Gå til højre.. vær dig selv..

kun 4% af danske kvinder føler sig smukke.

 photo ac093b49a9c494e2ca982cfa88fd56b0_zpsvg0hioo5.jpg

Det er sgu snart juni, det vil sige det snart er juli, og det vil sige jeg snart skal hoppe i en bikini.. åh..

Jeg stod i Føtex, i kiosken og mine øjne vandrede ned på alle bladende, et utilfreds suk forlod min krop.. Suuuk.. Så mange blade, magaziner, aviser og andet der skriver om vægttab, det gør mig træt. I alt for damerne kan du få en lille folder med, med teksten: “Flad mave på 2 uger med Anne BechHOLD KÆFT.

 photo IMG_7637_zpsv1vlwmmx.jpg
Sur og tvær kigger jeg jo i bladet, og det er jo så dumt, så åndsvagt og så FORKERT!
Det er helt fair diverse magaziner vil hjælpe danskerne til at tabe sig, men er træt af den måde de gør det på, det er jo en løgn. “Få en sixpack på 4 uger!”, jamen så er det lige meget om du vejer 50-70-90-110-140 kilo, når de skriver du kan få en sixpack på 4 uger, jamen så får du da det.. Munddiarre altså.

Det er det samme hvert år, efter jul og lige op til sommer, så kommer der den ene mirakel løsning efter den anden. Vidste du at kun 4% af danske kvinder, føler sig smukke, det er jo skræmmende, sådan WOW skræmmende.
Hvordan kan det være? hvis man lavede en rundspørgelse, tror jeg de fleste ville sige at de er for tykke. Hvorfor gør de så ikke det? De føler sig måske at de er forkerte, for stor numse, for meget appelsinhud mm.
Det er SERIØST, sådan bombeseriøst, skræmmende at kun 4% af os smukke danskere, føler os smukke, dvs 96% af os danskerer IKKE føler os smukke i vores krop. WHAT.
Hvorfor denne krops fiksering, hvorfor er den så pokkers stor i vores samfund. Hvis kvinder er for tynde, så hagler der kommentarer ned over dem, det samme hvis de er for trænede, for buttede, for tykke, for almindelige.. amen du godeste mennesker, stop dog...

Hvis vi alle vander vores egne blomster, slår vores eget græs, fejer vores egen sti, HOLDER NÆSEN FOR OS SELV.. Jamen så har jeg en meget underlig teori omkring at verdenen bliver lidt smukkere.. Problemet er bare, det sket IKKE.
Så handler det om at blokerer fra andres mening, og prøve at lytte til din egen.
Du behøver ikke sixpack, mindre røv, mindre lår, slankere mave, for at føle og være smuk,

Din størte støtte er dig selv, men din værste fjende er dine egen tanker om dig selv, tænk smukkere og vær smukkere. 

 photo 540812bf766e77cd9d36e9c4c6141c85_zps6y233pdl.jpg

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

 • Sofie Ankerstjerne

  Sandt men skræmmende :pensive:
  Hvis bare man huskede at der ikke findes ET ideal, men folk har forskellige smag i kvinder og mænd. Ligesom vi har forskellig smag for madvarer, til gengæld skal vi lærer at acceptere alle former

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Helt enig Sofie!! Det er super skræmmende!
   Vi skal bare lærer at accepterer at vi alle er forskellige! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gå til højre.. vær dig selv..