Yoga måtte, beskyt din krop..

Hvor starter jeg? #1

 photo _DSC0322 2_zpss2xe1lgc.jpg

Kommer til at tænke på den åndsvage reklame: “Her er en kvinde, hun vil gerne tabe sig, men hvordan, hvor starter hun? Kvinden: Hvor starter jeg?” – ad, men det er altså ikke hvad det her indlæg kommer til at handle om. Derfor omformulerer vi lige den tossede reklame: ” HER  ER EN KVINDE, HUN VIL GERNE LÆRE AT ELSKE SIG SELV, MEN HVORDAN HVOR STARTER HUN? kvinden: HVOR STARTER JEG?” Du starter med dig selv, lige nu og her.  Hej..

Fik en mail, syntes for tiden alle mine indlæg starter med “Jeg fik en mail…” men, jeg lytter jo til de i skriver, og det inspirerer mig også tit til nye indlæg, som idag.

Anyway..
Jeg fik en mail, fra en pige der læste med her på bloggen, og nødt meget godt af mine “Elsk dig selv” indlæg, men hun ville gerne spørge hvor jeg startede? Eller om jeg kunne hjælpe hende med hvor hun skal starte? Ja og nej. Jeg kan selvfølgelig godt prøve at hjælpe, men hvor hun er i livet og hvordan hendes hverdag ser ud, så kan jeg jo ikke give hende/dig en 100% guide til det, men er selvfølgelig villig til at prøve mig lidt frem.. Jeg har samlet en række indlæg, som alle sammen handler om, hvordan man lære at elske sig selv, det bliver tosset, pinligt, hemmeligt, sjovt og en smule grænseoverskridende.

STEP ONE. 

At lære at elske sig selv og sin krop, hvor starter du/jeg?
Hvis i vil “følge” min “guide“, så vil min første sætning være: Du kan ikke elske dig selv, hvis du ikke accepterer dig selv, som den du er. GODT, så vil jeg bede dig om at kigge på dig selv i spejlet, og lad være med at spænde i den mave, den sidder som den skal tossehoved. Kig på dig selv, LÆNGE! drej rundt, kig på din numse, ryg, baglår.. nårh, ja, glemte at sige at du skal være nøgen, selvfølgelig. Splitterragende kong hans nøgen TAK!

Jeg vil lyve hvis det var alt der skulle til, men det er en start. Det skal du selvfølgelig ikke kun gøre én gang, én dag. Det skal du gøre tit, hver gang du kommer ud af badet. Lad være med at gemme dig, for dig selv, bag et håndklæde. Smid dine hæmninger, det er jo kun dig selv der ser på, jeg opfordre dig ikke til at inviterer baggården med op, det er kun dig det her handler om. På et tidpunkt vil du opdage at de grimme tanker du har i hoved om dig selv, de stille og roligt bliver mindre. Du hader måske ikke dine inderlår så meget, som du gjorde for en uge siden, måske lidt, men ikke lige så meget. HUSK den tanke, det er vigtigt at du “fejre” de små sejre, for det er fandme en sejr, at kunne kigge på sig selv med en anelse mere optimisme.

Jeg kan huske jeg skrev mine tanker ned. Mine følelser om min krop, og det var ikke specielt søde ting jeg skrev, mine tanker gjorde jo ikke mit selvværd bedre.

For ikke at det skal være et for langt indlæg vil jeg slutte min “guide” her. Start her, start med at lig mærke til dig selv, start med at kig på dig selv og give din krop lidt opmærksomhed. Næste indlæg kommer om ca 1-2 uger, HER STARTER DU!

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

1 kommentar

  • Emilie

    Har også skrevet sådan en besked til dig, og det er en kæmpe hjælp det her, og ligsom have en der “støtter” på en måde. ER startet NU 🙂 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yoga måtte, beskyt din krop..