udstrækning efter styrketræning.

Du vælger ikke selv dit blod..

 photo PicMonkey Collage_zpsohxnkmj0.jpg

Man vælger ikke sin familie.. Man vælger ikke selv hvilket blod der løber gennem ens blodåre.
I mange tilfælde ville det have været nemmere, hvis man selv bestemmer hvem man vil beslægtes med.

Jeg fandt ud af i en tidlig alder, at fordi vores blod løber sammen, så er vi nødvendigvis ikke knyttet. Fordi vi deler de samme gener og efternavne, så behøves vi ikke dele kærlighed.
Det kan være sørgeligt at tænke på, men jeg har for længst valgt at se det som positivt.

Jeg har en lille familie, hvis jeg tæller dem jeg ser. Det er aldrig nogle store familie fødselsdage vi holder, men det betyder ikke noget.

Jeg blev valgt fra i en tidlig alder af kvinden der burde være min mormor, men aldrig har været det.
jeg ser ikke mine gudforældre, de cuttede kontakten uden ord. Jeg så ikke min fætter og kusine, samt faster og onkel i mange år, ser dem for sjældent nu. Jeg kalder en dreng fætter, selvom han ikke er det, kalder hans mor faster, selvom hun ikke er det, og hans far for onkel.
Jeg mistede min farfar for 5 år siden, har stadig min morfar. Min morfar blev ramt af kræft, han overlede.
Jeg har 2 fætre og en kusine, som jeg deler navn og kærlighed med.
Mine forældre blev skilt for 5 år siden, det var ikke kønt.
Min mor sprang ud som lesbisk, har idag en sød kæreste.
Jeg boede hos min mor i 4 år efter skilsmissen, vi deler et specielt bånd, ikke fordi vi er mor og datter, men fordi vi forstår hinanden på en anden måde, og kan også snakke om det. Jeg sad tit og ventede på hun kom hjem fra job, så vi kunne snakke sammen, ofte i flere timer. Det savner jeg.
Jeg har et virkelig godt forhold til min far, vi laver altid en masse sjove ting sammen, han er den modigste og stærkeste mand i verden!
Jeg har 2 søskende på 26 og 27, som er mine bedste venner, den kærlighed der løber mellem os, kan ikke måle sig med noget andet..
Jeg var heldig at modtage endnu en søster i en alder af 4, hun er bare fra en anden mor og far, men hele min familie ser hende som familie. Hun har været min bedste veninde i over 19 år, titlen “bedste veninde” er ikke længere værdi for det vi har sammen. Hendes mor er min bonus mor.
Jeg har været heldig at få verdens dejligste svigerfamilie, som er kæmpe stor, fyldt med glade mennesker, og varme kram. En familie der er så anderledes min, men en familie jeg elsker og jeg føler mig tryg og varm i.
Jeg har delt kærlighed med en mand i over 2,5 år, en kærlighed jeg aldrig har vidst var mulig, før ham.

Livet er uforudsigeligt. Ligeså er mennesker.
Du vælger ikke din egen familie, du skaber den..

 photo 0d57170c4c333d2e08f448928a980315_zpsciil7bdl.jpg

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

 • mette

  Det så fedt at du dele sådan nogle private ting om dig selv, du virker så sød og som en mega god ven.
  min kæreste og jeg er lige modsat at jer 🙂 her er det mig der har den kæmpe familie og ham der har den lille, med skilmisse forældre og familie vi ikke ser.
  Blev ved med det gode arbejde, for elsker og følge/læse med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Tak Mette 🙂 ..
   Jeg skal nok blive ved 😀 ..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

udstrækning efter styrketræning.