Trænings Musik... del 1.

Om at have “drømmekroppen” ?

 photo IMG_7099_zpskvfds6mo.jpg

Det kan være så skide irriterende at snakke om, man bliver misforstået, man er arrogant, man er bedre end andre… Nej jeg mener ikke jeg har drømme kroppen, jeg tror ikke drømme kroppen eksisterer.. Jo hos nogle, jeg prøver ikke at tænke over det. Jeg er pisse heldig: jeg har et fandens højt stofskifte, jeg tager ALDRIG på, jeg skal træne intensivt i 2 uger, også kan man se resultater på min krop. Det har jeg hørt fra det meste af mit liv, og jo, det er da sandt, men nej, det er ikke definitionen af en “drømmekrop”..
Jo jeg er glad for mit højestofskifte, det er jo altid rart ikke at have vægten i tankerne hele tiden. For et par uger siden, da jeg var lidt trist, så åd jeg 1 kilo M&M’s på 2 dage, jeg spiste toast, med ekstra ost, jeg lå på langs og straffede Netflix, og tænkte ikke over noget. Efter de to dage kiggede vægten på mig over i hjørnet, og kunne ikke dy mig, ikke fordi jeg var bange for at tage på, fuck det, jeg havde behov for de to dage, men havde ikke vejet mig siden december. I december sagde vægten 60 kilo, og for 2 uger siden, efter så meget slik og snask, så sagde vægten igen 60 kilo. Det kan da være så pisse irriterende for dig at høre på, at jeg bare kan æde hvad jeg vil, og stadig veje det samme, hvor du skal kæmpe for at holde vægten nogenlunde stabil, i get it.. sorry, men tvivler på jeg er den eneste med sådan en krop.
Tag nu det billede, jeg har lagt op af mig selv, det kom også på Instagram, jeg tænkte efter jeg havde lagt det op “Tager du dig lige på maven, så folk ikke tror du er total selvglad, så de tænker: Fedt hun har et afslappet forhold til sin krop?“.. Iscenesatte jeg lige mig selv på et billede, så I ikke tænker jeg er for glad for min krop? Kan jeg dårligt tillade mig at ligge et billed op af min krop og mave, fordi jeg går så meget op i “elsk dig selv”, og selvfølgelig elsker jeg mig selv, når jeg jo er en slank pige? Hvis jeg vejede 15-20 kilo mere, på dette billede, og stod på præcis samme måde, så ville mange flere sikkert tænke “Ej hvor er du sej, fedt du tør, du skal ikke lade vægten kontrollere, hvordan du ser din krop! YOU GO GIRL“, men fordi jeg vejer 60 kilo, og er en slank pige, så har folk en større tildens til at tænke “JA, okay, nemt nok for dig at sige, du er jo slank..Du har aldrig været tyk“, nu er jeg lidt grov, sorry, men forstå lige det større billede.

Det bunder sgu nok i at jeg er pisse træt af vægten, og spejlet skal vurderer hvordan jeg skal se min krop. Jeg observerer tit folk på Instagram, og af en eller anden grund, så langer folk sgu mere og mere ud efter de slanke piger: “Ej nu skal du ikke tabe dig mere”, “Spiser du ikke mere end det til frokost?”, “Ja, hvem der bare kunne få dine ben!” osv osv.
Folk der er lidt overvægte, de får meget søde beskeder alla “Godt gået, sejt du kom afsted til træningscenteret” , “Du skal bare tro på dig selv, du kan godt” noget i den dur. Nu skal vi ikke lege tynd vs. tyk, ( så lad være med at tage det ilde op, det var igen groft sagt ) nu skal vi nemlig lege: DU HAR DIN NÆSE, JEG HAR MIN NÆSE, SKAL VI IKKE PRØVE AT HOLDE DEM FOR OS SELV, OG VÆRE OVERFOR ANDRE, SOM VI SELV VIL BEHANDLES?

Der er ikke noget der hedder en drømmekrop, du har din, jeg har min, uanset hvad jeg gør, kommer jeg aldrig til at se ud som dig, og omvendt, så kan vi ikke lade være med at lege “virtuel dommer“, over Instagram og bare holde desserten på egen banehalvdel.. TAK!

 photo f1c977835c64d5ccf6c730062642e242_zpsnuvckdl7.jpg
 Amen se lige hvor smuk hun er… 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13
   

2 kommentarer

  • Kristina

    Sådan! Jeg kommer selv helt op og ringe når den diskussion kommer på bordet med tyk og tynd. Hvem bestemmer hvad der er ret og vrang og hvem har besluttet der skal være denne Dem vs Os mentalitet. Alle har ret til at være stolte af dem selv og deres krop. Tyk som tynd. Basta!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Super godt indlæg 😉

    http://karinaagerholm.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trænings Musik... del 1.