Hvor starter jeg? #2

overspringhandlinger jeg elsker..

 photo foto 3_zpsjlcjstjj.jpg

Jeg elsker at bage og gør det faktisk ret tit, i hvert fald 3-5 gange om måneden, også laver jeg en monster portion, hvor mange kommer i fryseren til ugen efter. Jeg har aldrig lavet den samme opskrift 2 gange, der kommer altid mere eller mindre i af det hele. Men der er også dage hvor man bare ikke har timerne til at smække en dej sammen, og lade den hæve mm.
Derfor er jeg vild med denne overspingshandling, nemlig en “Jeg orker simpelthen ikke dejfingre, og mel på tøjet” blanding fra Urtekram. Du skal faktisk bare tilsætte vand, så den er ret idiotsikker, men det betyder jo ikke at du ikke selv må tilsætte nogle andre ingredienser. Jeg tilsatte lidt honning og 5 revne gulerødder, men det kan jo være alt, nødder, frø mm. Blandingen kan laves som brød og boller, og den smager ganske fint, perfekt til en travl hverdag.

 photo foto 2-2_zpshirykl0t.jpg photo foto 1-4_zpsu5stbjmh.jpg

 


Brødblandingen er sponsoreret af Urtekram.

 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor starter jeg? #2