EN UGE MED LORT!

#1 – Jeg er fed og klam..

 photo ef87ab2ef81c09f66b3fd82c470705a6_zpssetohxhu.jpg
Første del af mine indlæg med “en uge med lort.” Læs mere her

Det er nogle uger siden, jeg kiggede mig i spejlet, præcis som jeg plejer, men spejlbilledet skræmte mig. Jeg plejede at elske mit eget spejlbillede, det gjorde jeg ikke i samme grad der, og jeg aner ikke hvorfor. Når jeg har arbejdet SÅ hårdt, på at accepterer mig selv, for hvem jeg er, så gider jeg fandme ikke skulle starte forfra, og tvivle på min krop. Jeg fik med det samme tanken: “NEJ NEJ NEJ, nu må jeg ned og forbrænde hele min krop, nede i fitnesscenteret!!!”, jeg var ved at slå mig selv, tænk jeg tænker sådan, det havde jeg ikke troet om mig selv. Jeg har skrevet en milliard indlæg om at elske sig selv, også sidder jeg selv og klager, det er jo ikke sådan det skal være.
På den anden side, så er det noget jeg selv har bygget op, jeg må jo tænke om min krop som jeg vil, det gør mig jo kun menneskelig, at have dårlige dage og gode dage. Hvilke menneske har KUN gode dage, og hvilke menneske tænker KUN gode ting om ens krop. Tror måske bare jeg har været bange for at sige det, fordi jeg er hende den skøre “elsk dig selv” freak, som bare render rundt med blomster i håret, og elsker sin krop HELE TIDEN, men sådan er jeg altså ikke.

Jeg var til et photoshoot i søndags, virkelig vellykket photoshoot, og jeg havde en fantastisk dag med skønne kvinder, samtidig havde jeg en meget, meget hård dag. Jeg sov næsten ikke om natten, op til photoshootet, jeg spiste intet, min krop rystede, jeg var nervøs, pisse nervøs. selve dagen gik fint, billederne blev super lækre, dem får i at se snart.
På vej hjem, brød jeg sammen, ringede til min kæreste, bed af ham, syntes han var dum, jeg følte mig klam, tyk og ulækker, jeg kunne ikke finde på nok “bæ” ord om min egen krop. “Jeg følte mig som en lille fed dreng, med en dårlig svensker frisure, hvorfor skulle jeg også klippe mit eget hår... ” .. Da jeg kom hjem stirrede jeg ud i luften i 20 minutter, sagde til min mor “Jeg har lige en dårlig dag” .. Jeg var overrasket over min egen reaktion, jeg var pinlig berørt over jeg havde tænkt sådan. Men uanset hvad, så var tankerne ude, og det var nu engang sådan jeg havde det, og det var ikke rart, både at føle det, og tænke det. Så valgte jeg så at æde ikke én men TO pizzaer til aftensmad, mens jeg pillede mig selv i navlen og fik det bedre.
Min største fjende er mig selv, min største støtte er mig selv. På det sidste har min fjende, eller min dårlige side, “vundet”, jeg har ikke tænkt godt om min krop, overhoved, jeg skal overbevise mig selv om jeg ikke er tyk, klam, ulækker. JEG VED GODT JEG IKKE ER TYK, MEN DET ER LORTE TANKER DER SIGER JEG ER!! Det er en uge med lort, og jeg er ikke stolt over dette, jeg syntes sguda det er pisse hamrende irriterende. Jeg har i over et år tænkt godt om mig selv, gider ikke begyndte forfra!
Det gode er, at jeg er bevist om disse tanker, jeg ved de sker inde i mit hoved, derfor kan jeg også arbejde med dem. Det får mig måske også til at føle mig mere menneskelig, og ikke så skide hellig, som nogle måske kan tænke om mig og min krop, fordi jeg igen bare er hende med blomsterne i håret..
Hej jeg hedder Caroline Thorsfelt, jeg elsker min krop, men jeg hader at elske min krop, fordi det er pisse svært lige nu. Jeg er ikke stolt over det, men jeg er kun en almindelig pige..

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

18 kommentarer

 • Bes'mor

  Tror vi alle har sådan dage, hvor vi virkelig hader vores spejlbillede — Årsagen kan være mange, men det er en følelse vi skal give os selv lov til at have, for så kan man nemmere arbejde sig ud af den igen, uden at den sætter sig som en permanent psykisk “bule der gør meget ondt”
  Selv med blomster i håret og jeg er faktisk tilfreds med mit liv attitude, skal man også have lov at sige … sikke en lortedag det her er, og jeg er utilfreds med alt, men i morgen skinner solen den rette vej igen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Ja de dage har vi alle, det er nemlig vigtigt ikke at lade gå ud over hele ugen, men bare lade det være en dag, eller hvor længe man nu har brug for det! Jeg er det meste af tiden meget tilfreds med min krop 🙂
   Tak for din kommentar.
   Mvh
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Tak! Det er rart at vide, at jeg ikke er den eneste, der har det sådan engang i mellem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Jeg tror virkelig størstedelen af alle kvinder kan have de dage 🙂 .. Sådan er vores hjerner opbygget, hæhæ!
   Tak for din kommentar.
   Mvh
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hej Caroline.
  Hvor er det godt du sætter fokus på, at alt ikke er “sunshine and rainbows”.
  Du er en fin og smuk pige, og det er så dejligt at se hvordan du overvejende er glad for din krop som den er.
  De tanker du har nu, har vi nok allesammen i ny og næ. Jeg kan i særdeleshed nikke genkendende til dem, da jeg lider af bulimi, og slås med de her tanker hver minut, hver eneste dag. Det er benhårdt, og et kæmpe arbejde at forsøge at overhøre dem.
  Du er ikke fed og klam, men smuk og dejlig – og det ved du heldigvis godt 🙂
  God dag til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Maja.
   Tak for din fine kommentar! 🙂
   Er ked af at høre om din spiseforstyrrelse, jeg håber du er i behandling og forhåbentlig snart får det bedre 🙂 .. Sender dig mine bedste tanker,
   Tak for sød ros!
   Mvh
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannie

  “Min største fjende er mig selv, min største støtte er mig selv”. Wow Caroline, det ramte mig altså – og hvor har du ret. Det er værd at huske sig selv på, på sådan nogle dage

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Det er dejligt at høre! Godt du kan bruge det 😉 ..
   Det er nemlig en rigtig vigtig og god sætning!
   Tak for din kommentar.
   Mvh
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skide godt indlæg! Du beskriver, hvordan jeg tror, størstedelen af alle kvinder tænker! Det er fedt at læse, at man ikke er ene! Præcis som du skriver, kan alle dage ikke være lige gode, men man kan gøre sit bedste! 🙂
  Virkelig fint!
  Hilsen Amanda

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Amanda.
   Tak for din kommentar!
   Jeg er glad for du kan genkende det jeg skriver, det tror jeg nemlig også de fleste kvinder tænker en gang i mellem 🙂
   Rigtig god dag!
   Mvh
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Pisse modigt indlæg! Respekt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Tusind Tak Pernille 🙂 ..
   Dejlig aften til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silje

  Jeg har læst med på din blog i laaang tid, men er nok lidt spøgelsestypen, der aldrig skriver en kommentar, men denne her gang er jeg altså nødt til det – du er simpelthen så sej! Og det er så befriende at læse din blog 🙂
  Jeg er i hvert fald kæmpe fan 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Silje.
   Tak for din kommentar, er glad for du læser med, selvom du ikke kommenterer 😉 .. Det er bare dejligt du kan lide det jeg vender ud! 😀 ..
   Ha en dejlig aften.
   Mange hilsner fra
   Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniel

  Hej Caroline.
  Jeg begyndte at følge dig for nogle uger siden, efter min kæreste fortalte om dig – jeg er hankøn, så det er lidt fremmed territorie med de her sundhedsblogs 🙂 Men wow! Jeg bliver mere og mere fascineret over dig fra hver dag der går, for hvert indlæg du poster. Jeg må virkelig tage hatten af for dit mod! Du er pioner og banebrydende, du tør være ærlig og uperfekt i et samfund, der langsomt æder sig selv op inde fra og udfylder tomrummet med stress og depressioner, fordi vi har så travlt med at fremstå så pisse polerede og perfekte, men i virkeligheden famler og tvivler, når lyset slukkes. Det, du gør, er så ufatteligt vigtigt, og jeg håber der er rigtig mange fra generation glansbillede, der læser med. Jeg ville ønske, jeg havde dit mod til at åbne op for et rigtigt menneskes hverdag. Du er en kæmpe inspiration, du er altid dagens optur, og du gør en kolossal forskel for rigtig mange mennesker derude – endnu flere end dem, der liker og kommenterer, det er jeg sikker på. Insister på at blive ved med at gøre det, du gør – for du gør det godt!
  Mange thumbs up fra Daniel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Hoffmeyer

  Den kamp med kroppen, tror jeg der er mange der kan nikke genkendende til. Jeg bed lige mærke i at du bor i Odense, hvilket så er oplagt at jeg giver et tip om teaterforestillingen “Kære krop!” på Odense Teater. Jeg er selv medvirkende i forestillingen og jeg tror du ville synes det er interessant 🙂 som sagt bare et lille tip 😉
  http://www.odenseteater.dk/forestillinger/kaere-krop

  Knus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Megafedt indlæg! Det er virkelig et skønt indlæg, for jeg kan genkende mig selv i meget af det. Og jeg troede, jeg var alene om de tanker. Jeg troede faktisk lidt, du var perfekt og ikke havde sådanne tanker. Tak fordi du giver dig tid til at skrive dette indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Du er slet ikke alene med de tanker, det er nogle vi alle sammen har, er jeg sikker på. Er rigtig glad for du kan lide det.

   Mange hilsner fra
   Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN UGE MED LORT!