Rabatkode til justspotted + fedt indlæg.

Hvorfor tror jeg så min blog er en mand? Fordi den er så pisse dominerende..

 photo foto-6_zpsbwn8pm9w.jpg

“Hvad handler din blog om Caroline?”
Det spørgsmål fik jeg igår til en familie fødselsdag hos Theis’ familie. Jeg kiggede på Theis, i håb om han kunne svare, han sendte mig en kyssemund..
Jeg gav lyde for mig alla “øhhm..” og “ser du..” eller “jaaaaaaa….” og selvfølgelig “sådan lidt af det hele..”
Jeg høre stadig til under “fitness” kategorien her på Bloggersdelight, og vil stadig mene jeg er en sundhedsblog, fordi jeg blogger om sundhed, ind i mellem.. Når du åbner internettet og skriver: www.carolinethorsfelt.dk, så kan du faktisk aldrig rigtig vide hvad du kommer til at se. Den ene dag ligger jeg træningsvideoer op, den anden dag kan det være sundt mad, så kan det handle om at være særlig sensitiv, du kan også finde en masse om det med at elske sig selv og sin krop, måske nogle sponsoreret indlæg om alt muligt. Jeg skriver også om tip til boligen, tip til en flot hud, tip til billigt træningstøj.. Det kan godt være forvirrende, hvis man forventer at læse om én ting på min blog.

Pt. er min blog inde i en identitets krise, hvis jeg selv skal sige det. Den vil gerne være et, men er noget andet. Den er kommet i puberteten og skal lige finde sig selv. Det kan godt være svært, kan du selv huske da du var teenager og ikke vidste hoved eller hale i dit eget liv, det kan jeg. Kort historie: Fik forkerte p-piller, gik amok, brysterne skød frem, første kæreste, første fest, for mange fester, ny kæreste, slem kæreste, hvem er jeg, hvor skal jeg hen, forældres skilsmisse, mor blev lesbisk, flytte fra barndomshjem, starte i terapi, finde ud af jeg var særlig sensitiv, ny start, ny skole, ny kæreste, samme kæreste.. ODENSE..

Det er lidt det min blog er igennem, min blog er jo faktisk mig, men nogle gange tror jeg at den tror den styre mig, selvom det burde være omvendt. Det er en dominerende mand jeg skal tæmme, men det er ikke så nemt, den/han har mig om hans lillefinger. Og hvorfor tror jeg så min blog er en mand? fordi den er så pisse dominerende..det er en fornemmelse, ligesom min ynglings bamse, det er også en dreng.. Men det ved man jo ikke at en bamse er, men den fornemmelse har jeg også med denne her blog.

Jeg vil meget gerne blogge om alt, hvilket jeg også gør, men det er også hårdt, believe it or not, men at have en blog er faktisk ikke en dans på roser. Det kræver utrolig meget af min tænkehjerne at have en blog, jeg tænker på den det meste af dagen, jeg tænker på de aftaler jeg har med forskellige firmaer, jeg skal få presset indlæg ind for at nå den aftalte tid. Jeg bruger ofte mange timer på at svare på mails, skrive indlæg, tænke over hvilke indlæg jeg skal skrive. Har en hel bog fyldt med post it, med aftaler, TO DO lister, nye opskrifter, nye træningsvideoer, nye sider af at være særlig sensitiv, nye videoer af mig der snakker omkring det med at elske sig selv mm. Jeg blogger fordi jeg vil, jeg elsker det, men nogle gange skal jeg også stoppe op, smide bloggen ud af mine tanker, erkende at jeg ikke kan nå den aftale tid til det aftalte indlæg, droppe aftaler med firmaer, hvis de ikke kan respekterer det jeg mener og trække stikket ud.
Om jeg har tænkt mig at stoppe med at blogge? tak fordi du spørger.. Nej. Det tror jeg ikke.  Jeg er overbevist om at jeg elsker ham for meget til at slette ham, men er sikker på at der nok kommer et tidspunkt hvor jeg holder en pause, en uge/måned/måneder, det ved jeg ikke, men jeg er gået ind i denne her blog med liv og sjæl, og derfor er det også sundt at få den på afstand engang i mellem og faktisk mærke efter hvordan jeg har det med den. Min blog er min fritid, og det skal være sjovt. Lige så snart jeg mærker jeg er træt af den, og mine indlæg ikke er helhjertet nok, så holder jeg gerne en pause på et par dage og lige får den lidt væk fra mine tanker, så vender jeg retur med 180 km i timen.

Han er en kælling til tider, nok også lidt for drama queen agtig, men det er jo en afspejling af mig siger man jo.. 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabatkode til justspotted + fedt indlæg.