Ektra lækker chokolade kage..

Hvis jeg måtte bestemme…

 photo vaha_zpsp3vdma7z.jpg

– Hvis jeg helt selv måtte bestemme, så skulle jeg bo i Sydfranking, med Theis. På en gård, af sten, med udsigt udover vinmarkerne. Vi skulle have en kæmpe grund med plads til grønsager jeg kunne lave mad af, et ude køkken og en lille dam med fisk. På gården skulle jeg have en gårdbutik, med økologiske vare. Samtidig skulle jeg rejse rundt i verden og arbejde for WSPA, og rede truede dyr.

– Jeg lytter sjældent til popmusik, faktisk mest når jeg træner. Jeg høre næsten kun Dancehall, ballader og Disney sange. Når jeg har fri fra arbejde, sætter jeg en afspændings yoga meditations sang på, for lige at få min puls ned.

– For en måned siden så jeg “Sådan træner du din drage” 1 og 2, 4 gange i træk på én dag.
Det er totalt ynglingsfilm og glæder mig til nr. 3, i 2018.

– Jeg hader at rydde op, støvsuge og gøre rent. Jeg gør det når vi får gæster, men føler mig mest hjemme hvis der ligger lidt snavs hist og her. Jeg er også opvokset i et krummehus, hvor der var plads til havregryn på gulvet, legetøj op og ned af trappen, et hjem hvor meget lidt passede sammen, halvfærdige projekter overalt, men fuld af varme og følelsen af
H J E M !

– Jeg er afhængig af naturen, og ting fra naturen. Grene, blomster, kogler, sten ligger rundt omkring i mit hjem. Der giver mig mere energi at gå en tur i skoven, end 8 kopper kaffe. Det er naturlig energi og jeg er stor fan af det.

– ca. 1-3 gange om måneden har jeg ØV-dage. Jeg kan mærke det lige så snart jeg vågner, og det kan skyldes mange ting. Dage hvor mit humør er i bund, hvor jeg ikke gider noget, og hvor Netflix er det eneste jeg kan holde ud. Før i tiden var jeg dårlig til at takle det, og lod det som regel gå ud over andre, det var ligesom nemmere. Efter jeg har lært at arbejde på mig selv, så kan jeg godt lade det være inden i. Jeg fortæller det til Theis, han ved som regel hvad der hjælper, lidt chokolade og et kys på panden.
Jeg skal bare ligge ned, skrive lidt, læse lidt, gå en tur, også er jeg på toppen igen. Det kommer ofte hvis jeg har haft en travl periode, hvor jeg ikke har giver mig selv nogle pauser, så stopper min krop lige op og siger: ” Hov hov Caroline, kan du så slappe lidt af, og huske dig selv” Det er sgu meget smart.

Følg mig på Instagram, Bloglovin og Facebook
untitled-13

2 kommentarer

 • Malene

  Du er fandme nice Caroline. Tommel op til dig for at være så nede på jorden og inspirerende både her og på IG. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline Thorsfelt

   hæhæ, hvor er du rar! Tusind tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ektra lækker chokolade kage..