#2 - Jeg vil altid være en større procentdel barn, end voksen.

#3 – snyd dig til en tyndere krop.. ?

 photo IMG_7355_zpsvlv6dwps.jpg

Dette er 3. indlæg i “én uge med lort“, Læs det første HER, læs det andet HER

Det er en evig kamp, at se godt ud på de sociale medier.
Vi vrider vores krop til ubøjeligheder, spænder op i maven, suger maveskinnet ind, for at få det rigtige billede. Det er jo en løgn.
Alle ved, din krop ser “bedst” ud, lige når du er vågnet, maven er som regel mere flad, og du kan godt se ret tyndere ud, skræmmende faktisk.
Har jeg nogensinde selv gjort det? JA, selvfølgelig har jeg det. Jeg kan da godt lide at se min krop om morgenen, den ser da godt ud, og hvis jeg lige kan ramme det, så lyset lige falder på mine mavemuskler, og jeg lige ser en tand lækre ud, jamen så er det jo gevinst…
Hvis du mangler lidt, kan du jo ligge et filter over, lege med lyset, kontrasten også bliver det jo næsten ikke bedre ( ikke? 😉  ). Selvfølgelig er det da at fortrække, at se tyndere og mere markeret ud på ens mavebilleder, det forstår jeg godt, men det er jo en løgn, det er et forkert billede at sende, det passer jo ikke. Se overstående billede, det til højre, det sorte og hvide, tog jeg da jeg slog øjene op i går morges, jeg vendte min krop mod lyset, så min mave så mere trænet ud, jeg spændte op så meget jeg kunne, og sugede maven så meget ind, at mine tarme næsen røg ud af røven på mig, MEN LÆKKER, JO, DET ER JEG DA!! Derudover røg mit billede også ind i photoshop, jeg legede med lyset, jeg fik mere kontrast på min mave, jeg ændrede skyggerne, så jeg kunne se så fit ud som overhoved mulig. Billedet til venstre, er taget ca 6 timer efter det første, jeg var ude og spise brunch med min far og kæreste, åd nok for to, var glad. Jeg slapper af i maven, står helt normalt, med min krop mod spejlet, og ikke som en eller anden misdannet mannequindukke. Derudover er billedet selvfølgelig også fuldstændig uredigeret. Begge piger er stadigvæk mig, uanset hvor mange filtre jeg kommer på, men det handler jo om hvordan jeg vil fremstå, hvordan jeg vil vise mig selv. Ingen behøver at vide hvor længe jeg har brugt på at se så tynd ud, eller hvor længe jeg brugte med photoshop, det er kun mig selv der ved det. Derfor er det også kun mig selv der kan bedømme, hvordan jeg har lyst til at fremvise mig selv, på de sociale medier.

Det var et forsøg, et forsøg på at vise hvordan vi kan “snyde” os selv, og andre til en lækre krop. Man vil altid være lidt “slankere” om morgenen, du har lige sovet en hel nat og slappet af, det er klart, men lad os nu prøve at være ærlige omkring det, billedet til højre er jo en løgn. Jeg ville sikkert godt kunne skrive en tekst alla: “Ej hvor lækkert, har tabt 2 kilo, og har bare trænet amok, se lige det resultat på min mave..” Det er snyd, det er forkert, det er en løgn, det er hvide løgne, det er humbug, det er svindel..

Jeg kaster som regel et filter på, inden jeg putter et billede på Instagram, men det er højst lidt varme i billedet, eller gøre det en tand lysere/mørkere, hvis jeg putter et filter på min æggemad, så vil det stadig være min æggemad, det er ikke det samme.

Syntes bare det er værd at tænke over, rids i lakken, lad være med at give dig selv en hofteskade, bare for at folk på de sociale medier tror, du har en lækker stor røv. Lækker uden filter er det nye, det handler om du faktisk bare er dig selv, uden snyd, det lyder svært, men det er faktisk ret nemt..

Billeder med filter, og vejrtrækningsproblemer:
 photo IMG_7348_zpsgb3ocrkh.jpg photo IMG_7349_zpsald1btpa.jpg

Billeder uden filter, og med almindelige tarme:
 photo IMG_7352_zpsl1qlza63.jpg photo IMG_7353_zpsbykv6fx2.jpg

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13
   

12 kommentarer

 • Hope

  Jeg synes faktisk du ser bedst ud på det første, skønt pletten på spejlet 😉
  Det andet billede virkede lidt anstregt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Det andet billedet var også meget anstrengt, fik helt ondt i maven, og hoften, af at stå sådan.. puha 😀 ..
   Tak.
   God aften.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Tak! Hvor er det rart du er så ærlig, Det er så sandt. Respekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Selvtak 😉 … Er glad for du kan lide det jeg skriver

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia

  Jeg har kun et ord – amen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Du er definitionen på inspiration! Gid jeg havde en veninde som dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser dejlig ud! Med afslappet kød og rigtig hud. Meget dejlig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Den største forskel er, at du ser markant gladere ud på det uredigerede billede. Stor ros for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#2 - Jeg vil altid være en større procentdel barn, end voksen.