Give away, balance i maven.. - sidste chance..

Hvor starter jeg? #2

Jeg undskylder for den underlige afslutning, mit kamera gik lige pludselig ud.. Orkede ikke at indtale det igen.. Der skete ikke så meget, jeg spiste min banan og sådan..

LÆS MIT TIDLIGERE INDLÆG: HER.

Dette er anden del af min nye “guide” her på bloggen, det handler i bund og grund om hvor man starter, hvis man vil elske sig selv. Håber flere af jer tager det til sig, og har gjort noget af det jeg skrev i første indlæg. Jeg har flere indlæg til denne “guide” og syntes selv, den er blevet ret god. Ved godt filmen er lang, men jeg er simpelthen får dårlig til at snakke kort og kontant..

DU STARTER HER!

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

4 kommentarer

 • Mette

  Med fare for at blive kategoriseret som en af de negative kommentatorer, så vover jeg alligevel “et øje”.. Jeg synes, det er rigtig fint, at du prøver at få piger til at se mere positivt på dem selv og deres kroppe. Og går forrest. Men hvad jeg så IKKE forstår, er dit ordvalg på IG og fb i forbindelse med dagens billede. Hvor du skriver, at du spiste din mave “stor og rund”. Det vil de fleste incl jeg tænke er en negativ kommentar. At du ikke synes om, hvor meget du har spist, hvad det gør ved din krop osv. For mig går den bemærkning imod det, der ellers er dit budskab?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej mette.
   Jeg er ikke helt sikker på jeg forstår hvad det er du mener?
   Hvis du mener jeg jeg ikke er tilfreds med min mave fordi den er “stor og rund”, så er det jo bare et udtryk for at jeg har spist for meget, og min mave bliver udspilet af pasta?
   Hvis du læser det som negativt, så må du have misforstået mit opslag.
   Mvh
   Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Tak for en fin, hyggelig og befriende video 🙂 Dejligt med sådan nogle. Skønt budskab!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Sofia.
   Selvtak, er glad for du kan lide den.
   Ønsker dig en dejlig dag.
   mvh
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give away, balance i maven.. - sidste chance..