Hvis jeg måtte bestemme...

Fuck de dumme kommentarer..

 photo Fotografi den 23-06-15 kl. 15.03 3_zpsjgsjsft7.jpg

 I forbindelse med den dansevideo jeg lagde på Instagram og facebook for en lille uges tid siden, der modtog jeg en del kommentarer. 95% af dem var søde og varme, og de gjorde mig glad.
Men de sidste 5% var ikke speciel rare, de gjorde faktisk så ondt at jeg begyndte at græde og jeg overvejede kraftigt at slette videoen igen.
Jeg skal respekterer at hver person har sin mening, og det gør jeg. Men jeg bliver meget påvirket, hvis jeg modtager en besked eller kommentar, som er direkte henvendt til mig, som person. Nogle var uenige i det jeg skrev, og det lagde op til en god lang debat, det er helt fint. Men når folk skriver til mig, som om de kender mig og ved hvad jeg tænker, og kritiserer mig for det, så sætter jeg foden i jorden, og sletter den kommentar. Det gider jeg sgu da ikke!
Der vil altid være nogle der har noget dumt at sige, det ved jeg, jeg skal bare lige lære at takle det, og lukke det ind og ud af ørene. Dumme mennesker.
Det er pisse hamrende grænseoverskridende at ligge en video op af mig selv i undertøj, absolut. Men jeg gør det af en grund, og den grund er vigtigere end 100 negative kommentarer, og dumme mennesker der lukker lort ud.

Når jeg modtager denne kommentar:


 photo Skaeligrmbillede 2015-06-26 kl. 10.00.31_zps9woigmg2.png
Så er alt andet ligegyldigt.
Jeg blev rørt, og det ramte lige der, hvor det hele gav mening. Skøn og fantastisk kvinde, og jeg håber inderligt hun kommer ud på den anden sige, og hvis jeg bare kan hjælpe 0,1% med det.
Jamen så fuck da alle de dumme kommentare altså..

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

11 kommentarer

 • Jeg fulgte med i kommentarene, og jeg synes godt nok, at der var nogle af dem, der var stride! Jeg synes, det var meget sejt, at du lagde videoen ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Ja også mig 🙁 .. Tusind tak skal du have <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Hej Caroline,
  Du er for er for mig en meget stor inspiration. Da du lagde videoen op, viste jeg den til min kæreste fordi jeg synes det var så modigt gjort! Han sagde “hun er godt nok sexet” – det kompliment håber jeg du vil tage med dig. Ha’ en dejlig søndag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   haha, hvor er du sød! Tak, og tak til din kæreste 😉 ..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er sejt at du ligger videoen op 😉 Men kan godt forstå at de negative kommentarer rammer dig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   Tak Karina 🙂 .. Ja de gør lidt ondt, men sødt af dig at skrive, Tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har skabt debat, det betyder at du har rørt mennesker og det er vigtigt! Jeg er vild med din indstilling med at fokusere på de positive kommentarer, det kommer man helt sikkert længst med. Men jeg tror ikke du skal være så ked af de grimme kommentarer (selvom de kan være usmagelige og tarvelige) fordi det netop er et tegn på, at du har ramt noget, rørt noget og fået andre til at tænke – og det rykker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Røde

  Uuu’h seje dig… Hvor kan jeg se den famøse video henne? Jeg er jo blevet nysgerrig, og blir nødt til selv at tjekke ud, hvorfor nogen overhovedet ku finde på at shame dig, fordi du oplader en hyggelig danse-video.. Jeeez altså.. Anyways kram herfra ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Keesha

  Jeg synes du er fantastisk & du har inspireret mig og ændret min måde at opfatte mig selv på. Jeg har sendt dig en besked på FB (den er sikkert i andet). Du skal vide at du gør en kæmpe forskel! Jeg er 35 år og læser en del blogs, men DU gjorde forskellen for mig! Tak for det, og tak for dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan kun bakke dig op i at lade det gå ind ad det ene øre og ud af det andet :-)!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis jeg måtte bestemme...