Idé til fødselsdagen

Genbrugs guld..

 photo foto 1-6_zps3ops3y0s.jpg

Jeg er på ingen måde en bolig blog, men jeg elsker min bolig, og jeg elsker alt til boligen. Jeg går meget op i mit hjem, og jeg ville være ludfattig, hvis man kæreste ikke sagde “NU STOPPER DU!”, engang  imellem. Theis og jeg bor i en lækker dejlighed på 85 kvadratmeter, fordelt på 2 etager, Det tager tid at indrette sig her, men vi er godt på vej, De her billeder er fra vores under etage.
Jeg har aldrig rigtig haft specielt mange penge, og har hele mit liv gået i genbrugsbutikker, også selvom jeg tjente mine egne penge og kunne købe tøj fra “almindelige” butikker, men jeg fandt altid noget super flot til ingen penge i genbrugsbutikker, så jeg kunne ikke se hvorfor jeg skulle bruge en bondegård på nyt tøj.
Vil nok sige at 50-60% af min gaderobe er fra genbrugsbutikker. Når man har gået i genbrugsbutikker så mange år som jeg, så lærer man hurtigt at kunne se om der er noget der er noget værd, man udvikler et specielt genbrugs syn. Det er det samme syn der gælder når man handler møbler og ting til boligen, det skal bare lige være lidt bredere.
I vores hjem er 80% af vores ting fundet i en genbrugsbutik, eller arvestykker fra vores bedsteforældre. På overstående billede har jeg fået alt sammen til 500 kr, og der var det faktisk den lille orange kasse der var den dyreste. Jeg har en regel med mig selv at jeg kun må gå i genbrugsbutikker én gang om måneden, fordi jeg ender ALTID med at købe noget med hjem.


 photo foto 3_zpsjxofrrpm.jpg

Vores spisebord er mit hjertebarn i spisestuen, det er også fundet i en genbrugsbutik, men det var dog ret kedeligt at se på, så det fik en omgang lak, og det har et fint hollandsk udtræk i begge sider. Rundt om bordet står 4 meget forskellige stole. Den røde er fra min afdøde farfar, den har jeg et meget nært forhold til, den er efterfølgende blevet rykket ovenpå på mit kontor, så jeg kan sidde og nyde den der. Den blå er fundet på DBA, og kostede 30 kr. Fik 4 for 100, så det var dejligt. Træstolen er fra mit barndomshjem, den har været i mit liv altid, og man sidder super godt på den. Stolen med lammeskinnet over er en af de 4 stole som fulgte med bordet, den er super flot og man sidder virkelig godt i den.

 

 photo foto 2-4_zpsgneh8yj4.jpg photo foto 4-3_zps84dxhloe.jpg

Jeg har en svaghed overfor ældre spejle, fandt dette til 30 kr mener jeg nok, og det er i så flot stand. Det giver et flot spil når det bliver sammensat med en ny plakat fra Justspotted.dk , i spejlet kan du se de smukke Flora Danica plakater, som er så enkle og fine, de kan også købes hos justspotted.dk, vores grå sofa er faktisk det eneste nye møbel i vores stue.

 photo foto_zpsibitzaro.jpg

 

Mit lille hjørne i vores spisestue. Sofaen er en vi fik fra Theis’ familie, Den er simpelhen så fin, og god at sidde i. Når vi har gæster så rykker vi vores spisebord hen til den, også fungerer den som siddeplads. Men ellers er det nok mest mig og min bog/ipad/computer/telefon der mest bruger den. Det fine ur ved siden af er et arvestykke fra Theis’ mormor, det virker fint, men det larmer dog en del, så lige nu står det mest til pynt, vi har planer om at det skal males en fed farve, jeg tænker sommergul, men nu må jeg se hvad Theis siger..


 photo foto 5_zpsiebospyg.jpg

Jeg er ret vild med planter, og hver fredag er også “blomsterdag”, så der bliver både købt nye blomster til vaserne, men der skal også vandet en del planter. Jeg har omkring 8-10 planter, og mangler ofte potter, derfor som du kan se har jeg taget lidt specielle ting i brug, en kande, en æske, og forskellige ting, så det giver et lidt mere personligt præg.

 photo foto-2_zpsqncx8gog.jpg

 Inde i stuen. Stolen er en gave fra Theis’ mormor, den er ikke den kønneste, det indrømmer jeg, men man sidder simpelthen så godt i den. Stigen er også fundet i en genbrugsbutik til 100 kr, da det var jul hang der julenisser over det hele på den, så hyggeligt.
De fine grene købte Theis i en fin lille butik, de pynter i hvert rum, og giver en dejlig frisk fornemmelse i hjemmet. Den fine store flaske fandt jeg til 50 kr, den stammede fra Frankrig, sagde han i hvert fald.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

9 kommentarer

 • Karina

  Skønt hjem med sjæl. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Tusind tak skal du have 🙂
   – Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • JEG ER VILD MED DET! Sikke nogle fantastiske fund! Jeg er misundelig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hvor er du sød 🙂 tusind tak skal du have.
   Mvh Caroline thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hej Caroline!
  Først, super fed blog du har! Tænkte på om du ikke vil lave en slags genbrugs-guide? Måske over hvilke butikker du går i (Bor selv i Odense, så det ville være så fedt!)? Eller andre tips til hvordan man bliver bedre til det med at købe genbrug? Kunne selv virkelig godt tænke mig at blive bedre til det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Simone .
   Tak skal du have, er glad for at du læser med. Det kan jeg sagtens, jeg kan i hvert fald prøve. Det må jeg lige arbejde på. 🙂
   Hilsner fra Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flot hjem med sjæl og en dejlig stil!
  Jeg beundrer altid den slags hjem, for de er så langt fra min egen stil – som i virkeligheden nok er mere moderne og nordisk.

  Jeg drømmer om et sommerhus med genbrugsstil, men der går nok lige nogle år (eller 20), før jeg kaster mig ud i et sommerhuseventyr.

  Mvh Marie fra http://www.krøllerier.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Caroline. Sikke et hyggeligt hjem, I har! Jeg er vild med møblerne, planterne, og den meget personlige stil – det er lige sådan et hjem, man gerne vil besøge! 🙂

  Mvh Cecilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej Caroline

  Jeg elsker også selv at gå i genbrugsbutikker 😀
  Er der nogle gode genbrugsbutikker i København, som du kan anbefale? 🙂

  Mvh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Idé til fødselsdagen