Kom en kop nærmere.. Mig? Dig?

2 dages juicekur. RESULTATER

 photo IMG_7635_zpso1egssqi.jpg

 Læs om min juice-kur HER.

Jeg ved ikke hvad jeg forventede, om jeg overhoved forventede noget.
Jeg havde læst at det kunne give en mere overskud af at være på juice-kuren.
Jeg har læst med hos Matilde, og læst om hendes resultater, var spændt på at se om jeg kunne mærke nogle af dem på mig selv.

Jeg troede faktisk jeg ville blive træt, udmattet og dvask. Det blev jeg ikke. Jeg har haft utrolig meget overskud, men på kuren frabeder de dig at træne tungt, så jeg har ikke styrketrænet, jeg har gået nogle ture. Så selvom jeg faktisk havde overskuddet til at træne, lod jeg være, havde en masse energi mandag, efter kuren så jeg tonsede amok til træning. Jeg har sjældent svedt så meget, så tænker alt den juice har sat gang i min forbrænding.

– Et vigtigt resultat er også at jeg har fundet ud af, jeg tænker for meget over mad. Jeg skal have et mere realistisk billede af mad. Jeg gik i føtex bare for at dufte til slagterafdelingen, fordi jeg havde behov for at tygge i noget, det var altså kun et par timer inde i kuren.
– Jeg har tabt mig, hvilket jeg er overrasket over. Jeg har tabt mig 2 kilo, det ene kilo kom igen da jeg begyndte at spise normalt, det var jo rent væske..
– Min mave er blevet fladere, den former nok også sig selv når den får ordentlig mad og træning.
– Bløde hænder. Helt vildt bløde hænder. har siddet og nusset mine egne hænder, de føles helt rene og fine.
– Energi, dejlig meget energi, det føles som om jeg kunne løbe på væggene.

Selvom det var super hårdt at undvære mad, og faktisk bare i 2 dage.. Så kunne jeg godt finde på at være på “kuren” igen, den har givet mig et kæmpe energi boost og overskud. Ved ikke hvornår, eller hvor lang tid, måske ligger jeg én dag til af gangen, så det ikke bliver for voldsomt for min krop.

 photo IMG_7652_zpshf5ws1fk.jpg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom en kop nærmere.. Mig? Dig?