordi jeg er laktoseintollerant og ikke får nogle af disse mælkesyrebakterier.. overhovedet nærmest? Hmm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julle

  Jaaaa, jeg vil super gerne vinde 😀 . Det kunne være så lækkert at få lidt ro i mavsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Min mave gør ondt, jeg er oppustet og ligner tilmed af og til en gravid. Not cool, når man ikke er det. I starten troede jeg, at jeg var skør, men jeg har nu udelukket lactose i en periode, og jeg er ikke helt skør – jeg har altså nogle skide følsomme tarme, hvis man da kan have det 🙂 Og tænk nu, hvis disse vidunder-midler kunne hjælpe. Åh jeg gad skisme godt vinde dem! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Line.
   Tillykke med din gravilitet, og tillykke med at du har vundet min give-away 🙂 ..
   Jeg håber virkelig at disse piller kan hjælpe på din mave, de har i hvert fald været rigtig gode for mig!
   STORT TILLYKKE!!
   Mvh
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Kragh Erbs

  Hej!
  Jeg vil virkelig gerne vinde produkterne, da jeg selv er i gang med et vægttab, og tror det ville være et godt tilskud at få oven i min “normale” mad. Jeg synes det lyder som nogle gode produkter, uden nogen træls bagside, og gad derfor godt give det en chance, da jeg tror det ville være godt for min krop 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Nielsen

  Jeg vil meget gerne vinde, da jeg stadig har problemer med at få kroppen til at fungere ordentligt igen, efter en længere periode med underernæring..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Trane

  Mælkesyrebakterier – ja tak!
  Jeg er kæmpe fan af tilskuddet, da jeg før har prøvet et lign produkt, med super god effekt, på symptomer som forstoppelse, oppustethed mm.
  Nu er jeg blevet slem til IGEN at indtage sukker og mange af mine “gamle dumme symptomer er vendt tilbage” 🙁
  Jeg mangler et SPARK til at få min krop i balance og vil derfor gerne sparkes igang, af din gevinst 🙂

  Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Brix

  Du får både et kærligt HEJ og et lille indblik i mit maveliv. 🙂
  Jeg har længere gået med en mindre tilfreds mave, som nu viser sig at have laktoseintolerance. Så nu søger jeg virkelig noget, der kan gære min mave og mig glad igen! Håbrr inderligt på at vinde denne skønne præmie!

  Tak for at give dejlig inspiration !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Andersen

  Hejsa. Jeg vil hjertens gerne vinde, da j som din veninde døjer med samme problematik. J har det lægerne i folkemunde kalder “irritabel tyktarm”. Hvis pillerne vi kan vinde, kunne hjælpe med at lette dagligt maveonde, ville j juble & miraklernes tid, endnu ikke forbi 🙂 På forhånd tak, Trine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Andersen

  Hejsa. Jeg vil hjertens gerne vinde, da jeg som din veninde døjer med samme problematik. J har det lægerne i folkemunde kalder “irriteret tyktarm”. Hvis det med pillerne kunne lette dagligt maveonde, ville j være taknemmelig& miraklernes tid endnu ikke forbi! På forhånd tak, Trine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nataschachr

  Jeg har kun for nylig hørt om disse produkter fra Duolac gennem en veninde. Jeg lider af atopisk eksem (børneeksem) og har haft det hele livet. Jeg er begyndt på en særlig kost, da alt jeg spiser har en indvirkning og det jeg har prøvet fra lægens side har gjorde det hele værre. Især vinteren er et helvede for mit vedkommende, hvor bare luften og den kolde vind kan ødelægge mine hænder. Så fik at vide af min veninde at de kan hjælpe med at stabilisere min krop og hjælpe med at finde den rette balance. Så ja, det er derfor jeg godt kunne tænke mig at prøve disse produkter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Jeg har ikke Facebook, så dette krav kan jeg desværre ikke leve op til,men prøver lige at deltage alligevel 🙂 jeg vil gerne vinde fordi jeg har problemer med min mave, den er ofte meget oppustet, nogle gange så oppustet at jeg kan have svært ved andet end at have joggingbukser på. Jeg er en meget lille og spinkel pige, der gerne vil være gravid. Jeg stoppede derfor på mine p-piller for et lille års tid siden, men her kommer endnu et problem. Jeg er i følge lægerne for tynd (har en BMI på 17), og derfor har min krop svært ved at producere æg, dette gør min chance for at blive gravid meget lille. Jeg kæmper for at tage på i vægt, jeg spiser 3000kcal om dagen. Jeg er vegetar, og må spise mange kulhydrater for at få så mange kalorier, som overhovedet muligt. Jeg håber på at disse piller vil kunne afhjælpe min oppustethed og dermed gøre mit forhold til min krop bedre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Bloch

  Hey

  Jeg har selv en yoyo-vægt ligesom din veninde, men jeg har holdt den nogenlunde stabil i de sidste par år med Symbioflor ( http://www.naturoghelse.dk/shop/symbioflor-biosym-180-4810p.html ), der netop også består af mælkesyrebakterier. Super produkt. Du kan anbefale din veninde det, hvis hun bliver træt af de andre 🙂

  Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Krydser fingre! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TYNDHED = TILFREDSHED ??