Mine genbrugs tips..

Vind 1 års forbrug af B-vitamin!

 photo foto 2_zpsilimak3z.jpg
 photo foto 1_zpserwv4kbx.jpg

SIDSTE CHANCE! FINDER EN VINDER I AFTEN!!! 

Longo Vital har lavet en ny B-vitamin Komplet, som du kan være så heldig at vinde et helt års forbrug af!
B-vitamin bidrager til et normalt stofskifte og findes en i en række madvarer, fx. brød, ris, pasta og kartofler, korn, havregryn, mandler, æg, bananer, laks, brune ris, soya bønner, kikærter. Spiser man ikke en specielt varieret kost og undgår kulhydrater som brød, ris og pasta så kan det være en god idé at indtage B-vitamin.
Der findes mange slags B-vitamin, deres vigtigste funktion er at hjælpe kroppen med at udnytte energien fra den mad vi spiser. B-vitamin er også vigtigt når kroppen omdanner proteiner, kulhydrater og fedt til energi og har derfor en positiv indvirkning på vores energi niveau. B-vitaminer hjælper nemlig din krop til mere energi og til at være endnu sundere. Behov for B-vitamin er selvfølgelig forskellig fra krop til krop. Hvis du er et meget aktivt menneske, og træner meget, så har du mere behov for det fordi dit stofskifte arbejder hurtigere. B-vitamin er desuden med til at give sundere hud og hår.

Jeg indtager selv B-vitamin 1 gang dagligt, det fungerer super fint for mig, og derfor vil jeg med glæde kunne trække en vinder af ét helt års forbrug af det.

Hvad skal du så gøre for at vinde?

Du skal: 
1. Følge min blog på Facebook – HER
2. Skrive en kommentar her på bloggen om hvorfor din krop har brug for B-vitamin. 

Finder en vinder den 30/3-2015 

 photo foto 3_zpsz91oubcs.jpg

 


Indlægget er lavet i samarbejde med Longo Vital.

 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

67 kommentarer

 • Signe O W

  Åh, så fin en konkurrence. Jeg elsker Longo Vital, især fordi det kan hjælpe med at holde forkølelsessår nede – og det er jeg fan af!
  Jeg er i behandling for min spiseforstyrrelse, og er derfor (endelig!) begyndt at spise ordentligt og varieret, men jeg tror ikke min krop vil have noget imod lidt ekstra hjælp. Prøver at give den alt det kærlighed som jeg ikke synes den (jeg) fortjente i alt for mange år.
  Ha’ en dejlig dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg kan godt tænke mig at vinde et års forbrug af B-vitamin, da jeg tvivler på, om jeg indtager nok gennem min kost. Jeg er nemlig ikke så god til at spise pasta, brød, ris og kartofler. Det kan godt være tilfældet at jeg er i mangel, for jeg føler mig træt og drænet fra energi, og mit behov for vitaminet stiger jo også i forbindelse med min træning. Ligesom alle andre har jeg det bedre, når jeg føler mig fyldt med energi, og jeg er gladere og dermed også mere hyggelig/sjovere at være sammen med.
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Jeg oplever ofte at jeg mangler energi, så B-vitaminer ville forhåbentligt hjælpe mig! Desuden har jeg problemer med min hud, der ofte brokker sig over hvad som helst. Jeg ville elske at vinde den her konkurrence! :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nielsen

  Jeg er meget glad for Longovital og tager dem hver dag! Det hjælper mod virus i kroppen, og det betyder meget for mig. Når man lever med en dum sygdom, så er alle af den slags gode hjælpere velkomne! 🙂

  Derudover er jeg meget aktiv og træner en del. På grund af ovenstående har min krop så brug for det der “lidt ekstra”, som vitaminpiller kan give mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Pedersen

  Jeg kunne rigtigt godt tænke mig at vinde dem. Jeg lider en del med min psyke omkring kulhydrater så som kartofler. Jeg spiser det ret sjældent, men prøver så godt jeg kan. Så det kunne bare være mega dejligt at vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg er netop kommet ud af et meget hårdt sygdomsforløb, så min krop er rigtig træt og mangler rigtig mange næringsstoffer. Det kan selvfølgelig ses på mig, men det kan bestemt også mærkes. Jeg har tidligere haft god erfaring med B-vitamin for at afhjælpe træthed og muskelsvaghed, så derfor vil jeg rigtig gerne vinde et års forbrug! :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Nøøj, hvor lækkert.
  Jeg kunne virkelig godt trænge til noget B-vitamin og få lidt energi og gøre noget godt for kroppen. Pga stress og depression er der ikke hver dag overskud til at spise sundt og variere, og får derfor ikke altid de næringsstoffer kroppen har brug for
  for. Så den kunne godt bruge lidt forkælelse hver dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katja

  Jeg har fået undersøgt min krop og den undersøgelse viser at jeg mangler en del forskellige vitaminer og mineraler. Her iblandt flere forskellige slags b vitaminer.

  Og da det er en dyr fonøjelse at få indkøbt alle disse ting ville et års forbud af b vitamin være guld værd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Sikke en lækker konkurrence! Jeg ville elske at vinde, da jeg tit føler mig træt og energiforladt. Måske B-vitamnier ville hjælpe? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Et af de vitaminer, der er størst mangel på blandt danskerne, er vitamin B12! Det er dog hovedsagligt ældre og alkoholikere, som er i risikogruppen for at udvikle mangel. Selvom jeg ikke lige hører ind under de kategorier, tror jeg nu alligevel, min krop kunne have gavn af et tilskud. Jeg har før haft blodmangel, og da B12 benyttes i DNA-syntese, vil dannelsen af røde blodceller nedsættes, hvis kroppen mangler B12. De andre B-vitaminer er, som nævt, også essentielle for, at kroppens metabolismer holdes i gang 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg er igang med et vægttab og har indtil videre smidt 12 kg. Dette har jeg udelukkende gjort ved at ændre min kost og spiser stort set hverken brød, ris, pasta eller kartofler. Dertil er jeg begyndt at træne et par gange om ugen for forhåbentlig at give den en sidste skalle :sweat_smile: Jeg kunne derfor godt tænke mig at vinde et års forbrug, da det ville kunne hjælpe mig endnu længere i min proces til at “få” lige netop den krop som er rigtig for mig :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla mæhl

  Jeg undgår gluten fuldstændig, men oplever ofte at jeg er træt- jeg mangler at få svar på mine biopsier fra min kikkertundersøgelse så jeg endeligt kan få slået fast om det er cøliaki. Da jeg ofte er træt og spiser glutenfrit skulle det være en god idé at prøve B-vitaminer, så jeg vil meget gerne vinde og teste Longo Vitals B-vitaminer.

  Forresten et lille tip hvis man er meget plaget af forkølelsessår så hjælper Longo vital som et mirakel imod det- jeg er gået fra 8 om året til 3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg vil super gerne vinde disse vitaminpiller! Jeg er meget fysisk aktiv, både med styrketræning, fodbold og løb – og jeg er ikke altid god nok til at give min krop ro og restituere 😉 Samtidig døjer jeg med træthed – hvilket også er en af hovedårsagerne til min træning da jeg derigennem får mere energi.
  MEN på su er det småt med pengene, og vitaminpiller er derfor en af de ting der bliver skåret væk. Jeg håber derfor inderligt at jeg kunne vinde denne konkurrence :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malle

  Jeg har selv store problemer med energien, og med to børn i lejligheden så modtages mere energi med kyshånd! Så kunne være fantastisk at vinde 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej 🙂
  Jeg får stærk medicin grundet en kronisk sygdom i leveren, og det har desværre ført til ubalance i kroppen. Jeg tager i forvejen rigtig mange vitaminpiller mm. Men det er ikke altid budgettet er der til dem, da medicinen for sygdommen ikke er i den billige ende. Jeg passer rigtig godt på min krop i form af daglig træning og sund kost, og min krop ville kun blive ellevild med sådant et produkt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Skøn konkurrence!
  Jeg er en pige på 20 år, som får stærk medicin grundet en kronisk sygdom i leveren. Det har desværre ført til ubalance i kroppen, og det er noget jeg kæmper med hver dag (især trætheden). Jeg tager i forvejen rigtig mange vitaminpiller mm. Men det er ikke altid budgettet er der til dem, da medicinen for sygdommen ikke er i den billige ende. Jeg passer rigtig godt på min krop i form af daglig træning og sund kost, og min krop ville kun blive ellevild med sådant et produkt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig en lækker konkurrence! Jeg har igennem en årrække været meget syg og lægerne har ikke rigtig kunne finde ud af hvad der egentlig har været galt. Det viste sig så at det var mine B-vitamintal og mit stofskifte der var helt i bund, hvilket selvfølgelig har været årsagen til at jeg nærmest har kunne sove både stående og siddende. Det er nu omkring en måned siden at jeg startede på at tage en B-vitamin dagligt og sikke et energiniveau jeg har fået. Jeg kan motionere igen og holde min hverdag ud. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie B

  Jeg vil tage udgangspunkt i at nævne det, som du forklarede; jeg træner rigtig meget, og derudover døjer jeg med mit hår.. Jeg igennem det seneste år mistet en masse, og det er derfor blevet ekstremt tyndt, hvilket irriterer mig dagligt, derfor kunne det være rart med noget ekstra B-vitamin :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Uldal

  Jeg vil super gerne vinde, da jeg i perioder har været mega træt og sløv – så om en god omgang B-vitamin mon ikke ville hjælpe på det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke månson

  Jeg begyndte at tage b vitamin tilskud i efteråret – det har givet mere overskud og dermed et bedre humør

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Mortensen

  Hej Caroline

  Jeg vil meget gerne vinde et års forbrug af B-vitamin, da jeg dagligt tager det på tablet-form. Dette gør jeg, da mit hår havde en meget usund periode, hvor det faldt af og blev ekstrem tyndt. Hvorvidt det er b-vatamin påvirkning eller bedre hårpleje der har virket, så mit hår nu er langt sundere ved jeg ikke, men jeg fortsætter i hvert fald med b-vitaminerne. Derudover spiser jeg en ret kulhydratfattig kost, og var faktisk ikke klar over, at jeg kan miste nogle B-vitaminer herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Jensen

  Jeg lider af lavt stofskifte og døjer deraf i perioder af hårtab, det kunne være dejligt at prøve med b-vitamin, da jeg har hørt at det skulle kunne virke på hårtabet.
  Nok nebbe på stofskiftet, det får jeg medicin for, men det kunne da være en sidegevinst hvis det kunne sættes lidt ned.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Hejsa!
  Jeg ville gerne vinde konkurrencen, da min læge tidligere har fortalt mig at jeg ligger i B-vitamin underskud. Derfor har jeg haft taget dem dagligt, men da man ikke er rig på SU, er det desværre ikke blevet prioriteret 🙁
  Håber derfor håber jeg, at jeg vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Liv.
   STORT TILLYKKE!! Du har vundet min konkurrence!
   Jeg sender dig også lige en mail.

   MVh
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Andersen

  Jeg er begyndt at tage b-vitamin netop for hud og hår, og så fordi at jeg er temmelig aktiv. Bl.a. elsker jeg at løbe, og løber gerne 1 eller 2 marathon om måneden..
  Så kunne det jo være fedt at vinde nogle rigtig gode vitaminer.
  Hav en dejlig dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Jeg er longo lover number one, og ville elske at vinde disse små herligheder, og se hvilken forskel det ville gøre på mig og mit lave stofskifte og tynde hår 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Skal indrømme at jeg nok ikke får spist helt så varietet som jeg burde og får ikke lavet pasta/ris osv da jeg er selv og går lidt efter de nemme løsninger til tider. Derfor kunne lidt ekstra godt for kroppen ikke skade. Tager i forvejen Longo Vital vitaminpille med Gensing og er ret begejstret for deres produkter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Jeg er inde i en træt periode, men havde egentlig ikke tænkt at det kunne skyldes mangel på B-vitamin. Det hænger ret godt sammen med jeg ikke får kulhydrater fra brød, ris, pasta og kartofler som du skriver, så denne præmie vil falde i meget god jord herhjemme! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma S

  Ej! En god konkurrence. Jeg spiser multivitaminer i forvejen, men har før tænkt på, jeg godt kunne tænke mig de her også.. Så nu håber jeg, at jeg er heldig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Rasmussen

  Jeg kunne rigtig godt bruge et skud B-vitamin til min gigtprægede krop. Det er ikke altid lige nemt at forene en sund og aktiv livsstil med en gigtsygdom. Jeg er kun 23 år men føler tiltider jeg er 80..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Gade

  Først og fremmest tak for endnu et fantastisk indlæg fra din hverdag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine M K

  jeg har brug for b-vitamin, da jeg fælder enormt meget og desuden har særligt sprøde negle her om vinteren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @simpelsundhed

  Altid et forsøg værd som supplement til den multivitamin og kalktablet jeg tager i forvejen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nete

  Jeg vil gerne vinde et års forbrug, fordi jeg det meste af tiden undgår kulhydrater fra brød, pasta, ris og kartofler. Dette gør at jeg i perioder er drænet for energi, derfor ville det være spændende at prøve om dette ville kunne give mere energi i en presset hverdag! :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg lider af en sygdom, hvor jeg har svært ved at optage vitaminer i det hele taget. Så derfor håber jeg på at vinde, så jeg kan spare lidt penge.. Alle ved jo hvor hårdt det er på SU 😀 😉 :person_frowning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse

  Jeg har lige påbegyndt en ny og renere livsstil og vil gerne spæde til med gode og rene vitaminer:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Mai Hansen

  Siden har var teenager, har jeg haft totalt yoyo vægt og har virkelig haft det psykisk svært med det. Efterhånden som jeg er blev ældre lærte jeg at leve med det. Det bedste har dog været, at jeg siden jeg startede med at tage B-stress hver dag, så har jeg faktisk haft helt stabil vægt i 3 måneder! Jeg er stadig helt oppe og flyve over det! 🙂 Så det ville være helt fantastisk at vinde et års forbrug!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Ville elske at vinde denne her konkurrrence, men okay, hvem ville ikke det? Men hey! Jeg har virkelig brug for noget mere energi i min hverdag. Eksamensræset er over mig og lige om lidt skal der skrives bachelor! Opgaveskrivning er den vildeste energisluger jeg længe har mødt :flushed: Ind over med noget energi så jeg kan få skrevet de opgaver lyn hurtigt og nåå ja, energi til træningen også 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Det kunne være så dejligt at vinde et årsforbrug, da jeg for nyligt fandt
  ud af at jeg ved at tage B og D vitamin, kanoner en masse problemer nede 🙂
  Har døjet med mavekrampe i mange år, uden at kunne finde en egentlig grund. Men noget så simpelt som en vitamin kur har hjulpet! Så det holder jeg fast i, og derfor kunne det være lækkert med dette 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Jeg har meget travlt på mit arbejde, og det er ikke altid at jeg får spist helt så varieret som jeg burde desværre.. Ingen tvivl om at en omgang vitaminer ville være godt for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Jeg kunne generelt godt have brug for alt, hvad der var godt og sundt for min krop i øjeblikket (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Jeg har nærmest været non-stop syg med influenza og forkølelse siden december, hvilket nok hænger sammen med at min søn er begyndt i dagpleje og slæber alle baktierne hjem..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca van Urk

  Jeg krydser alt for at vinde konkurrencen da b-vitaminer hjælper mod udmattelse og træthed. Det er noget jeg mærker meget til i min hverdag hvor jeg arbejder i en børnehave (der er fart på, og mange at holde øje med på én gang), kg hvor jeg desuden træner dagligt. Jeg tvivler på at jeg får b-vitaminer nok igennem min kost, og derfor ville det være det dejligste at vinde denne konkurrence!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Ja min krop har brug for B-vitamin,jeg har haft en depression,og jeg spiser B-vitaminer hver dag,da jeg har tabt mig en del,de giver mig mere appetit og energi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Jeg prøver at spise (lidt) lowcarb, så derfor ville det være godt med en tilskud B-vitamin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Andreasen

  fordi mine negle knækker og er meget skræbelige og derfor kunne jeg virkelig god bruge nogle b-vitaminer :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Min krop har brug for ekstra b-vitamin, fordi jeg er i gang med en (fysisk såvel som mental) recoveryproces efter at have været spiseforstyrret i flere år. Det er tid til at lære ar behandle mig selv og min krop godt – og blive min egen bedste ven – frem for at føre krig mod min krop og mig selv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Jeg lider af pænicius anæmi (staves) og får indsprøjtet b12 vitaminer hver 8. Uge,men er nervøs for at min krop heller ikke kan optage de andre b vitaminer og er ikke så god til at få spist varieret nok..derfor vil jeg rigtig gerne vinde..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville så gerne spise mere grønt og sundt, så derfor stoppede jeg med at spise pasta, brød, ris etc. Det kunne være fedt at spise sundt, men samtidig få tilstrækkeligt med B vitaminer – for det er altså også vigtigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis

  Alt der giver mere energi er jeg med på. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Bonde

  Jeg kunne godt tænke med at vinde et års forbrug af Longo Vitals B-vitaminer, da jeg ikke indtager nok brød, ris, pasta mm. igennem min kost pga. glutenallergi og oppustethed. Det kunne sætte prikken over i´et i et forsøg på velvære og balance i kroppen. WUHUU krydser fingre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Hald

  Jeg skal vinde et års forbrug af b-vitamin da jeg undgår kulhydrater i hverdagen og har derfor brug for b-vitaminer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg er kæmpe fan af Longo Vital, da det har hjulpet mig af med forkølelsessår, eller det har holdt det nede, så jeg får det minimalt, hvilket er skønt, da det er noget jeg har været plaget af, hele mit liv. Jeg har været igennem nogle hårde hår, først 10 år med konstante smerter i min fod, som har resulteret i 10 operationer og mange år på krykker, og nu en stiv fod med metal i! Bagefter blev jeg ramt af en spiseforstyrrelse – så min krop har været udsat for lidt af hvert, og ville elske et tilskud B-vitamin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg vil virkelig gerne vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Trane
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Isabella Brandt Karlsson

  jeg elsker Longo Vital! Det er simpelthen bare den bedste pille.
  Jeg har brug for B-vitamin fordi jeg simpelthen er så træt hele tiden og stresset, og tvivler på jeg får nok gennem min kost, selvom jeg spiser sundt og varieret. Ville blive sååå glad hvis jeg var så heldig at vinde og dermed kunne prøve disse B-vitamin piller fra Longo Vital 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla C

  Jeg vil gerne vinde, da jeg sammen med resten af familien er gået op Kurt og derfor har skåret alt brød, pasta, ris etc. væk. Derfor får jeg (eller familien) særlig meget B-vitamin, og det har helt sikkert betydning for mig at jeg mangler! Derfor vil jeg gerne vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ej hvor en lækker konkurrence!
  Jeg kunne godt bruge et skud b-vitamin af flere grunde. Har længe levet LCHF og palæo-agtigt uden for mange carbs. Kæmper nu med at implementere dem igen, men det er en psykisk udfordring. Grundet stress over kosten (mange restriktioner) kæmper jeg også med en varieret kost, hvorfor et skud vitaminer kunne være på som plads:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Käslin

  Ok skriver da så lige her

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Käslin

  Fordi jeg lever low carb siden januar 2015
  Jeg har svært ved at finde vitamin b her i Schweiz så ville blive super glad hvis jeg var den heldige vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Jensen

  Håber at vinde dem, da jeg godt ville prøve at se om B-vitamin kan hjælpe på min træthed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte :)

  Hej Caroline 😀
  Jeg vil så gerne vinde de her, da jeg selv har gået og tænkt på at investere i dem, men endnu ikke har haft råd #formangepengepåølogfest , så håber jeg er så heldig! Tak for en dejlig blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Virkelig fed konkurrence! Jeg syntes det kunne være virkelig fedt at vinde et års forbrug af b-vitamin en ting fordi jeg læste i indledningen at den kan styrke bl.a negle og hår og give et godt stofskifte. Mine negle og hår knækker og mit stofskifte er helt forfærdeligt dårligt så et års tilskud af b-vitamin ville gøre underværker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Kristensen

  Sikke en fin konkurrance.
  Jeg fik for et år siden diagnosticeret en sjælden blodsygdom (blackfan diamond anemi) som mildes talt har vendt hele min verden på hovedet. Jeg får blod hvert 14 dag og går hverken i skole eller arbejde. Jeg tager rigtig mange piller/medicin blandt andet fordi jeg nøjagtigt ikke rigtigt får nok ud af min kost. Derfor vil et års forbrug af B-vitamin lette på det hele, da det er en af de vitaminer jeg ikke får nok af

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Connie Rasmussen

  Vil Være så lækkert at vinde så jeg kan få det fulde udbytte af min træning og mad 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Ville elske at vinde et helt års forbrug af B-vitaminer, tror min krop har brug for noget energi! Derimod er min hud rimelig træls for tiden, så ville da ikke klage, hvis de kunne hjælpe på den også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine genbrugs tips..