#7 én uge med lort..

Derfor skal du ansætte mig:

 photo DSC_4647_zpsaccckcm3.jpg
Det her er en ansøgning, det er et opråb, det er et skrig om hjælp. Jeg ved ikke om jeg har nogle læsere, der kender nogle, der kender nogle, der har brug for en pige som mig, til et job. Jeg har nemlig desperat brug for et, og hvis du kan hjælpe mig, så laver jeg lige den kage du vil have, nej ved du hvad, du får sgu 2. Please hjælp!

Jeg er arbejdsløs, eller jeg er tilkalder vikar i en børnehave, men det løber desværre ikke rundt økonomisk. Efter jeg er flyttet til Odense, har det været svært at finde et job, jeg har søgt rigtig mange steder, intet held. Jeg er absolut ikke kræsen, Netto, Bilka, Tøjbutik, Føtex, Børnehave, rengøring, bager, you name it, jeg er frisk, jeg er dog mest interesseret i fuldtid, da jeg ikke studerer endnu.
Jeg bor i Odense C, med min kæreste på Vesterbro. Min kæreste er elev på TV2 sporten, hvilket også er derfor vi flyttede fra København til Odense.
Jeg har over 4 års erfaring i tøjbutik, jeg har arbejdet med mad, børn, festartikler og i supermarked.

Sidste Sommer afsluttede jeg min HF eksamen, og til august krydser jeg fingre for jeg kommer ind på pædagogseminariet i Odense.
Jeg står op kl 07.30 hver dag, gør mig klar og cykler ud med ansøgninger, jeg prøver alt hvad jeg kan, for at få et job i en ny by, så jeg kan falde på plads og trives bedre. Det har ikke været nemt at flytte til Odense, men jeg er evig optimist og føler mig sikker i, at tingende nok skal vende.

Derfor skal du ansætte mig:
Jeg er fuld af energi, døgnet rundt.
Jeg er meget ansvarsbevidst, samt lærenem.
Jeg er et A-menneske, jeg står altid tidligt op.
Jeg har en glimrende sans for humor, hvis jeg selv skal sige det.
Jeg har haft én sygedag på over et år.
Jeg kan træde til fra den ene dag til den anden.
Jeg er sød, snakkende, smilende og grinende.
Jeg elsker at bage, og har tit kage med til mine kollegarer.
Jeg har en evig JA-HAT på.
Jeg kan garenterer dig for du ikke fortryder at have mig som ansat.

Jeg ligger inde med både CV, ( en ordentlig ansøgning ) og anbefalinger. 
Hvis jeg har vækket en lille interesse, for at have mig ansat hos dig, så vil du ikke fortryde denne chance. Skriv til mig på: caroline0201@live.dk 

 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13
   

10 kommentarer

 • Ida

  Har hørt at Froggys jævnligt mangler personale, så prøv dér, hvis du ikke har noget i mod at være tjener

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Velkommen til Odense og til samme båd!
  At finde job her i Odense er ikke nemt, så kan fint følge dig, at du bruger dit netværk.
  Held og lykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Der er flere pædagogmedhjælperstillinger på Odense.dk 🙂

  Ellers prøv Adecco, de har også givet okay med timer til en af mine veninder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hvis jeg må give dig ét råd er det at droppe alt i starten af indlægget: alt der hedder “undskyld” og “jeg er desperat”. Hvorfor ikke bare sige: “Så! Nu har jeg sgu brug for at trække på mit skønne netværk. Jeg har desværre ikke haft held med jobsøgningen endnu, men er sikker på, at jeg har masser at tilbyde! Bl.a. alt dette: …”
  Du skal sælge dig selv og dine allerbedste sider: positivitet og mod!
  Held og lykke med det hele. Det skal nok komme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone

   Helt enig 😀
   Og så lige en lille hurtig omgang korrekturlæsning; så er det helt perfekt!
   (Fx kollegaer)
   Held og lykke!

   P.S: mail mig gerne, hvis jeg skal hjælpe med korrekturlæsningen – alt for at du snart kommer i arbejde! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Caroline, jeg har før arbejdet både i 7-eleven på banegården (2. Sal) og i Super Best på Hjallesevej. Måske kunne de være et forsøg værd

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Prøv evt. som handicap/personlig hjælper! Jeg flyttede til KBH sidste år uden nogen som helst omgangskreds andre end min kæreste, som skulle studere, mens jeg skulle holde sabbatår. Jeg søgte alt, men fik fandt så tilfældigvis en jobannonce, hvor en person søgte en personlig/handicap hjælper i sit team. Jeg tog chancen og det har jeg aldrig fortrudt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  Har sendt dig en email 🙂 Mangler en assistent pr. 1/9 og det kunne godt være dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg er personlig hjælper hos en 100 % handicappet kvinde i Odense. Da jeg er færdiguddannet sygeplejerske til juni og har fået fast arbejde, så har jeg ikke længere tid til hjælperjobbet. Prøv at skriv en mail til mig, hvis du vil høre mere om jobbet: mille-mus4@hotmail.com (dejlig mailadresse fra før teenage-årerne ) Vh. Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Tusind tak Camilla.
   Men jeg har faktisk fået job 🙂 ..

   Mange hilsner fra Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#7 én uge med lort..