Træningsbukser for under 500 kr.

fra Klam til Besat til Tilfreds..

Det her er faktisk et projekt, jeg har “stjålet” fra min dejlige veninde Nadja. Hun er ved at uddanne sig til klinisk diætist, og bruger dette til hendes klienter, der har grimme tanker om deres kroppe. Det er vigtigt at få de ord ud, du faktisk tænker om din krop, for det kan overraske dig hvor grimt du egentlig kan tale om dig selv.
Det er utrolig nemt, det handler om at du finder billeder af dig og din krop, billeder du måske er flov over, billeder som er gamle, billeder hvor du enten er tykkere eller tyndere end nu. Så skal du faktisk bare skrive det du tænker, eller det du tænkte om dig selv, du så sådan ud, det er måske ikke nogle gode tanker, men det hjælper at få sat ord på det.
Jeg har valgt 3 billeder, det er over 2 år, fordi jeg igennem 2 år, har levet efter 3 forskellige kropsidealer, læs hele historien HER.
Det er kort fortalt 3 piger, den ene er igang med at ville tabe sig og være tyndere, nr. 2 er kommet så langt ned på vægten, at hun er blevet blind for andet den tallet derpå, og føler sig stadig for tyk, den sidste har lært at accepterer sin krop, for den den er. Okay, here we go, det er sgu billeder jeg ikke troede jeg skulle offentligøre. Nå, hvad fanden.

mig1_zps3usezukp

Mød Caroline på 21 år, hun vejer 62 kilo, og er utrolig utilfreds med hendes krop.
Jeg følte ikke min krop passede sammen, jeg havde ALT for store bryster, som jeg virkelig inderligt ikke kunne lide, jeg er 166 høj, og jeg følte mig forkert og tyk. Det bunder i jeg var virkelig usikker og skrøbelig, jeg havde været igennem 3 meget hårde år af mit liv, hvor mit liv ikke var som det plejede og jeg var blevet en anden pige, det havde taget meget hårdt på mig, og jeg troede på ingen måde jeg var ok. Den dag billedet er taget, er den dag jeg kvittede smøgerne og hev træningsskoene ud af skabet, mener det er februar 2013. Eller som man også kan sige det: det er den dag jeg flygtede fra mine problemer.. 

foto-2_zps8cfadd9cmig-_zps6oz6pjjl

Caroline 21 år, vejer 52-53 kilo. Dette billedet er taget under 6 måneder efter det første. Jeg valgte at gå ALL IN på træning og sundhed, jeg droppede alt usundt i min hverdag, jeg skulle fandme bare være tynd, så jeg kunne blive glad. Det var meget nemmere at gå så meget op i fitness og sundhed, end det var at gå op i mig selv og mine følelser, fordi jeg havde det jo ikke godt, men det hjalp træningen mig med at glemme. Jeg var besat af at tage billeder af min krop, samtidig så var jeg besat af at tænke jeg stadig ikke var tynd nok. Selvfølgelig var jeg ikke tynd nok, fordi jeg var jo ikke glad nok, og i mit forskuddet og naive hoved, hang det jo uhjælpeligt sammen. Jeg lyttede ikke til nogle, min kæreste, mine familie, mine veninder, ingen. Jeg forstod ikke når de sagde jeg måske var blevet afhængig af træning og sundhed, jeg syntes de var dumme, fordi jeg havde jo fuldstændig styr på det hele. Det er underligt, når jeg tænker tilbage til dengang, så kan jeg næsen intet huske, det var som om min hjerne kørte på automat gear, og min krop og hjerte ikke var med, fordi jeg bare levede i en boble hvor sundhed og træning var det vigtigste. Kan tit føle jeg ikke var en god kæreste, jeg ikke gav Theis nok opmærksomhed, jeg lod træningen fylde for meget, jeg lyttede ikke når han sagde jeg var god nok, jeg ville bare være tyndere så jeg kunne blive glad, som om der var en målstreg, tossede og naive pigebarn altså.

mig3_zpssjshgn00

Caroline fra 22-23 år. vejer 61-62 kilo. Det var en utrolig lang proces at komme hertil. Jeg ramte en stor kold og hård mur, da jeg var pige nr. 2, jeg fik en mindre form for depression og stress, eller som jeg vælger at kalde det “virkeligheds opkald”, på en eller anden måde så faldt jeg ned i et hul, et hul hvor kun sex and the city og chokolade hørte hjemme, jeg orkede intet andet, jeg var udkørt. Da jeg lå nede i det hul, så meget langsomt kom der en mini bitte nål, og prikkede et lille bitte hul på min “naive boble”,  jeg kunne langsomt høre fuglene, stemmer omkring mig, mine egne tanker, min kæreste, min mor, jeg kunne mærke mig selv. Også brød jeg ellers sammen, sådan fuldstændig gråd.
Jeg fandt ud af jeg ikke kunne være den der “fitness pige” jeg ellers troede jeg skulle være, det kunne jeg ikke klare. Jeg lærte derfor langsom at acceptere det, accepterer min krop og mig selv, og da jeg gjorde det, så kom alle de der “elsk dig selv” tanker, ligesom med i pakken, det var en utrolig oplevelse. Jeg kunne mærke min kæreste når han kiggede på mig og sagde “Hold kæft hvor er du smuk skat”, jeg kunne mærke han mente det, ligesom han mente det til den 1. og 2. pige, jeg var bare for langt væk til at høre det. Det er helt sikkert meget af hans fortjeneste at jeg er kommet så langt med mig selv, han er sgu dejlig.
Det lyder som om det var en kort process, men det tog over et år, og jeg er stadig igang med at accepterer mig selv, det tror jeg aldrig jeg bliver færdig med, der er ikke nogle målstreg.
Jeg vejer nu det samme, som jeg gjorde da jeg var aller mest usikker og skråbelig, jeg har lært at min vægt og mit udseende ikke var mit problem. Jeg var bange for at arbejde med mig selv, jeg var bange for at lærer mig selv at kende, det er jeg ikke mere, og jeg har det bedre end nogensinde. Det vigtigste jeg har lært er: Tyndhed er ikke lig med tilfredshed. Hvis du vil være gladere, så arbejd inden i, og ikke uden på. 

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13
   

18 kommentarer

 • Rikke D

  Hej 🙂

  Jeg vil bare lige fortælle dig, at jeg synes du har en helt fantastisk blog!
  Jeg har ikke kommenteret før, men igen og igen bliver jeg imponeret over de emner, du tager op og det budskab, du overordnet videreformidler om at elske sig selv.
  Det er simpelthen så vigtigt med en blog som din i disse tider med vanvittige kropsidealer og et nogle gange usundt fokus på kost og træning.

  Så tak for at være en anderledes stemme i hele sundhedsverdenen – det er jeg sikker på, at rigtig mange piger er taknemmelige for 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Rikke.
   Dejlig kommentar at få, tusind tak for den 🙂 …
   Det er okay du ikke kommenterer, jeg er bare glad for du kan lide det jeg skriver.
   Det betyder meget for mig, du syntes det jeg skriver er relevant og vigtigt, så er min dag lige blevet lidt bedre.
   Rigtig god dag til dig.

   Mange hilsner fra.
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Du er så sej!!!!!!! Så modigt og fantastisk et indlæg. Du er så smuk på dit sidste billede. En sund kvinde, som hviler i sig selv. Så vigtigt et budskab du har dig der! Love it

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Tusind tak Sofia, det er jeg glad for du syntes 🙂 ..

   Hilsner fra
   Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt livsbekræftende indlæg, især for mig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hvor er du bare pisse sej altså !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Dine indlæg er geniale, Caroline. Det er så rigtigt!! Jeg gik også her og troede at jeg skulle arbejde på min krop for at blive glad – men det passer jo slet ikke. Af hjertet tak!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   hæhæ, Tak Nadja! Er glad for du kan lide mine indlæg 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline Vollmers

  Hej Caroline, jeg har nu fulgt med på din blog i langtid og den har virkelig hjulpet mig med at lære, at elske mig selv. Det er specielt svært, når man er en 16 årig teenagepige, men det har inspireret mig, til at ligge billeder op på instagram, som jeg ellers ikke ville have gjort før. Så tusinde tak, fordi, at du deler dine tanker med os andre og viser, at det er okay at have en lorte dag og ikke være lykkelig hele tiden

  Knus Nikoline

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Nikoline.
   Hold da op, hvor er du sej! Det er da simpelthen så flot! Kan sagtens sætte mig ind i det er svært, især når man er 16 år gammel! Men du skal have en kæmpe high-five for at gøre det, det er fandme flot! Stor respekt herfra 🙂 ..

   Mvh
   Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janieke

  Hold op hvor er du bare fantastisk! Elsker din ærlighed, og at du er så nede på jorden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Wow, wow, wow. Bare wow. De ord er som taget ud af min mund. Jeg er på vej ud af en slem spiseforstyrrelse, jeg har taget 7 kilo på og mangler stadig 4-5 kilo for at være på en sund vægt. Jeg har aldrig været motiveret for det før for nylig hvor det gik op for mig at hvordan jeg har det med mig selv og min krop SLET ikke har noget at gøre med mad eller vægt. Det handler om det INDRE, og det er det, jeg skal arbejde med for at få det bedre – i stedet for at arbejde imod kiloene og vægten, for det får jeg det ikke bedre af, tværtimod.
  Du er en STOR inspirationskilde for mig. Både ift. det ydre (afslappethed omkring mad og vægt) og det indre (at finde sig selv, elske sig selv, stå ved sig selv, være glad…). TAK, af hjertet tak for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Katrine.
   Er ked af det du har været igennem, men er glad for at læse, at du har fået det bedre nu.
   Jeg er super glad for du kan bruge min blog som inspiration. Jeg syntes du er sej, og det er pisse godt gået! Stor respekt herfra.

   Kram

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie

  Sikke et fantastisk indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Træningsbukser for under 500 kr.