#5 - FUCK ANDRE, JEG GØR HVAD JEG VIL!

#6 – Et forhold skal være svært.. ?

 photo 21f2768aa79b8eb690c5bc1358a6bfbf_zpsj9smmvp5.jpg

Dette er 6. indlæg i “en uge med lort“, læs første, andet, tredie, fjerde og femte.

Jeg nævner næsten aldrig min kæreste herinde, men jeg har en. Han hedder Theis han er 25 år, og vi har været sammen i 2,5 år.
Forhold er på mange måder også ligesom det indlæg med “snyd dig til en tyndere krop..?“, fordi man i bund og grund, kun viser de gode sider ved ens forhold. Du ligger jo ikke et billede på Facebook, eller Instagram af dig og din kæreste og skriver “Hold kæft, Brian er bare en kæmpe nar, vi havde et kæmpe skænderi igår, LORT!”, det må jeg indrømme, det har jeg aldrig set nogensteder. Til gengæld ligger du billeder op og skriver “elsker dig”, “skønne kæreste gav mig månedsgave” mm. Der er lige en underkategori, det er de mennesker der skriver: “Jeg troede det var sidste gang, men nej, hvor har du bare trådt på mit hjerte!”, hvorefter folk skriver tilbage “Nej hvad sker der?” og hun skriver “Jeg vil ikke tale om det offentligt, skriv i PB ( privat besked )” … Det skal stoppe NU! har slettet op til flere venner der skriver sådan…

Tror ikke det skal være nemt at være i et forhold, jeg tror heller ikke jeg er speciel nem at være i et forhold med. Theis og jeg er MEGET forskellige, sådan helt vildt meget, vi kan sjældent blive enige om noget. Vi har haft et utal af muligheder, til at gå fra hinanden, men er blevet sammen. Han kunne virkelig få mig op hvor alarmklokkerne ringer, i starten af  vores forhold og stadig, han sagde jeg lød som en krage, når jeg råbte. Siden dengang har han kaldt mig “Kragedronningen”, og hvis jeg bliver sur, eller ter mig åndsvagt, så råber han: “PAS PÅ, HUN KOMMER, KRAA KRAA, KRAAA!“.. også bryder jeg jo ud i grin, selvom jeg er sur. Min familie er også begyndt at kalde mig “kragedronning”, hvis jeg igen, ter mig åndsvagt.. Hver gang vi ser en krage, så griner vi, fordi vi ved at det er min tjener, og jeg leger glad med, jeg er endda begyndt at snakke med krager når de sætter sig nær mig, hvilke de faktisk gør tit..

Tror det der holder Theis og jeg sammen, det er vores forskelligheder, men det er ligeså meget dem der driver os til vandvid. Jeg har som regel kunne få snakket drenge til at gøre som jeg vil, har da også prøvet det med Theis, fordi lad os indse det, min måde er jo bedst.. MEN DET VIRER IKKE! Han kan ikke blive hypnotiseret af mig. Har sagt en milliard gange “Skat, det ville være så meget nemmere, hvis du bare gjorde som jeg sagde..” Ham: “Ja, men det gider jeg da ikke”.. Mig : “…………” – Og tror det er én af grundene til at vi er sammen, fordi han på alle måder er helt sig selv, hvilket jeg beundrer, og han gør mig bedre, og jeg hjælper ham med at rydde op efter sig selv, og tage tallerkener ud, og tømme opvaskemaskinen..

På en eller anden måde, er forhold blevet et glansbillede, det hele skal være så sødt og godt. HVILKE FORHOLD ER ALTID DET? Jeg mener ikke vi skal dele ud af vores skænderier, tror de har bedst af at blive herhjemme.

Det sværeste ved at være i et forhold:
1. give hinanden plads, uden det er for meget plads, og i lige pludselig ikke har haft sex i alt for lang tid..
2. Fortælle hinanden hvordan i har det, ellers kan gå rundt og lave sådan en som mig: Glemmer at fortælle hvordan jeg har det, så pludselig den ene dag, vælter alt mit mundlort ud på én gang, og det kan virkelig meget voldsomt for drengen..
3. Finde den gyldne balance for, hvornår man har puttet længe nok, og kan tillade sig at gå.
4. Finde ud af hvilke skænderier man skal droppe, altså hvilke slag vil du bruge dit krudt på, og hvilke du skal lade fjenden vinde.. ( altså mig.. )
5. Forstå at den der playstation bare skal stå i stuen, selvom den intet flot gør…
6. Sætte sig ind i hans fodbold, og bære over med han råber som en gris der bliver slagtet, hvis dommeren er uretfærdig.
7. Dedikerer alt din fodbold kærlighed til hans hold: Caroline, hvem holder du egentlig med?   …. Øhm, Real Madrid “FOR LIFE!”, FCK i Danmark, og Tottenham, men de har haft en dårlig sæson, men de er stadig gode.. FCK har også spillet dårligt, Cornelius har jo været skadet, sammen med ham den anden der.. De spiller ikke godt for tiden.. ( Puster ud )
8. Accepterer at han ikke er modellervoks, han er ikke din dukke du skal forme. Selvom det ville have været nemmere nogle gange.
9. Finde ud af hvilke kærester i er, selvom de tricks virkede på din X, så gør det ikke hos ham, drop det.
10. accepterer at der altid vil være en del af ham du ikke kender til, uanset hvor meget du graver..

 photo IMG_7126_zpss6pzhfp7.jpg

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#5 - FUCK ANDRE, JEG GØR HVAD JEG VIL!