Ting jeg burde være bedre til.. 

Hjemmetræning, 8 min. workout.

 photo foto 2-6_zpsubggmq9e.jpg
 Man kan vel kalde det “inspiration til hjemmetræning”, eller man kan kalde det “8 minutters workout”.. Eller noget helt tredie.
I hvert fald så bruger jeg gerne 5-8 minutter hver dag, på at lave nogle små simple øvelser. Det er træningsøvelser der kan laves overalt, og syntes selv de er hammer effektive. Der findes jo en million ( plus, minus ) øvelser du kan lave hjemme, og du kender sikkert også dem jeg skriver, men måske har du bare brug for lidt inspiration, det kender jeg selv.

1. Planke på hænderne med løftet fod. – Stil dig i planken med hænderne i gulvet, løft det ene ben og hold det i 30 sek, byt derefter. Jeg laver 2-3 på hvert ben. 

2. 3 benet krappe. Stil dig i krappestillingen ( ligesom i gymnastik som børn ), løft numsen så højt du kan, spænd i maven. Løft det ene ben lodret op i luften, hold det i 30 sek, byt ben. Jeg laver igen 2-3 på hvert ben. 

3. Crunch. Lig i planke stilling, kør føderne helt op til armene, brug evt et håndklæde eller 2 karklude. 2×30 sek. 

4. 1-bens frogger. Plankestilling. Tag højre fod op til højre hånd, derefter venstre fod op til ventre hånd. 20 på hvert ben. 

5. Lunges med karklude. Som vist på billedet. 20 på hvert ben. 

6. Stolen. Stil dig igen i krappe stilling, løft numse og mave højt. Kør numsen ned til dine hænder, men lad den ikke ramme gulvet, op i krappen igen. Spænd godt op i mave, lår og arme. 

 photo foto 3-4_zps2zowutsu.jpg

 photo foto 1-8_zpsiavtbhjn.jpg

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

Jeg bliver så glad når i kommenterer.

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg burde være bedre til..