vil du være tynd eller glad?

Billedet, der fik mig til at græde..

 photo IMG_7289_zpsppxokypy.jpg

Det er sgu lidt svært engang i mellem. Man er vel forhelvede bare et menneske ikke?
Bare fordi jeg skriver om accept, så betyder det jo ikke at jeg ikke kan have ØV dage.
Det betyder ikke jeg nogle gange kan tænke “lidt ad” når jeg kigger på min krop, fra visse vinkler og dage.

Forleden tog jeg nogle billeder af min numse, med trusser, skal lige siges. Fordi jeg er igang med at prøve at få en større røv, eller bare mere fylde i den. Der fandt jeg ud af at jeg faktisk har en firkantet røv, hvor usexet det end må lyde.. Har jeg mon altid haft det? Hvorfor er der ingen der har sagt noget.. THEIS??
Det kom sgu bag på mig.. Jeg tænkte da “nårh, det ville da have været flottere hvis den var lidt mere rund“.. Men Rom blev heller ikke bygget på én dag.
Det gjorde mig ikke decideret ked af det, og væmmedes heller ikke over min krop, men så den da lige fra en anden side må jeg indrømme.

For et par uger siden var jeg til det der #fitwithoutabs photoshoot, som var vellykket og sjovt. Men, under dagen fik jeg søde Matilde, til at tage et billede af mig. Jeg fik bogstavlig talt en stor hård og fed mavepuster, da jeg så det billede. Jeg slettede det med det samme, og havde faktisk svært ved at koncentrerer mig om resten af photoshootet. Fy for den lede rødbede, jeg følte mig tyk og grim..

Da jeg cyklede hjem, græd jeg. Jeg var så ked af min egen reaktion. Jeg følte jeg gik imod min “elsk dig selv, hele dig selv” pointe jeg plapre om..
Jeg var splittet om at skulle være hende der altid elsker sig selv, eller om jeg skulle være hende der bare havde en øv dag.. Jeg vidste ikke hvilket ben jeg lige skulle stå på.
Så jeg græd, samtidig med jeg bebrejdede mig selv for at græde over det..

Billedet blev jo ikke helt slettet, fordi Iphone åbenbart gemmer de sidst slettede billeder, hvilket jeg er glad for i dette tilfælde.

Det er ganske normalt ikke at være fuldt ud tilfreds hele dagen, det gør mig menneskelig. Nogle render sikkert rundt og tror jeg bare lever i en “Jeg er lækker døgnet rundt” boble, dette er ikke tilfældet, jeg har også dårlige dage.

Jeg var FLOV over det billede! INGEN måtte nogensinde se det, det var FLOVT jeg så sådan ud!
Det skal jo lige nævnes at jeg var inde i en halv dårlig periode af mit liv, for nogle uger siden. Rent personligheds mæssigt, var jeg absolut ikke i harmoni med mig selv. Jeg havde det ikke så godt, og “ked af det Caroline” = dårlig syn på min krop.

Nu har jeg fået det bedre, heldigvis. Jeg har fået mit overskud tilbage, og mine evige positive briller er blevet placeret fint på min næse igen. Derfor kan jeg sagtens se det billede nu, og ikke flove mig, ikke føle mig tyk eller grim. Jeg er GANSKE NORMAL, altså kropsmæssigt.. Inden i.. not so much..

Er ikke flov over min reaktion. Må da ærligt indrømme at der er blevet taget flottere billeder af min mave, det er stadig ikke mit fortrukne billede. Men jeg kan leve med det, jeg ser super glad ud, jeg havde en sjov dag. Jeg brugte bare nogle timer efter til lige at slå mig selv og min krop, med en stor og rød samvittigheds hammer!
Bagefter brugte jeg tid på at samle mig sammen, og fortælle mig selv at det er helt fair at have det sådan..

billedet nedenfor er taget morgenen efter photoshootet! for at overbevise mig selv om jeg ikke var tyk. Ærligt? Jeg ser sgu gladere ud på det første..

 photo IMG_7304-2_zpsy20b0fxi.jpg

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13
   

12 kommentarer

 • Isa

  Jeg synes virkelig, at du er sej! Jeg er inde i en af de perioder, hvor jeg FØLER mig tyk..

  Mit mønster er sådan her:
  Føler mig tyk => ked af det => spiser på mine følelser => endnu mere ked af det og føler mig endnu mere tyk => ked af det igen osv. osv. Jeg har virkelig lært, hvor vigtigt det er, at man er glad for sig selv, da det også gør mig glad for min krop, lyst til at spise sundt, træne osv.

  Tak for dig, og fordi du er så ærlig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Isa.
   Tusind tak skal du have 🙂 ..
   Kender godt det mønster, det er øv når man er inde i de perioder.
   Men sjovt nok er det som regel de perioder, der gør mig stærkere og hvor jeg lærer mere om mig selv og min krop 🙂 .. Måske det også gælder for dig.

   De bedste hilsner fra
   Caroline Thorsfelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg synes virkelig du ser fantastisk ud og er fantastisk! Synes det er så skønt alt følge med på din blog og instagram, fordi du om nogen da er menneskelig og positiv. Men hey vi har alle shitty days and thats life. Uden lidt regn sætter vi jo aldrig ordentligt pris på solen 😉 Jeg synes du er sej både på dine gode og dårlige dage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Tusind tak skal du have Pernille 🙂 ..
   Sikke en dejlig og forfriskende besked.

   Kram din vej

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hej Caroline.

  Jeg har efterhånden fulgt dig og noget tid og synes egentlig bare du skal vide, at du er sindssygt forfriskende i bloguniverset. Jeg er så vild med, at du kommer med alle dine hverdagstanker, som ikke er med til at tegne et glansbillede. Jeg tror, vi alle har mange af de samme tanker som dig, men er bange for selv at indrømme det.
  Tak fordi du er helt nede på jorden, men samtidig lige så sjov og underlig som jeg selv. Det er en fornøjelse at følge med! :blush: :raised_hands:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hej Henriette.
   TUSIND TAK 😀 ..
   Hvor er jeg glad for du læser med, det betyder meget for mig.

   De bedste hilsner fra
   Caroline

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser både gladere og mere afslappet ud på det første billede. Din udstråling tager alt fokus fra om din mave måske ikke er perfekt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Hvor er du sød Tekla.
   Tusind tak skal du have 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så sej Caroline. Nu har jeg fulgt din blog og din facebook i en længere periode, og du er simpelthen så inspirerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvor gjorde det dog ondt at læse dette indlæg! Ikke kun fordi du tænkte sådan om dig selv, men lige så meget fordi jeg tit får det samme tanker.. Jeg beundrer dit mod og din styrke! Og hellere det smil på det øverste billede end ansigtsudtrykket på det nederste.. Kærlighed til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Kender de tanker. Især fordi jeg er overvægtig. Men jeg spiser sundt, styrketræner og motionerer. Så hvad mere kan jeg forlange af mig selv? Stort tak til dig Caroline. Du er en af dem, som har fået mig til at tro på det.
  Og lad mig være ærlig. Du er møg hamrende smækker på det øverste billede!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vil du være tynd eller glad?