Gå en ektra km, og red et barn!

Hi, I’m miserable..

 photo foto 2-7_zpspzugsxeq.jpg

Nej, jeg har det ikke okay, og det er okay at sige det.
Jeg er træt af facaden, det glade smil jeg sætter op, så ingen spørger indtil hvordan jeg har det. Jeg kan sagtens joke omkring det, og bagefter sidde og føle mig mørk og alene, det er bare nemmere, end at sige: “Hej, jeg har det pisse svært, men lad venligst være med at spørge ind tak!” 
Men det er sandheden, det er også derfor jeg har været så fraværende på bloggen, fordi jeg absolut intet overskud har. Jeg var ualmindelig tæt på at slette lortet, også min Instagram, og bare glemme det hele var sket, valgte i stedet at holde en pause herfra, ved jeg ville fortryde det en dag.

Det er pisse svært, at bo i Odense. Det er pisse svært, ikke at have nogle man kender tæt ved sig. Jeg har ingen penge, intet job, og jeg har ingen venner, hvilket ikke er så sjovt som det ellers lyder..
Har nu boet i Odense siden oktober sidste år, hvis du ikke ved det, så flyttede jeg pga min kæreste fik elevplads på TV2 sporten. Vi fik en stor lejlighed, tæt på byen, jeg var lykkelig for at flytte, og mente helt sikkert, det ville blive en fantastisk oplevelse, for os, og mig. Vil med milde ord sige, at det ikke har været en fantastisk oplevelse, det har været nok den værste tid i mit liv.
Jeg vidste godt det var svært at få job i Odense, men jeg har afleveret over 70 ansøgninger på to måneder, jeg hørte ikke fra ét sted.. Jeg røg på kontant hjælp, blev placeret på en byggeplads ude hvor kragerne vender, jeg skulle sidde fra 07.30-15 og klippe ledninger, og andet pakkebåndsarbejde, for absolut ingen penge. Jeg fik en sagdbehandler, der ikke vidste hvor hendes venstre arm sad, og gav mig 28 forskellige informationer. Én gang havde jeg 5 ansatte fra Odense kommune i telefonen og på mail, ikke én af dem, kunne give mig svar på, hvorfor de havde taget nogle af mine penge, endte med at få 7 forskellige forklaringer, indtil jeg fik en helt 8. forklaring, og begyndte at græde på jobcenteret.. stolt øjeblik..
Jeg fik et vikarjob i en børnehave, men mit vikariat udløb, og stod igen hvor jeg startede, og nu er jeg rædselslagen for at skulle starte forfra.
Jeg bryder mig ikke om, jeg ikke kan høre fly, ambulancer, politibiler, MENNESKER! Odense er alt for stille, jeg mangler larm og støj i gaden. Jeg bryder mig ikke om vores lejlighed, jeg rykker rundt hver uge, fordi jeg keder mig, jeg er rastløs.
Hvis man ikke kender denne situation, jeg beskriver, kan man nemt tænke “Jamen Caroline, så søg da noget andet, så gå da ud og deltag i nogle kurser og få nogle venner, få en tilværelse, så skal det nok blive okay snart..“, tro mig, de mennekser har jeg stødt på tit. Hvis man kender det jeg beskriver, så ved du også at tanken om at rejse sig, og gøre noget nyttigt, det kræver mere af dig, end at løbe et marathon, ( Groft sagt i know , men sådan føles det altså ).. Bare tanken om at træne, tage et bad, gå ned og købe en liter mælk, det gør dig forpustet. Jeg sad forleden i mit træningstøj, stirrede ud i luften i 45 minutter, orkede ikke engang at tage mit tøj af, eller rejse mig.. Endte med jeg tilbragte dagen under dynen, i mit træningstøj, mens jeg så serie.

Det slider på ens forhold, Theis og jeg er dog gode til at snakke om det, og vi ved, det ikke handler om os, men om min tilværelse i Odense. Han er den mest støttende, og elskende kæreste, jeg kunne tænke mig, han fortjener alt chokolade i verden.
Jeg ved det bliver bedre efter sommer, når jeg starter på uddannelse, men lige nu, er der lang tid til sommer. Lige nu, har jeg det svært. Jeg flygter til Kbh, jeg gemmer mig under dynen, og trykker play til diverse serier. Jeg er inde en sort cirkel, den føles tryg, selvom det ved jeg den ikke er. Jeg spoler forbi, når folk er uvenner i serier, jeg vil kun se kærlighed og kys, folk skal være sammen: Seth og Summer, Elena og Damon, Chuck Bass Og Blair Waldorf, Emma og Klo, Snow og Charming.. Jeg har overforbrug på Disney channel, chokolade, nattøj, hyggesokker, tykke bøger og kaffe.

Jeg er pisse bange for jeg muligvis kan have begyndelse til en depression, og den tanke giver kold gys ned af rykken, for det kan jeg da ikke overskue, ved fanden kan egentlig det?  Jeg har absolut ikke ville dele dette med nogle, fordi det er noget jeg skammer mig over, jeg føler mig ynkelig, og taberagtig, mens jeg putter endnu en M&M’s i munden. Lige nu er det okay, ikke at være okay, jeg ved jeg nok skal blive okay, men jeg må også erkende at jeg ikke har det okay, og det er okay.. 

 photo foto 1-9_zpsxogt2phb.jpg

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

40 kommentarer

 • Maja Windahl

  Hej Caroline. Det du skriver nu, er præcis min frygt. Jeg skal flytte til Odense til sommer/efterår, og min kæreste har uddannelse fra første september, og jeg aner ikke hvad jeg gør. Der er ikke nogen jobs på jobnet osv når jeg søger, og jeg er pisse bange for at komme over for blot at møde et nederlag, og være nødsaget til at flytte hjem igen. Jeg skal flytte hele vejen fra Bornholm, og kender pt 2 mennesker i Odense. Jeg håber du bliver boende, så jeg kan lære dig at kende, for du virker som en fantastisk person, der burde leve en smilende og ÆGTE hverdag, med et dejligt job og dejlig lejlighed. Jeg ønsker dig al held og lykke, og krydser fingre for dig. De kærligste Hilsner Maja

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Maja.
   jeg er sørme ked af, jeg lige snakkede så grimt om din kommende by.. 🙁 .. hæhæh.
   kbh er heldigvis kun lidt over en time væk, men Bornholm er virkelig langt væk, det er også noget af et spring du laver, for din kæreste. Hvor er vi bare søde kærester, du og jeg 😀 ..
   Jeg bor stadig i Odense til sommer, og du skal være meget velkommen til at skrive til mig, så skal jeg nok vise dig rundt 🙂 ..
   Håber du bliver glad for byen!
   Tak for din kommentar. 🙂

   Mange hilsener.
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Caroline.
  Dejligt ærligt indlæg! Jeg kan virkelig sætte mig ind i din situation og dine følelser, selvom min situation er lidt anderledes.
  Jeg har også lige stået overfor at skulle finde arbejde, og det kan virkelig være uoverskueligt!
  Jeg skrev en ansøgning og kørte rundt på ALLE plejehjem i kommunen og afleverede uopfordrede ansøgninger. Jeg blev ringet op to gange samme dag 🙂
  Det er et godt tidspunkt at søge nu, da de gerne vil oplære folk til sommerferien. Bare et tip. Ved ikke om det er et område du kunne forestille dig at arbejde inden for, men jeg synes det er ganske hyggeligt 🙂
  Jeg håber snart du får det bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Anna.
   Tak for din kommentar, og tak for tip 🙂 …
   Det vil jeg da undersøge, tusind tak!
   Er glad for du gik et job.
   Ønsker dig en dejlig solskinsdag.

   Mange hilsner
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Agersnap

  Hej Caroline.
  Utrolig opfriskende indlæg – jeg ved godt, at det måske ikke lige er ordet du ville bruge, men står i samme situation (næsten), og det gav mig en følelse af lettelse, ikke at føle mig alene. Jeg flyttede til Kbh i sommers, og har det som du har det i Odense – ingen venner, ingen omgangskreds, ingen tryg base, ingen mor eller far. Jeg har min utrolig dejlige kæreste herovre, men han forstår ikke rigtig min situation, så jeg har ikke rigtig nogle at dele al min ulykkelighed med. Et arbejde har jeg dog, og det holder for det meste dæmonerne ude. Hvis jeg heller ikke havde det.. tør slet ikke tænke den tanke til ende. Så forstår udemærket al den ensomhed og håbløshed du sidder med. Jeg tror også på, det bliver bedre, og får flere og flere gode dage. Tak for at bringe et smil på mine læber og få mig til at føle mig lidt mindre alene, bare for et øjeblik.

  Al mulig held og lykke, fingers crossed, varme kram og kærlighed til Odense. Og igen, tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Rikke.
   Jeg kan sagtens forstå det kan være lettende, at læse at andre har det ligesom en selv, det er helt okay 🙂 ..
   Uha, kbh er også noget af en mundfuld, jeg elsker selvfølgelig byen, fordi jeg er født og opvokset her, men kan sagtens forstå det må være super svært, det er jo uanset hvilken by man er fra, og tager til!
   Jeg håber du får det bedre herover, jeg håber du falder til, på et tidspunkt!
   Tusind tak for din besked 🙂 ..

   Mvh
   Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • T

  Hej Caroline.

  Puha jeg har selv været i en lignende situation og det er simpelthen noget rigtig møg! Jeg ville bare sende dig et stort kram, selvom jeg ikke har skrevet til dig før. Jeg håber, du snart bliver okay igen. Du skriver, du er bange for, du er ved at få en depression – jeg håber, du får gjort noget ved det, så du kan få noget hjælp, hvis du er på vej derud. (Håber ikke, det lyder arrogant. Det er skrevet med oprigtig bekymring for dig).

  Kærlige hilsner fra mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Trine.
   Tak for din kommentar, du må meget gerne sende mig et kram, tager varmt imod det 😉 ..
   Jeg ser kun din kommentar, som sød, tak for det 🙂 .. Jeg er heldigvis omkringet af mennekser, der er klar til at hjælpe, hvis det hele brænder på, men lad os håbe det ikke kommer derud 🙂 ..
   Tak.

   God dag
   – Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvor er du sej og modig! Alle burde fortælle hvordan de har det på samme åbenhjertige måde. Det er beundringsværdigt og flot klaret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Tak Julie.
   Det var en forfriskende og skøn kommentar, den varmede 🙂 ..
   Rigtig god dag

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  (Jeg er fra Sverige, så du må have overseende med alle grammatiske fejl)

  Jeg ved ikke hvor længe jeg har læst din blog, men i hvertfald i nogle måneder, og jeg har flere gange tænkt; “fuck! Det er ikke kun mig, som har det sådan!” Blandt andet omkring indlægget “bare fordi man er tynd” – Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har fået kommentarer omkring min vægt og jeg hader det, hader det!

  Nå nok om det! Jeg skriver på grund af dit nyeste blogindlæg, og fordi jeg kan genkendte mig selv i det du skriver. Jeg flyttede til Odense i 2006, og jeg syntes det var (og stadigvæk er), en mega svært by at bo i. Det sker aldrig noget og jeg har haft svært ved at få nye venner. Ligesom dig, cyklede/gik jeg meget i starten fordi jeg ikke havde andet at lave, og nogle gange fortryder jeg, at jeg flyttede hertil, men hvad gør man ikke for kærligheden…

  Lige nu er jeg sygemeldt på grund af stress, og jeg har haft det ligesom du beskriver; dage hvor jeg bare ikke orker noget som helst og alt har føltes uoverskueligt. Jeg har mødt op til spinning, hvor jeg var nødt til at gå efter 5-10min, da min krop ikke orkede mere, haft dage hvor jeg ikke orket andet end at se fjernsyn, dage hvor jeg grædt, ikke kunnet sove osv. Jeg har heldigvis fået det bedre, men kan stadigvæk have dage, hvor mit overskud er væk og jeg bliver nødt til at aflyse evt. Aftaler.
  Jeg ser mig selv som en omsorgsfuld person, som altid gør mit bedste, men skal jeg være ærlig, så synes jeg ikke at jeg fortjener den situation jeg står i – og måske har du det lidt på samme måde. Årsagen til, at jeg skriver er fordi du ikke skal føle dig alene og fordi, som du selv skriver; lige nu er det ok, ikke at være ok.

  Jeg træner selv en del i Fitness World, grønløkkevej, så hvis jeg kan genkende dig, vil jeg prøve at sige hej (jeg er meget generet,haha), og ellers håber jeg at du hurtigt får det bedre.

  Ps. Som en anden læsere skrev, så fandt jeg også arbejde ved at aflevere ansøgninger til plejehjem – prøv at kontakt dem som ligger lidt udenfor centrum:)

  Venlig hilsen Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Sarah.
   Tak for din kommentar, den er virkelig rar at læse 🙂 ..
   Du er godt nok også langt væk fra hjem, må man da sige. Det kan jeg sagtens forstå er svært, puha!
   Det er rart ikke at føle sig alene, med de tanker, tak fordi du deler dine med mig.
   Jeg er tit i fitness world på grønløkke vej, sig endelig hej, så giver jeg et kram 🙂 ..
   Jeg er glad for at høre, at du har fået det bedre, selvom det selvfølgelig stadig er svært, det forstår jeg godt.

   Ønsker dig de bedste tanker.
   Mange hilsner
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

   Mange tak – og i lige måde! Jeg kan læse at min kommentar måske blev lidt for personligt og lidt for meget fokuseret på mig selv, end hvad jeg havde regnet med

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

   Nåh,alt jeg skrev kom åbenbart ikke med…det jeg ville skrive var, at jeg håber du passer på dig selv og uden at vide særligt meget om din situation, så kunne min læge hjælpe mig i starten af min sygemelding, da jeg også havde symptomer på depression. Han henviste mig videre til terapi, som har været meget godt for mig. Måske kunne det være noget at overveje, eller bare snakke med nogen om det 🙂 du har min email, hvis du vil tale/skrive med nogen, som har været i en sort cirkel.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender det godt! Ikke på præcis samme måde, men da jeg var på vej til at give slip på den første uddannelse, der var jeg vitterligt en zombie til trods for omgangskreds i byen.
  Når man først sidder der, er det så svært at komme videre, fordi overskuddet jo ikke er der – og det glemmer andre folk altså!
  Jeg er glad for, at da jeg var på kontanthjælp for 2 år siden, at der kom man i Haveservice, når man var under 25 år. Jeg er så ked af, at de har fjernet den mulighed efter kontanthjælpsreformen. For havde jeg ikke haft det at stå op til i dag, så havde jeg siddet som dig nu.

  Jeg vil anbefale dig Headspace i Odense, som er et gratis rådgivningssted, hvor du kan være helt anonym 🙂
  Det har hjulpet mig helt ekstremt at gå dernede, da jeg stod med en akut stressreaktion og angst på sidelinjen. Jeg synes du skal give det en chance, hvis du har mistanke om en evt. depression.
  http://www.headspace.dk/odense

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej, tak for din kommentar 🙂
   Det lyder spændene, det vil jeg helt klart undersøge, tusind tak!
   Rigtig god dag.
   Mvh
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Borby

  Hej Caroline. Jeg kommenterer normalt aldrig på indlæg på diverse blogs.. Men dette indlæg rammer mig – måske fordi jeg selv flyttede til Odense for 5 (wauw?!) år siden og stadig den dag i dag ELSKER Odense. Elsker Odense fordi at jeg har opbygget en helt ny vennekreds som jeg i dag tænker som min familie, fordi folk er SÅ imødekommende.. Så dit indlæg gør mig ked af at du ikke fik samme velkomst i denne skønne by som jeg fik!
  Odense er skøn – man skal bare lige lære den at kende.
  Hvis du har lyst, vil jeg gerne give noget af al den imødekommenhed videre og drikke en kop kaffe, en drink (jeg kender efterhånden de gode steder) eller måske en tur i træningscenteret? Man kan altid bruge en ekstra træningsmakker!

  Det blev pludselig en lang kommentar – men skriv til mig hvis det er, så finder vi på noget sjovt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Tanja.
   Jeg skal i hvert fald blive i Odense i 4 år endnu, så forhåbentlig kommer jeg også til at elske byen, som du gør. Jeg kan rigtig godt lide selve byen, den fejler ikke noget, ville bare være rart, men nogle mennesker omkring én 😉 ..
   Tak for din kommentar, det vil jeg da helt klart overveje.
   Rigtig god aften.
   Mvh
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kaya Elkington

  Meget, meget ærlig blog.
  Det er meget imponerende og inspirerende at du fortæller, hvordan du virkelig har det.
  Jeg er selv flyttet fra Kbh til Odense i Oktober og synes det er forfærdeligt svært.
  Måske du har lyst til at drikke en kop kaffe en dag 🙂
  Jeg læser medicin ude på SDU og bruger det meste af min fritid på træning (og tage til København). Så måske vi har fælles interesser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Kaya.
   Så kender du jo sikkert min situation, det er rart ikke at være alene om de tanker 🙂 ..
   Tak, det vil jeg da gerne, det ville være hyggeligt 😉 ..
   Tak for din kommentar.
   Mvh
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sødeste Caroline. Du er så absolut ikke alene om det her. Jeg har selv været på kanten til at få en depression herover vinteren. Det er helt klart et stort og vigtigt skridt at du har valgt at komme ud med det her og indse, at du ikke har det godt. Det er så vigtigt at snakke om det, især med menneskerne omkring dig, da de ellers har svært ved at have forståelse for det, du går igennem. Det har jeg selv lært på den hårde måde. Det er OKAY at være ked af det og ikke have det godt indeni, og det bliver man nødt til at acceptere for at kunne komme videre.
  Sender en masse tanker og positiv energi i din retning (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Camilla.
   Sød og varm kommentar, tak for den, det er sødt af dig.
   Er ked af at høre om din situation, håber du har fået det bedre.
   Jeg sender dig de bedste tanker retur 🙂 ..

   Hilsner
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Odense er svær at komme ind på livet af, der sker faktisk rigtigt meget, men de er vanvittigt dårlige til at reklamere for det. Så man opdager det ikke.
  Jeg kastede mig over frivilligt arbejde, det giver en god indgang til mange forskellige mennesker.

  Jeg elsker byen, livet og roen på én gang, og jeg vil gerne vise dig lidt af det der gør den så fantastisk.

  Derfor vil jeg gerne invitere dig til koncert på Kansas City. Det er et lille intimt koncertsted der ligger 3 km fra centrum på munkebjergvej. På lørdag er der koncert med disse to talentfulde piger.
  http://kansascity.dk/darkness-falls/
  Der er billige priser i baren, billigere end fredagsbaren på Uni!
  Ellers har vi vores Specials, d. 19 er det med rock som tema, måske ikke dig?
  Der er hygge og intim atmosfære og så er jeg gang på gang blevet imponeret over de mange fantastiske nye danske musikere som vi har, mange af dem har rødder lige her i Odense.

  I er selvfølgelig alle velkomne til at komme derud, men jeg kan kun give gratis adgang til 1 person. Jeg vil gerne vise hvor fantastisk Odense er, for her er så skønt, man skal bare lige finde de gode ting, de gemmer sig lidt 😉

  Skriv til mig hvis du kunne tænke dig en gratis koncertoplevelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Tekla.
   Sikke en skøn kommentar, tusind tak for den indbydelse 🙂 ..
   Jeg er desværre ikke i Odense på lørdag, men jeg vil da helt klart gerne med en anden dag, jeg er ret glad for Rock, så det kunne godt være noget 🙂 ..
   Jeg har din kommentar og mail her, så skriver måske 🙂 ..
   Tak i hvert fald.

   mange hilsner
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ellers er denne side et godt sted, at starte når man gerne vil vide hvad der sker i Odense, de er så fantastiske 🙂
   https://www.facebook.com/ThisIsOdense?fref=nf
   De anbefaler en række kulturelle begivenheder hver uge og tager alle typer med. Jeg bruger dem selv, til at følge med i hvad der sker 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Og det er d. 17 ikke d. 19 der er Rock Specials 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Caroline. det er absolut okay at intet er okay lige nu, kender det alt for godt! Jeg Er født og opvokset i Odense så kender ikke til din situation men jeg vil absolut tilbyde en kop kaffe ☕ så kender du en mere i Odense. 🙂

  Jeg bor i skibhuskvarteret, hvis du skulle have lyst så har du min mail. 🙂 hvis der bare er for en lille gå tur, kaffe eller hvad du nu har lyst til så siger du bare til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Louise.
   Tak for din kommentar, det er sødt af dig 🙂 .
   Jeg har din mail i hvert fald, og jeg elsker skibhuskvarteret, så det vil jeg gerne.

   Mangle hilsner Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søde Caroline! Jeg ved lige præcis, hvordan du har det. Jeg er lige kommet hjem fra et halvt år i Brasilien, hvor jeg var med min kæreste på udveksling. Det er pisse svært at være langt væk hjemmefra uden familie og venner (ok ved godt São Paulo er længere væk end Odense ift. København), og jeg havde endda min kæreste hver dag… Jeg følte mig til tider også som den største taber, men følelsen går over igen (det er vist bare et spørgsmål om den rette mængde chokolade). Jeg var så heldig at finde én rigtig god veninde. Jeg er sikker på, det også sker for dig lige om lidt 🙂 op med humøret, selvom det er svært! Du er ikke en taber!!! Knus til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Caroline ( sejt navn 😉 )
   Tak for din kommentar. Jeg kan sagtens sætte mig ind i det også har været svært for dig, min kæreste har også boet 1,5 år i Brasilien, så han kender det også. Jeg ved det hele nok skal gå, med den rette mængde chokolade 😉 ..
   Rigtig god dag til dig.

   Mange hilsner
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rita

  TAK for dit meget ærlige og helt okay indlæg :raised_hands:
  Om ikke andet, så har du hjulpet lille mig, med ikke at føle mig så alene om føle sig ensom.
  Jeg flyttede også fra min elskede by (Svendborg) til en lille bitte by i Jylland, pga min kærestes læreplads. Og jeg fortryder det ikke, for jeg elsker ham :heart_eyes: Men jeg har nu gået ledig i 2 år!! og kender ikke ét eneste menneske i området, udover min kæreste :frowning:
  Og det er sgu hårdt for parforholdet, som du skriver. Heldigvis har jeg ligesom dig, en fantastisk kæreste, der også forstår at det er mig der har det svært, ikke ham og mig :heart_eyes: High five for forstående kærester 🙂

  Jeg håber inderligt, at du snart kommer ovenpå og finder en dejlig omgangskreds i Odense.
  Jeg ville komme og tage dig med ud, hvis jeg boede i Odense (eller smide mig under en dyne og se serier sammen med dig) :grinning:
  Men herfra kan jeg kun give dig et kæmpe mentalt kram og high five, fordi du hjælper utrolig mange med din ærlighed her på bloggen, både om dette emne, men for mig især også om emnet at elske sig selv.
  Så TAK Caroline, TAK for dig :raised_hands:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hej Caroline.

  Wow hvor er det fedt med sådan et indlæg, jeg sidder i næsten samme situation og jeg er så glad for at se at jeg ikke er den eneste der har det sådan. Der er åbenbart mange hvis man også læser kommentarene. Jeg er på kontant hjælp nu, i skod aktivering, bor i en fremmed by, venter på uddannelse til sommer og jeg sidder faktisk i dette moment og spiser chokolade, for det er det eneste jeg kan finde ud af åbenbart. Det er hårdt og jeg er så taknemlig for at jeg bor med min kæreste ellers tror jeg at jeg havde været lagt ned med en depression nu.

  Men vi er seje ALLE SAMMEN og vi SKAL nok komme igennem det. Ting tager tid og der er nogle gange ikke andet at gøre end at bide tænderne sammen og vente på noget godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Kære Caroline. Tak for et hudløst ærligt blogindlæg. Jeg følger dig tæt, nu både i tykt& tyndt. Jeg kan nikke genkendende til det du idag, gennemlever. Jeg står selv med et halvt ben i samme spind. Hvor der er vilje, r der vej! Hold hovedet højt 🙂 Knus og forårskram fra Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hej Caroline,
  jeg har fulgt din blog nu i et stykke tid og synes det er rigtig fedt at du er så ærlig i dine indlæg. Jeg kan ihvertfald nikke genkendende til mange af de ting du skriver om med følelsen af ensomhed, utilfredshed med kroppen og mere. Jeg bor selv i Odense og har også prøvet at være arbejdsløs, og tro mig, jeg havde det præcis som du har det nu. Jeg har boet i Odense hele mit liv, og kender klart følelsen af at være ensom og at der ikke er meget at tage sig til her. Jeg håber du får det bedre her i Odense, selvom jeg ved det er svært at opbygge en ny vennekreds et helt nyt sted og hvis du har lyst kunne det være hyggeligt og mødes til en kop et eller andet, så ville du ihvertfald kende en mere i Odense.
  Hilsen Amanda 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Hej Caroline ❤️
  Dette blogindlæg er præcis hvorfor du er min absolutte yndlingsblogger. Dine blogindlæg har flere gange hevet mig lidt ud af mine restriktive perioder i forhold til mad (har ikke et særlig godt forhold hverken til mig selv eller min krop), du har fået mig til at forstå at det er okay st have store lår, eller stor mave eller store arme eller hvad det nu er, fordi alle er forskellige. Du har sådan en sund indstilling til velvære. Og nu det her – du står frem med dine følelser. Jeg får også perioder hvor jeg bare er så langt nede at bare det at børste mine tænder virker overskueligt. Jeg kender virkelig godt det der med st sidde i træningstøjet og få det endnu dårligere fordi man bare ikke kan komme afsted. Og det er okay, Caro! Det er det sgu. Alle skal have lov til at have det skidt en gang i mellem. Er sikker på at du gør alt hvad du kan. Nogle gange er træning og gulerødder ikke sundt, nogle gange har man brug for en ordentlig tudetur, en plade chokolade og ubegrænsede serier. Det er okay ikke at være okay. Du skal nok blive okay ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Hej Caroline. Respekt for at du sådan deler dine måske lidt tabubelagt følelser med os alle sammen, det er sgu sejt! Jeg kan relatere til mange af de ting du skriver, og det jeg mest har lyst til at sige er: du er ikke alene og det skal nok blive bedre! Hvis du har lyst til at udvide dit netværk, så bor jeg i Nyborg (som jo kun er 13 min i tog fra Odense) og er frisk på at mødes om alt fra en kop kaffe til en bytur. Jeg har selv ikke en alt for stor omgangskreds, da jeg mere køre efter pricippet “få men tætte venner” (er lidt genert osv), men altså du kan bare smide en mail, hvis du lyster. Og ellers sender jeg alle mulige gode tanker i din retning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Caroline,
  Jeg har ikke så meget konstruktivt at byde ind med, men jeg ville bare (ligesom mange mange af de andre kommentarer) sige, at det er virkelig sejt, at du er så ærlig. Det er så vigtigt at snakke om, at man har det dårligt. Og det har alle jo i perioder, men ingen snakker om det, fordi det er tabubelagt, og så virker det som om, at alle andre har det så superfedt. Så du gør faktisk virkelig en forskel ved at skrive sådan et blogindlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rutsje

  Hej Caroline. Det gør mig ondt at høre. Inden du selv nævnte det, tænkte jeg også, at det kunne lyde som en depression. Ta’ til lægen og få lavet en test og få en snak. Og pas godt på dig !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Caroline
  jeg er da ked af at høre at du har det sådan. Jeg flyttede til Odense for snart 2 år siden, og ja der har godt nok været tider jeg har følt mig alene, og det gør jeg stadig nogle gange for man ses ikke med de mennesker man gjorde engang og nye forhold her er svære at finde, vil mene at jeg måske har fået mig 2 rigtige venner her i Odense, som man rent faktisk bruger tid med. Heldigvis elsker jeg odense by, her er super dejligt synes jeg, og jeg har mit studie og hobbyer som jeg er glad for, og træningen. Men jeg forstår din frustration. Du er ikke nogen taber!
  og du må gerne se serier med mig hahah!! jeg er også afhæning

  god bedring eller hvad man siger !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Madsen

  Hej Caroline.
  Wow hvor dit oplæg ramte mig lige spot on. Fik virkelig en klump i halsen. Jeg flyttede til Odense for 3 år siden, også pga. Kæresten som kom ind på sit drømme studie her. Jeg kendte ingen, not a single person.. Og jeg skulle have et sabatår, hvilket jeg fik på et center for hjerneskadede.. Super søde medarbejder, men alle over 40!!
  Alle de følelser du beskriver, dem kender je… Det var det hårdeste år i mit liv. Jeg troede det ville blive så nemt at finde nye veninder og venner, men det var SÅ svært.. Og jeg blev så træt af folk der sagde “jamen så gør du nok ikke nok for det” “tag til nogle sociale ting” “snak med nogle i fitness” – som om det er så nemt, så nemt bare at opbygge en ny vennekreds når man ingen kender.. Det sled også på mig og mit kærestes forhold, vi var tæt på at gå fra hinanden.. Gud hvor jeg hadede Odense og bare ville hjem..
  Men så startede jeg på studie, mødte verdens dejligste piger, fik en masse at give mig til og de viste mig så mange ting af og om Odense, jeg slet ikke vidste

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gå en ektra km, og red et barn!